Divinul și umanul sunt aspecte ale unei singure realități.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Meditații Online
 
 
3 Meditații pentru dizolvarea durerii
 
 
cu AmmaRa
 
 
Aceste 3 meditații îți aduc conștiența asupra faptului că nu există nimic, nicio stare asupra căreia să nu poți acționa. Oferindu-ți timp și creându-ți spațiu pentru a asculta aceste meditații, trăiești deschiderea și, cu ajutorul auto-investigației, ajungi nu doar să simți, ci și să înțelegi natura profundă a durerii și, mai ales, a esenței tale. Dincolo de orice senzație. Dincolo de orice durere. Dincolo de orice frică. Dincolo nu este undeva departe, ci este în eternul Acum. Este starea de prezență în care trăiești miracolul.
 
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Maestrul Interior este o experiență și invitația noastră este aceea de a-l trăi. Este un nivel al propriei tale Conștiinței, și promisiunea noastră este aceea că îl vei încorpora și duce în viața ta. O experiență uriașă este în slujba procesului tău de transformare în această vară, o cunoaștere ancestrală îți stă la dispoziție. Te vom pune în rezonanță cu minunăția acestui moment al Conștiinței umanității.
 
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Suferința este strigătul inimii tale
 
 
Bogdan Grigoraș
Realitatea din interior – adică gândurile noastre, emoțiile, atitudinile – își pun amprenta pe ceea ce vedem înafara noastră, pe ceea ce experimentăm în mediu. Contextul în care trăim nu este sursa a ceea ce trăim, ci invers, lumea noastră interioară creează contextul. Alegerile tăcute, alegerile din fiecare clipă, se transformă în atitudini și apoi în acțiuni care se văd. Sau non-acțiuni, căci contează nu doar ceea ce facem, ci are importanță și ceea ce emitem – un gând, o emoție...
 
Mai mult
 
 
 
Uranus în Taur - Un rebel care clădește
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
În ultimii șapte ani, Uranus a traversat semnul Berbecului, iubind această energie impulsivă și înflăcărată. Ne-a provocat să ne exprimăm autentic, original, să îndrăznim să renunțăm la identități ce ne limitează, să acționăm și să ne bazăm, în primul rând, pe noi înșine. În următorii opt ani, Uranus parcurge semnul statornic și așezat al Taurului destabilizând, de această dată, o ordine de valori anterioară. O etapă de viață încetează, ceva se încheie sau se scutură brusc pentru a face loc unor noi valori...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Meditație activă și Shaking
 
București, 21 mai
 
Acest cocktail energizant este o ocazie, pe de o parte, de a te recrea pe tine însuți și, pe de alta, de a plonja în cele mai profunde niveluri ale propriei tale conștiințe. Alege să-ți începi altfel săptămâna! Alege să-ți dinamizezi corpul cu o Meditație Activă care să te încarce de energie.
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 22 mai
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Respirație Holotropică
 
București, 23 mai
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 26 mai
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
Practica Stării de Prezență & Respirație Holotropică
 
Cluj-Napoca, 9 iunie
 
Acest workshop este unul experiențial prin excelență. Este experiență pură, iar cunoașterea se relevă din interiorul tău. Noi creăm cadrul pentru ca tu să poți trăi conștientizările de care ai nevoie, vindecarea pe care o cauți, revelațiile care așteaptă să fie trăite, măreția spiritului tău și, mai ales, Bucuria de a fi în viață și de a putea crea eliberat de orice limitare.
 
 
Audio by Călătoria Inimii
 
 
 
 
O Călătorie interioară începe acum. La capătul ei, nu vom mai fi cei care au plecat. Asemenea Vieții, aceasta este o Călătorie transformatoare. Îți vei reaminti totul. Nimic nu este ascuns. Nu a fost niciodată. Totul este aici, acum, gata pentru a fi trăit, redescoperit. Singurul lucru care te-a separat vreodată de Adevăr este orbirea, inconștiența, neputința de a simți. Aceasta este o Călătorie a reamintirii, a recuperării Conștienței profunde, a trezirii la Adevăr.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
din 6 iunie 2018
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 
În această vară continuăm tradiția începută acum doi ani și te așteptăm miercuri seara la librăria Cărțile Maestrului Interior, pentru a trăi eXperiența interacțiunii cu cărțile și mai ales pentru a ne bucura Împreună! Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta...
 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Aceasta Carte este născută din experiența Maestrului Interior și conduce către Creatorul Conștient ca mod de a trăi
în această lume
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Dimensiunea spirituală și cea densă, a propriei ființe și a existenței, sunt expresii ale unei singure realități. Ele se nasc una din cealaltă, necontenit, și acest lucru poate fi trăit de oricine este suficient de motivat pentru a cultiva starea interioară ce permite percepția directă a adevărului. Este o chestiune de maturitate interioară, psihologică, de profunzime a experienței de viață, dar și una de abordare și de practică. Această majoritate rătăcită în labirint nu are timp pentru explorarea lăuntrică. Iar dacă tensiunea rupturii interioare devine prea mare, preferă să ia o pastilă, decât să coboare în interior.

Starea lăuntrică ce dezvăluie unitatea întregii existențe manifestate, o numesc Prezență. Cultivarea stării de Prezență este o artă a vieții, a percepției, este cultivarea Conștienței. Este despre a simți experiența vieții tot mai profund și tot mai vast. Fiecare dintre noi este un centru pulsatoriu al realității. Pulsația este necontenită și seamănă cu respirația. Fiecare inspirație aduce ceva în interiorul nostru, din marea realitate exterioară corpului fizic, fiecare expirație emană ceva din interior, din centru, un fel de radianță pe care o modulăm în gândire, emoție, gest, atitudine, acțiuni.
 
Comandă ACUM
 
 
Spirala vieții
 
Reîncarnarea şi reţeaua existenţei
 
 
Christopher M. Bache
 
Reîncarnarea ne vorbeşte despre legături care se întind de-a lungul secolelor şi străbat tot cuprinsul vieţii noastre actuale. Şi totuşi, cu cât înţelegem mai profund aceste legături, cu atât suntem determinaţi să ne concentrăm mai mult la „aici şi acum“. Tot ce are importanţă apare în repetate rânduri în prezentul nostru, până când este rezolvat. Dacă vrem să ne dezvoltăm spiritual, este sufcient să ne concentrăm energiile asupra prezentului aşa cum există el astăzi, nu aşa cum ne imaginăm că ar trebui să fe când ne implicăm în demersuri spirituale. Buna folosire a prezentului constituie cheia pentru a ne îmbunătăţi calitatea vieţii. Tocmai de aceea, înţelegerea reîncarnării şi a reţelei vieţii are un efect de înrădăcinare atât de mare. Ele ne recomandă să facem ceea ce făceam oricum – să ne trăim viaţa aşa cum există ea chiar acum – dar cât mai conştient cu putinţă. Ne învaţă să apreciem întreaga semnifcaţie a alegerilor pe care le facem, iar apoi să alegem cu îndrăzneală. Toată creşterea vine din atenţia conştientă pe care o acordăm prezentului mereu schimbător.
 
Comandă ACUM
 
 
Grație și Forță
 
O vindecare spirituală dincolo de moarte
 
 
Ken Wilber
 
S-ar putea să ni se pară că Treya „le-a avut pe toate”: inteligenţă, şarm, integritatea, o căsnicie fericită, o familie minunată. Dar, ca noi toţi, Treya a avut propriile ei îndoieli, nesiguranţe, spirit auto-critic, şi neclarităţi legate de propria ei valoare şi de scopul ei în viaţă, ca să nu mai vorbim de bătălia brutală cu o boală mortală. Dar Treya s-a luptat din răsputeri cu toate acele umbre... şi a învins, oricare ar fi definiţia cuvîntului „ a cîştiga”. Povestea lui Treya se adresează fiecăruia dintre noi, pentru că ea s-a confruntat cu acele coşmaruri, cu curaj, demnitate şi graţie.
Şi ea ne-a lăsat jurnalele ei, care ne spun exact cum a procedat. Cum a determinat conştiinţa ei meditativă să suporte durerea, dizolvînd astfel puterea pe care o avea asupra ei. Cum, în loc să se închidă în sine şi să se transforme într-o fiinţă plină de amărăciune şi furioasă, ea a întîmpinat lumea cu dragoste în inima ei. Cum a întîmpinat cancerul cu o „resemnare pasionată”. Cum s-a dezbărat de auto-compătimire şi a ales cu bucurie să meargă mai departe. Cum a devenit curajoasă, nu pentru că nu-i era frică deloc, dar pentru că ea a îmbrăţişat imediat această frică, chiar şi atunci cînd a devenit evident că va muri în curînd: „Voi aduce teama în inima mea. Pentru a o întîmpina cu deschidere, pentru a o îmbrăţişa, pentru a o accepta. Realizînd acest lucru, viaţa se transformă într-un miracol. El bucură inima mea şi îmi hrăneşte sufletul. Simt o bucurie atît de mare. Eu nu încerc să-mi „înving” boala; mă las cuprinsă de ea, o iert. Voi merge mai departe, dar nu cu mînie şi amărăciune, ci cu hotărîre şi bucurie.
 
Comandă ACUM
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved