Nu aștepta ca lumea să se schimbe.
Schimbă tu experiența propriei tale vieți.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Școala de Vară Maestrul Interior este asemenea străvechilor școli de mistere: experiență pură a spațiului interior, în mijlocul unei naturi neatinse, în contact cu Pământul și cu Cerul, împreună cu oameni mânați de aceeași căutare, de aceeași sete de a fi, de a iubi, de a cunoaște. Mijloacele simple ale experienței spirituale sunt în același timp mijloacele vindecării interioare, ale descoperirii de sine și ale transformării propriei vieți. Totul este aplicat, simplu, practic, tot ceea ce ai crezut că este ascuns devine evident.
 
 
Mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
cu Agnis
 
 
Cea mai mare primejdie este a crede că nu poți face nimic pentru a-ți schimba viața. Ai fost învățat să crezi asta, educat pentru a mărșălui pe culoarele acestei lumi, disciplinat și cuminte, către final. Această Călătorie de Conștiință deschide adevăratele tale dimensiuni. Ești un creator de realitate. Viața curge necontenit din tine, indiferent dacă ești conștient sau nu de acest lucru. Dar, atâta vreme cât nu ești conștient, hrănești labirintul, sistemele acestei lumi cu energia ta vitală, sacră, în loc să-ți împlinești visele. Aceasta este miza acestui program care pune bazele stării de Prezență în propria ta viață.
 
 
Mai mult
 
 
 
3 Meditații pentru dizolvarea durerii
 
 
cu AmmaRa
 
 
Împărtășesc cu tine acum 3 meditații ghidate pe care să le poți folosi, la rândul tău, în momente în care durerea este prezentă în viața ta. Cu ajutorul acestora poți dizolva confuzia ce însoțește durerea, rezistența în fața acesteia, dar și experiența durerii în sine. Aceste meditații sunt menite să rezolve sursele adânci ale durerii, cauzele profunde care o generează.
 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Vâltoarea
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Puterea de a ne materializa visele în realitatea liniară depinde de ceea ce gândim, simțim și de atitudinile noastre interioare. Acestea sunt alegeri, cu adevărat, și creații. Creăm în interiorul nostru realități care apoi se oglindesc în situații de viață. Crezi că stările tale interioare depind de lucruri, oameni și configurații de realitate exterioare ție, dar nu este așa. De fapt este exact invers...
 
Mai mult
 
 
 
În durere nu există ascunziș
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Nici ascunziș, dar nici control și nici alegere. Căci...când doare, doare! În durere există doar adevărul viu. Dincolo de toate straturile sub care am tot încercat să-l îngropăm. Există întunericul în care stă ascuns adevărul luminos. Există conștiența asupra judecăților, credințelor, poziționărilor, îndoielilor, amânărilor, sentimentelor noastre. Există o mare sursă creatoare, în durere...
 
Mai mult
 
 
 
Viața este o Călătorie inițiatică
 
 
Bogdan Grigoraș
Fiecare zi este o aventură a conștiinței, în care te descoperi pe tine în nenumărate ipostaze. Evenimentele din viața ta sunt menite să răspundă nevoilor tale de auto-cunoaștere și dezvoltare personală, de creștere. Este un proces interior de o frumusețe greu de turnat în cuvinte. Dacă ți-ai acorda timp să integrezi o parte din informația pe care ți-o reflectă fiecare oglindă din viața ta ai putea să devii... ființa pe care o visezi, pe care o simți în adâncul tău.
 
Mai mult
 
 
 
Video by Călătoria Inimii
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
despre programul online Practica Prezenței
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Călătorie Inițiatică pe Godeanu
 
3-8 iulie
 
Ceea ce vei descoperi în această călătorie inițiatică este despre tine în primul rând. Ceea ce vei trăi sus pe munte îți va deschide larg o poartă către dimensiunea vastă a Sufletului tău. Iar ceea ce vei păstra și vei lua cu tine din această călătorie îți va schimba viața ireversibil.
 
Arta Respirației Conștiente
 
4-8 iulie
 
Lucrul în natură, conectați cu Pământul și cu Cerul, învățarea prin trăire directă și rafinamentul pe care îl permite lucrul cu Respirația Conștientă și Prezența, face ca Arta Respirației Conștiente să se revendice din cea mai pură tradiție a vechilor Școli de Mistere, într-o versiune mai aplicată și mai contemporană ca niciodată.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 
În această vară continuăm tradiția începută acum doi ani și te așteptăm miercuri seara la librăria Cărțile Maestrului Interior, pentru a trăi eXperiența interacțiunii cu cărțile și mai ales pentru a ne bucura Împreună! Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta...
 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Dimensiunea spirituală și cea densă, a propriei ființe și a existenței, sunt expresii ale unei singure realități. Ele se nasc una din cealaltă, necontenit, și acest lucru poate fi trăit de oricine este suficient de motivat pentru a cultiva starea interioară ce permite percepția directă a adevărului. Este o chestiune de maturitate interioară, psihologică, de profunzime a experienței de viață, dar și una de abordare și de practică. Această majoritate rătăcită în labirint nu are timp pentru explorarea lăuntrică. Iar dacă tensiunea rupturii interioare devine prea mare, preferă să ia o pastilă, decât să coboare în interior.

Starea lăuntrică ce dezvăluie unitatea întregii existențe manifestate, o numesc Prezență. Cultivarea stării de Prezență este o artă a vieții, a percepției, este cultivarea Conștienței. Este despre a simți experiența vieții tot mai profund și tot mai vast. Fiecare dintre noi este un centru pulsatoriu al realității. Pulsația este necontenită și seamănă cu respirația. Fiecare inspirație aduce ceva în interiorul nostru, din marea realitate exterioară corpului fizic, fiecare expirație emană ceva din interior, din centru, un fel de radianță pe care o modulăm în gândire, emoție, gest, atitudine, acțiuni.
 
Comandă ACUM
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
Maureen Murdock
 
Eroina trebuie să devină un războinic spiritual. Acest lucru înseamnă că ea trebuie să învețe arta delicată a echilibrului și să aibă răbdare pentru integrarea subtilă a aspectelor feminine și masculine proprii. La început ea dorește să își piardă sinele feminin, să se identifice cu masculinul, iar odată ce realizează acest lucru își dă seama că nu este nici răspunsul pe care îl căuta, nici sfârșitul procesului. Ea nu trebuie să renunțe la lucrurile învățate în cursul călătoriei sale eroice, ci să învețe să-și privească abilitățile dobândite cu atât trudă nu ca scop în sine, ci ca parte integrantă a călătoriei. Ea va putea apoi să-și folosească abilitățile pentru a aduce armonia între oameni, nu doar pentru câștigul ei imediat. Aceasta este unirea sacră dintre masculin și feminin – când o femeie reușește nu doar să fie de folos altora, ci când este și responsabilă de propriile ei valori și nevoi. Integrarea și percepția interdependenței ne este necesară fiecăruia dintre noi, în timp lucrăm împreună pentru a păstra echilibrul vieții pe pământ...
 
~~ Ediție Nouă ~~
Comandă Acum!
 
 
Contracte Sacre
 
 
John O'Donohue
 
Arhetipurile nu sunt doar parte a cronologiei spirituale individuale, ci ele sunt atât de vechi încât preced nașterea fizică a individului.
Moștenirea noastră arhetipală este preistorică, primordială. Energia noastră își are originea în Divin, ca și Contractul Sacru – planul ghidat al vieților noastre.
Ghidați de înțelepciunea Divină, noi suntem co-autori ai Contractului nostru, iar el include multe înțelegeri individuale – subcontracte – cu anumiți indivizi, în anumite locuri, în anumite momente precise din timp.
Contractele Sacre desemnează angajamentele pământești, sarcinile ce ți-au fost atribuite, lecțiile pe care ai fost de acord să le înveți în această încarnare pentru a-ți împlini potențialul divin.
Potențialul tău divin este expresia deplină a spiritului tău; este descoperirea adâncimii cu care poți crea, iubi, ierta, o adâncime a compasiunii, a generozității și a înțelepciunii...
 
Comandă Acum!
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved