Întreaga realitate exterioară se naște în interior. Fiecare gând, fiecare emoție, atitudine, relație, este un gest. O creație.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

 
Articole
 
 
Muntele sacru al dacilor
 
 
Bogdan Grigoraș
Vârful Godeanu din munții Orăștiei tronează deasupra Sarmizegetusei Regia, în inima parcului natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina. Astăzi este un loc de refugiu al ciobanilor care-și pasc oile pe pășunile ce nu au cunoscut nicicând poluarea marilor orașe. Un vârf golaș, ce-și scoate capul semeț dintre pădurile maiestoase ale munților Șureanu, pustiit de vânturi și căzut în umbra uitării. Semnificația acestui vârf era uriașă pentru dacii din vechime, pentru ei era muntele Sfânt de deasupra marii cetăți a regilor...
 
Mai mult
 
 
 
Uși deschise
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Am reflectat, pe malul mării, la închideri, separări, lipsă de autenticitate. Doar apoi am putut să mergem către deschidere. Către noi începuturi. Către noi perspective. Și asta este, de fapt, mereu și mereu, curgerea vieții. În marea creație – Viața - pentru care am venit aici, în această întrupare, ne onorăm destinul participând în mod conștient la crearea adevărului propriei noastre identități. Nu măști, nu butaforii, nu cine credem că vor alții să fim. Ci noi înșine. Adevărul propriei noastre identități...
 
Mai mult
 
 
 
Meditații Online
 
 
3 Meditații pentru dizolvarea durerii
 
 
cu AmmaRa
 
 
Cu ajutorul acestor meditații ghidate, înveți a te deschide în fața propriei tale dureri, ne-mai-încercând s-o schimbi sau să o negi ci doar lăsând-o să fie, să plutească liberă, în spațiul corpului tău, ascultându-i mesajul. Căci, întotdeauna, durerea vine să ne spună ceva. Când reușim să o ascultăm, misiunea durerii este îndeplinită. Și se dizolvă. În vreme ce opoziția și fuga din fața ei, o fac să persiste până când o vom asculta. Medicamentele o fac să dispară poate pentru moment. Dar ea se va întoarce sub diferite forme până când vom primi mesajul.
 
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Maestrul Interior este o experiență și invitația noastră este aceea de a-l trăi. Este un nivel al propriei tale Conștiinței, și promisiunea noastră este aceea că îl vei încorpora și duce în viața ta. O experiență uriașă este în slujba procesului tău de transformare în această vară, o cunoaștere ancestrală îți stă la dispoziție. Te vom pune în rezonanță cu minunăția acestui moment al Conștiinței umanității.
 
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență & Respirație Holotropică
 
Cluj-Napoca, 9 iunie
 
Acest workshop este unul experiențial prin excelență. Este experiență pură, iar cunoașterea se relevă din interiorul tău. Noi creăm cadrul pentru ca tu să poți trăi conștientizările de care ai nevoie, vindecarea pe care o cauți, revelațiile care așteaptă să fie trăite, măreția spiritului tău și, mai ales, Bucuria de a fi în viață și de a putea crea eliberat de orice limitare.
 
Practica Stării de Prezență: Corpul fizic & Energiile vitale
 
București, 12 iunie
 
Corpul fizic este în permanență racordat la momentul prezent, corpul nostru trăiește în Acum. De cele mai multe ori este părăsit de atenția noastră, iar acesta este principalul motiv pentru care la un moment dat corpul se ofilește și moare. Eu vă propun ca în această seară să ne folosim de corp și energia sa vitală pentru a intra în Prezență și pentru a învăța cum putem face asta în viețile noastre, în orice context.
 
Anam Cara Retreat
 
Colina Lunii, 19-23 iunie
 
Anam Cara Retreat îți oferă oportunitatea unică de a descoperi puterea tăcerii ca adevărata sursă creatoare din tine și de a asculta cu atenție, vocea blândă și tandră a inimii tale. Aici, prin Respirație Conștientă, Mișcare, Dans, Detoxifiere și hrană vie, Masaje și Reflexoterapie, incursiuni în universul Astrologiei Arhetipale, Ceremonia Bătrânului Foc Sacru, Ritualul de purificare în Uterul Mamei Pământ, prin meditație la apus de soare și momente de solitudine, găsești conexiunea adâncă ce există între Corpul tău de Femeie și al tău Suflet.
 
 
Audio by Călătoria Inimii
 
 
 
 
O Călătorie interioară începe acum. La capătul ei, nu vom mai fi cei care au plecat. Asemenea Vieții, aceasta este o Călătorie transformatoare. Îți vei reaminti totul. Nimic nu este ascuns. Nu a fost niciodată. Totul este aici, acum, gata pentru a fi trăit, redescoperit. Singurul lucru care te-a separat vreodată de Adevăr este orbirea, inconștiența, neputința de a simți. Aceasta este o Călătorie a reamintirii, a recuperării Conștienței profunde, a trezirii la Adevăr.
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Seri de Carte & eXperiență
 
din 6 iunie 2018
 
 
la Librăria Cărțile Maestrului Interior
 
 
În această vară continuăm tradiția începută acum doi ani și te așteptăm miercuri seara la librăria Cărțile Maestrului Interior, pentru a trăi eXperiența interacțiunii cu cărțile și mai ales pentru a ne bucura Împreună! Serile de Carte - eXperiență sunt pretexte pentru a împărtăși cu voi din procesele noastre de transformare interioară, ale călăuzelor Călătoriei Inimii. Sunt seri în care vom crea un spațiu deschis și relaxat, seri în care vom împărtăși emoția și felul în care ne-au atins pe noi cărțile, călătoriile de conștiință sau cele inițiatice, seri în care vom citi și vom asculta...
 
 
Mai mult
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Adevărata Putere a unei ființe umane este aceea de a crea realitate, în toate dimensiunile existenței. Recuperarea Puterii este posibilă doar prin Conștiență.
A deveni conștient de spațiile profunde ale propriei ființe are o dimensiune de cunoaștere și vindecare, dar este mai mult decât atât. Este recuperarea imensei energii creatoare blocate în spații inconștiente și posibilitatea de a o folosi aici, acum, în acest spațiu și timp, pentru o nouă creație, eliberată de umbră.
Cuvintele acestei Cărți pe care le citești în dimensiunea orizontală, aici, acum, oriunde te-ai afla, oricine ai crede că ești, deschid experiența Axei Verticale a Ființei, deschid experiența transcendenței. Înălțimea rarefiată a existenței, spiritul tău, sau oricum ai vrea să numești această dimensiune, coexistă simultan cu cele mai profunde, adânci spații de densitate. Axa transcendentă a ființei, care unește dimensiunile rafinate cu cele mai dense și profunde spații, nu se naște decât în interiorul unei ființe umane și este o chestiune de Conștiență și de experiență directă. În acest sens, Cartea pe care o creăm chiar acum, împreună, este un instrument al transcendenței, al deschiderii către întregimea sferică a ființei și a întregii creații.
 
Comandă ACUM
 
 
David Servan-Schreiber
 

Nu este nevoie să suferim de cancer pentru a începe să luăm viaţa în serios, şi pentru a-i percepe frumuseţea. Din contră. Cu cât suntem mai apropiaţi de valorile proprii şi mai sensibili la splendoarea vibrantă a vieţii, cu atât şansele de a fi protejaţi împotriva maladiei sunt mai mari, putând astfel să beneficiem o dată în plus de existenţa noastră pe pământ
 
Comandă Pachetul ACUM
 
 
Grație și Forță
 
O vindecare spirituală dincolo de moarte
 
 
Ken Wilber
 
S-ar putea să ni se pară că Treya „le-a avut pe toate”: inteligenţă, şarm, integritatea, o căsnicie fericită, o familie minunată. Dar, ca noi toţi, Treya a avut propriile ei îndoieli, nesiguranţe, spirit auto-critic, şi neclarităţi legate de propria ei valoare şi de scopul ei în viaţă, ca să nu mai vorbim de bătălia brutală cu o boală mortală. Dar Treya s-a luptat din răsputeri cu toate acele umbre... şi a învins, oricare ar fi definiţia cuvîntului „ a cîştiga”. Povestea lui Treya se adresează fiecăruia dintre noi, pentru că ea s-a confruntat cu acele coşmaruri, cu curaj, demnitate şi graţie.
Şi ea ne-a lăsat jurnalele ei, care ne spun exact cum a procedat. Cum a determinat conştiinţa ei meditativă să suporte durerea, dizolvînd astfel puterea pe care o avea asupra ei. Cum, în loc să se închidă în sine şi să se transforme într-o fiinţă plină de amărăciune şi furioasă, ea a întîmpinat lumea cu dragoste în inima ei. Cum a întîmpinat cancerul cu o „resemnare pasionată”. Cum s-a dezbărat de auto-compătimire şi a ales cu bucurie să meargă mai departe. Cum a devenit curajoasă, nu pentru că nu-i era frică deloc, dar pentru că ea a îmbrăţişat imediat această frică, chiar şi atunci cînd a devenit evident că va muri în curînd: „Voi aduce teama în inima mea. Pentru a o întîmpina cu deschidere, pentru a o îmbrăţişa, pentru a o accepta. Realizînd acest lucru, viaţa se transformă într-un miracol. El bucură inima mea şi îmi hrăneşte sufletul. Simt o bucurie atît de mare. Eu nu încerc să-mi „înving” boala; mă las cuprinsă de ea, o iert. Voi merge mai departe, dar nu cu mînie şi amărăciune, ci cu hotărîre şi bucurie.
 
Comandă ACUM
 
 
Spirala vieții
 
Reîncarnarea şi reţeaua existenţei
 
 
Christopher M. Bache
 
Reîncarnarea ne vorbeşte despre legături care se întind de-a lungul secolelor şi străbat tot cuprinsul vieţii noastre actuale. Şi totuşi, cu cât înţelegem mai profund aceste legături, cu atât suntem determinaţi să ne concentrăm mai mult la „aici şi acum“. Tot ce are importanţă apare în repetate rânduri în prezentul nostru, până când este rezolvat. Dacă vrem să ne dezvoltăm spiritual, este sufcient să ne concentrăm energiile asupra prezentului aşa cum există el astăzi, nu aşa cum ne imaginăm că ar trebui să fe când ne implicăm în demersuri spirituale. Buna folosire a prezentului constituie cheia pentru a ne îmbunătăţi calitatea vieţii. Tocmai de aceea, înţelegerea reîncarnării şi a reţelei vieţii are un efect de înrădăcinare atât de mare. Ele ne recomandă să facem ceea ce făceam oricum – să ne trăim viaţa aşa cum există ea chiar acum – dar cât mai conştient cu putinţă. Ne învaţă să apreciem întreaga semnifcaţie a alegerilor pe care le facem, iar apoi să alegem cu îndrăzneală. Toată creşterea vine din atenţia conştientă pe care o acordăm prezentului mereu schimbător.
 
Comandă ACUM
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved