Nu este nevoie să crezi nimic. Doar să te deschizi pentru a simți totul.
Acesta este Maestrul Interior

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Evadare din Flatland
 
 
Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Libertatea
sunt la distanță de o răsuflare
 

Horia Francisc - Țurcanu

Identificarea exclusivă cu gândirea liniară a transformat viața celei mai mari părți dintre oameni în labirint, căci totul pare exterior, separat, străin. Cea mai dureroasă parte a acestui mod de a trăi este relaționarea cu ceilalți oameni. Plasamentul în exterior și gândirea despre celălalt este una cu neputința de a realiza conexiunea. Cele mai frumoase relații se aplatizează sub puterea identificării cu gândirea, sub puterea criticii, a poziționării de tip mental. Credem că știm, că îl cunoaștem pe celălalt pentru că gândim despre el în virtutea trecutului, credem că știm cine suntem unii față de ceilalți și asta ne înstrăinează. Uneori, relații care păreau o mare iubire se prăbușesc erodate de valurile de gândire și devin platitudine. Este o platitudine a privirii, a rostirii, a gestului, o platitudine a relației care se naște din spatele măștilor pe care le purtăm. Iubirea devine rol, mască, suntem sudați aparent pentru totdeauna în identități fixe pe care le jucăm din ce în ce mai obosiți față de celălalt...
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
A trăi la înălțimea propriei revelații despre noi înșine, aceasta este miza Școlii Maestrului Interior și a tuturor Călătoriilor de Conștiință care se desfășoară sub semnul ei. Iar ediția de vară a Școlii a devenit o tradiție care, în 2018, merge pe un nou nivel de profunzime și anvergură a experienței.
 
 
Mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
cu Agnis
 
 
Acest Program pune bazele Prezenței în viața ta. Este începutul unei Călătorii a Conștienței pe care, dacă o duci până la capăt, schimbi complet perspectiva ta asupra realității și a propriei ființe. Singurul lucru care te-a separat de Adevăr, Iubire, Frumusețe, Libertate și Armonie a fost inconștiența, orbirea, identificarea. Această Călătorie desființează inconștiența și face loc unei noi percepții, care dezvăluie tot ceea ce ai dorit vreodată să trăiești.
 
 
Mai mult
 
 
 
3 Meditații pentru dizolvarea durerii
 
 
cu AmmaRa
 
 
Am descoperit că mult din ceea ce numim durere reprezintă, de fapt, experiența unor pierderi anterioare, îngropate cândva, în această viață sau în altele. Și de-asemeni că uneori nu am trăit viața din plin din cauza fricii de durere, de boală, de moarte. Am găsit totuși mereu în mine puterea de a mă conecta cu vibrația încrederii. Încrederea de a mă deschide în fața durerii și astfel am descoperit calitatea profundă a vindecării conținută în aceasta.
 
 
Mai mult
 
 
 
Video by Călătoria Inimii
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
despre programul online Practica Prezenței
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență & Respirație Holotropică
 
Cluj-Napoca, 9 iunie
 
Acest workshop este unul experiențial prin excelență. Este experiență pură, iar cunoașterea se relevă din interiorul tău. Noi creăm cadrul pentru ca tu să poți trăi conștientizările de care ai nevoie, vindecarea pe care o cauți, revelațiile care așteaptă să fie trăite, măreția spiritului tău și, mai ales, Bucuria de a fi în viață și de a putea crea eliberat de orice limitare.
 
Practica Stării de Prezență: Corpul fizic & Energiile vitale
 
București, 12 iunie
 
Corpul fizic este în permanență racordat la momentul prezent, corpul nostru trăiește în Acum. De cele mai multe ori este părăsit de atenția noastră, iar acesta este principalul motiv pentru care la un moment dat corpul se ofilește și moare. Eu vă propun ca în această seară să ne folosim de corp și energia sa vitală pentru a intra în Prezență și pentru a învăța cum putem face asta în viețile noastre, în orice context.
 
Anam Cara Retreat
 
Colina Lunii, 19-23 iunie
 
Anam Cara Retreat îți oferă oportunitatea unică de a descoperi puterea tăcerii ca adevărata sursă creatoare din tine și de a asculta cu atenție, vocea blândă și tandră a inimii tale. Aici, prin Respirație Conștientă, Mișcare, Dans, Detoxifiere și hrană vie, Masaje și Reflexoterapie, incursiuni în universul Astrologiei Arhetipale, Ceremonia Bătrânului Foc Sacru, Ritualul de purificare în Uterul Mamei Pământ, prin meditație la apus de soare și momente de solitudine, găsești conexiunea adâncă ce există între Corpul tău de Femeie și al tău Suflet.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
din 6 iunie 2018
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 
În această vară continuăm tradiția începută acum doi ani și te așteptăm miercuri seara la librăria Cărțile Maestrului Interior, pentru a trăi eXperiența interacțiunii cu cărțile și mai ales pentru a ne bucura Împreună! Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta...
 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Suntem asemenea. Uneori îmi este dificil să mă deschid în fața acestor dimensiuni largi ale ființei, îmi este dificil să ies din identificarea cu creația mea numită gândire, din emoțiile care mă traversează și uneori mă zguduie. Uneori felul în care relaționez cu ceilalți oameni și cu realitatea mă doare și atunci am nevoie să-mi reamintesc, să mă întorc din durere înapoi, în centrul ființei mele, de unde pot în sfârșit să dizolv contururile separării. Desigur, chipurile noastre sunt diferite, ca și detaliile biografiilor noastre, dar în mod fundamental suntem foarte asemănători. Mecanica rafinată a ființei este aceeași, modurile în care trăim aventura de a fi în corp, în relații, în experiența umană, emoțiile noastre sunt experiențe personale ale unui singur câmp colectiv, barierele pe care le construim în mod inconștient uneori, au aceeași natură. Dar și căutarea noastră are un singur obiect, în ultimă instanță vrem aceleași lucruri pentru noi înșine, tindem către aceeași completitudine, către același Adevăr mai larg, către aceeași bucurie a vieții. Dă-ți voie un moment, în vreme ce respirăm împreună peste spațiu și timp să percepi, ca o sclipire, această profundă similitudine între noi. Suntem ca două semințe din care se naște o realitate comună...
 
Comandă ACUM
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
Maureen Murdock
 
Care este rolul femeii în această etapă a dezvoltării noastre culturale? Eu cred cu tărie că el este de a vindeca această ruptură care ne spune că dorințele, visele și cunoștințele noastre sunt mai puțin valide și importante decât cele ale culturii dominante masculine. Sarcina noastră este de a vindeca ruptura internă care ne face să nu mai ținem seama de sentimentele noastre, de intuiția noastră, de imaginile din vis care ne spun adevărurile vieții. Trebuie să avem curajul de a trăi cu acest paradox, puterea de a nu ști răspunsurile și voința de a ne asculta înțelepciunea interioară și înțelepciunea planetei, care imploră pentru schimbare. Eroina trebuie să devină un războinic spiritual. Acest lucru înseamnă că ea trebuie să învețe arta delicată a echilibrului și să aibă răbdare pentru integrarea subtilă a aspectelor feminine și masculine proprii. La început ea dorește să își piardă sinele feminin, să se identifice cu masculinul, iar odată ce realizează acest lucru își dă seama că nu este nici răspunsul pe care îl căuta, nici sfârșitul procesului...
 
~~ Ediție Nouă ~~
Pre-COMANDĂ ACUM
 
 
Mandala Ființei
 
 
Richard Moss
 
Mandala Ființei reflectă două niveluri extrem de diferite ale funcţionării conştiinţei umane. Unii dintre noi ne ducem viaţa îndepărtaţi aproape exclusiv de zona lui Acum. Din punct de vedere psihologic, suntem pe deplin orientaţi către poziţiile de Trecut, Viitor, Eu şi Tu, înscrise pe cercul Mandalei. Alţii, se trezesc la adevăratul sine şi încep să se orienteze către poziţia lui Acum. Această schimbare extrem de simplă, deşi foarte puţini o sprijină cu consecvenţă are, în orice caz, consecinţe enorme asupra modului în care ne cunoaştem şi a celui în care alegem să trăim.
Mandala Ființei ne oferă un model pentru auto-analiza dinamicii emoţionale specifce care ne guvernează viaţa în fecare dintre cele patru poziţii extreme. În acelaşi timp, ne oferă ocazia de a ne pune în aplicare capacitatea de retrăire a Sinelui, orientându-ne din nou către Acum, loc în care ne putem trăi viaţa în modul autentic şi spontan în care o face şi sinele nostru...
 
~~ Ediție Nouă ~~
Pre-COMANDĂ ACUM
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved