Divinitatea devine Om, devine identitate limitată, personalitate liniară, ego, pentru ca într-o bună zi, la capătul unei uluitoare Călătorii, să redescopere întregul proces.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
A trăi la înălțimea propriei revelații despre noi înșine, aceasta este miza Școlii Maestrului Interior și a tuturor Călătoriilor de Conștiință care se desfășoară sub semnul ei. Iar ediția de vară a Școlii a devenit o tradiție care, în 2018, merge pe un nou nivel de profunzime și anvergură a experienței.
 
 
Mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
cu Agnis
 
 
Acest Program pune bazele Prezenței în viața ta. Este începutul unei Călătorii a Conștienței pe care, dacă o duci până la capăt, schimbi complet perspectiva ta asupra realității și a propriei ființe. Singurul lucru care te-a separat de Adevăr, Iubire, Frumusețe, Libertate și Armonie a fost inconștiența, orbirea, identificarea. Această Călătorie desființează inconștiența și face loc unei noi percepții, care dezvăluie tot ceea ce ai dorit vreodată să trăiești.
 
 
Mai mult
 
 
 
3 Meditații pentru dizolvarea durerii
 
 
cu AmmaRa
 
 
Am descoperit că mult din ceea ce numim durere reprezintă, de fapt, experiența unor pierderi anterioare, îngropate cândva, în această viață sau în altele. Și de-asemeni că uneori nu am trăit viața din plin din cauza fricii de durere, de boală, de moarte. Am găsit totuși mereu în mine puterea de a mă conecta cu vibrația încrederii. Încrederea de a mă deschide în fața durerii și astfel am descoperit calitatea profundă a vindecării conținută în aceasta.
 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Prezența
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Pentru cea mai mare parte dintre oameni, dimensiunea spirituală a existenței nu are nici o legătură cu viața de fiecare zi, cu lumea în care trăim, cu corpul nostru, relațiile și situațiile vieții noastre, cu banii, politica și gunoaiele de pe străzi. Este o ruptură. Dimensiuni diferite. Asta se petrece de foarte mult timp. Iconografia spirituală înfățișează personaje rarefiate, care nu par să aparțină acestei lumi, învăluite în aburi, cu figuri severe sau aeriene, în vreme ce realitatea înconjurătoare este ancorată în materie și scop...
 
Mai mult
 
 
 
O chemare la frumusețe
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
De pe Colina Lunii, privind de jur împrejur, descoperim doar poeme vizuale în permanentă curgere. Iar cu fiecare respirație – atentă și conștientă - evocăm lumi lăuntrice latente. Le suspendăm în magia momentului prezent. Încetinim timpul până când nemișcarea învăluie orice agitație topind-o în blândețe. Și în acea nemișcare, în acea liniște, în acele poeme vizuale, trăim dimensiunile multiple ale propriului nostru viitor în toate posibilitățile ne-alese încă și nemanifestate. Nimic nu este plat. Doar rotunjimi și curgeri, înălțări și coborâri...
 
Mai mult
 
 
 
Video by Călătoria Inimii
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
despre programul online Practica Prezenței
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 26 iunie
Iași, 27 iunie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Călătorie Inițiatică pe Godeanu
 
3-8 iunie
 
Ceea ce vei descoperi în această călătorie inițiatică este despre tine în primul rând. Ceea ce vei trăi sus pe munte îți va deschide larg o poartă către dimensiunea vastă a Sufletului tău. Iar ceea ce vei păstra și vei lua cu tine din această călătorie îți va schimba viața ireversibil.
 
Arta Respirației Conștiente
 
4-8 iunie
 
Lucrul în natură, conectați cu Pământul și cu Cerul, învățarea prin trăire directă și rafinamentul pe care îl permite lucrul cu Respirația Conștientă și Prezența, face ca Arta Respirației Conștiente să se revendice din cea mai pură tradiție a vechilor Școli de Mistere, într-o versiune mai aplicată și mai contemporană ca niciodată.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
din 6 iunie 2018
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 
În această vară continuăm tradiția începută acum doi ani și te așteptăm miercuri seara la librăria Cărțile Maestrului Interior, pentru a trăi eXperiența interacțiunii cu cărțile și mai ales pentru a ne bucura Împreună! Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta...
 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Adevărata Putere a unei ființe umane este aceea de a crea realitate, în toate dimensiunile existenței. Recuperarea Puterii este posibilă doar prin Conștiență.
A deveni conștient de spațiile profunde ale propriei ființe are o dimensiune de cunoaștere și vindecare, dar este mai mult decât atât. Este recuperarea imensei energii creatoare blocate în spații inconștiente și posibilitatea de a o folosi aici, acum, în acest spațiu și timp, pentru o nouă creație, eliberată de umbră.
Cuvintele acestei Cărți pe care le citești în dimensiunea orizontală, aici, acum, oriunde te-ai afla, oricine ai crede că ești, deschid experiența Axei Verticale a Ființei, deschid experiența transcendenței. Înălțimea rarefiată a existenței, spiritul tău, sau oricum ai vrea să numești această dimensiune, coexistă simultan cu cele mai profunde, adânci spații de densitate. Axa transcendentă a ființei, care unește dimensiunile rafinate cu cele mai dense și profunde spații, nu se naște decât în interiorul unei ființe umane și este o chestiune de Conștiență și de experiență directă. În acest sens, Cartea pe care o creăm chiar acum, împreună, este un instrument al transcendenței, al deschiderii către întregimea sferică a ființei și a întregii creații.
 
Comandă ACUM
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
Maureen Murdock
 
Eroina trebuie să devină un războinic spiritual. Acest lucru înseamnă că ea trebuie să învețe arta delicată a echilibrului și să aibă răbdare pentru integrarea subtilă a aspectelor feminine și masculine proprii. La început ea dorește să își piardă sinele feminin, să se identifice cu masculinul, iar odată ce realizează acest lucru își dă seama că nu este nici răspunsul pe care îl căuta, nici sfârșitul procesului. Ea nu trebuie să renunțe la lucrurile învățate în cursul călătoriei sale eroice, ci să învețe să-și privească abilitățile dobândite cu atât trudă nu ca scop în sine, ci ca parte integrantă a călătoriei. Ea va putea apoi să-și folosească abilitățile pentru a aduce armonia între oameni, nu doar pentru câștigul ei imediat. Aceasta este unirea sacră dintre masculin și feminin – când o femeie reușește nu doar să fie de folos altora, ci când este și responsabilă de propriile ei valori și nevoi. Integrarea și percepția interdependenței ne este necesară fiecăruia dintre noi, în timp lucrăm împreună pentru a păstra echilibrul vieții pe pământ...
 
~~ Ediție Nouă ~~
Pre-COMANDĂ ACUM
 
 
Anam Cara
 
 
John O'Donohue
 
Nu poţi iubi niciodată o altă persoană, dacă nu eşti implicat, deopotrivă, în minunata şi dificila lucrare spirituală de a te iubi pe tine însuţi. În fiecare dintre noi există, la nivelul sufletului, o fântână de iubire ce ne îmbogăţeşte. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ieşi din tine, pentru a şti ce e iubirea. Acesta nu este egoism şi nu e nici narcisism; cele două fiind obsesii negative ale nevoii de a fi iubit. Mai degrabă, este izvorul iubirii dinăuntrul inimilor noastre. Prin nevoia lor de iubire, oamenii care duc vieţi solitare descoperă această minunată fântână. Învaţă să trezească, prin şoapte, adâncul izvor lăuntric al iubirii. Asta nu are nimic de-a face cu a te obliga să te iubeşti. Este mai degrabă o practică ce îţi cere să fii rezervat, să inviţi izvorul iubirii care este, dincolo de toate, natura ta cea mai profundă, să curgă liber prin viaţa ta. Iar când se întâmplă asta, pământul ce se întărise în tine devine din nou moale. Prin lipsa de iubire, totul devine rigid. Nu există nimic mai singur pe lume decât ceea ce s-a rigidizat şi a devenit rece. Amărăciunea şi răceala reprezintă înfrângerea ultimă...
 
COMANDĂ ACUM
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved