Nu cunoști decât ceea ce poți percepe, ceea ce poți trăi chiar tu,
ceea ce poți simți în mod direct.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Maestrul Interior este o experiență și invitația noastră este aceea de a-l trăi. Este un nivel al propriei tale Conștiinței, și promisiunea noastră este aceea că îl vei încorpora și duce în viața ta. O experiență uriașă este în slujba procesului tău de transformare în această vară, o cunoaștere ancestrală îți stă la dispoziție. Te vom pune în rezonanță cu minunăția acestui moment al Conștiinței umanității.
 
 
Mai mult
 
 
 
Audio by Călătoria Inimii
 
 
 
 
Mii de vieți, dragul meu, vei căuta lumina
şi nu vei recunoaşte în ea laptele pieptului meu,
în mii de războaie vei căuta pacea,
în mii de zbateri vei căuta nemişcarea pântecului meu,
în mii de poeme vei căuta ceea ce nu poate f rostit,
în mii de ucideri vei căuta viața, nerecunoscându-mă...
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
O chemare la frumusețe
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
De pe Colina Lunii, privind de jur împrejur, descoperim doar poeme vizuale în permanentă curgere. Iar cu fiecare respirație – atentă și conștientă - evocăm lumi lăuntrice latente. Le suspendăm în magia momentului prezent. Încetinim timpul până când nemișcarea învăluie orice agitație topind-o în blândețe. Și în acea nemișcare, în acea liniște, în acele poeme vizuale, trăim dimensiunile multiple ale propriului nostru viitor în toate posibilitățile ne-alese încă și nemanifestate. Nimic nu este plat. Doar rotunjimi și curgeri, înălțări și coborâri...
 
Mai mult
 
 
 
O hartă a transformării interioare
 
 
Bogdan Grigoraș
Când ne adâncim într-o traumă personală, când ne amintim detaliile unui eveniment neplăcut din trecutul nostru sau dintr-o relație care s-a terminat prost, automat începem să simțim emoția asociată cu acea întâmplare sau relație, automat recreăm întregul tablou interior, cu tonurile sale gri: durere fizică sau emoțională, gândire compulsivă de tipul nu e corect sau nu e drept...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Timișoara, 12 mai
București, 23 mai
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 15 & 22 mai
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 26 mai
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
din 6 iunie 2018
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 
În această vară continuăm tradiția începută acum doi ani și te așteptăm miercuri seara la librăria Cărțile Maestrului Interior, pentru a trăi eXperiența interacțiunii cu cărțile și mai ales pentru a ne bucura Împreună! Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta...
 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Creatorul Conștient ca mod de a trăi
în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Percepția extinsă a realității este doar începutul unei noi Conștiențe. Măiestria este aceea de a trăi și a crea realitatea propriei vieți pe măsura acestei percepții adânci, rafinate a vieții.
A percepe mai mult din realitate decât dimensiunea densă, a formelor fizice, schimbă în întregime felul în care te raportezi la tine însuți și la realitatea pe care ai creat-o până în acest moment. Nu putem simți profunzimea realității exterioare corpului fizic până când nu îndrăznim să ne deschidem către profunzimea interioară. Corpul fizic este un spațiu care conține încrustat în sine întreaga noastră experiență de viață, aceasta și altele.
Adevărata Putere a unei ființe umane este aceea de a crea realitate, în toate dimensiunile existenței. Recuperarea Puterii este posibilă doar prin Conștiență.
A deveni conștient de spațiile profunde ale propriei ființe are o dimensiune de cunoaștere și vindecare, dar este mai mult decât atât. Este recuperarea imensei energii creatoare blocate în spații inconștiente și posibilitatea de a o folosi aici, acum, în acest spațiu și timp, pentru o nouă creație, eliberată de umbră.
 
Comandă ACUM
 
 
44
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Iubirea a fost aceea care ne-a făcut să abandonăm măștile și pretențiile, prejudecata și armurile ruginite ale ego-ului și, în cele din urmă, să deschidem porțile cele mari ale Ființei, astfel încât memoria străveche a Sufletului să irumpă în această realitate liniară. Odată cu această deschidere, conținuturile adânci ale inimii au început să se reverse prin noi în această dimensiune, și astfel s-a născut o lume pe care am numit-o Călătoria Inimii, o lume în care cei asemenea nouă redobândesc prin ei înșiși conştienţa adâncă a ceea ce sunt.
Este o carte care, atunci când s-a rupt din noi pentru a lua un trup de hârtie, a fost însoțită de lacrimi, în același timp aparținând durerii și bucuriei. Fie ca această carte să fie inspiratoare. Iubirea există și este singura cale spirituală posibilă.
 
Comandă ACUM
 
 
Anam Cara
 
Cartea Magică a Înțelepciunii Celtice
 
 
John O'Donohue
 
Nu poți iubi niciodată o altă persoană, dacă nu ești implicat, deopotrivă, în minunata și dificila lucrare spirituală de a te iubi pe tine însuți. În fiecare dintre noi există, la nivelul sufletului, o fântână de iubire ce ne îmbogățește. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ieși din tine, pentru a ști ce e iubirea. Acesta nu este egoism și nu e nici narcisism; cele două fiind obsesii negative ale nevoii de a fi iubit. Mai degrabă, este izvorul iubirii dinăuntrul inimilor noastre. Prin nevoia lor de iubire, oamenii care duc vieți solitare descoperă această minunată fântână. Învață să trezească, prin șoapte, adâncul izvor lăuntric al iubirii. Asta nu are nimic de-a face cu a te obliga să te iubești. Este mai degrabă o practică ce îți cere să fii rezervat, să inviți izvorul iubirii care este, dincolo de toate, natura ta cea mai profundă, să curgă liber prin viața ta. Iar când se întâmplă asta, pământul ce se întărise în tine devine din nou moale. Prin lipsa de iubire, totul devine rigid. Nu există nimic mai singur pe lume decât ceea ce s-a rigidizat și a devenit rece. Amărăciunea și răceala reprezintă înfrângerea ultimă.
 
Comandă ACUM
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved