Această lume nu este un ansamblu de bucățele de materie. Lucrurile care populează lumea nu sunt materie. Ele sunt de fapt vibrații.
Ervin Laszlo. Inteligența Cosmosului

 
Eveniment
 
 
Ervin Laszlo: Universul Conștient
 
 
Introducere în Noua Paradigmă
 
București 25 aprilie, Timișoara 27 aprilie
 
 
Științele și cunoașterea mistică sunt convergente. Ele descriu prin mijloace complementare o singură realitate. Un nou mod de a înțelege existența și pe noi înșine prinde formă. Natura profundă a Universului în care trăim se revelează a fi Conștiința. Trăim într-un Univers viu, profund și conștient. Realitatea fizică și materia reprezintă expresia cea mai densă a acestei profunzimi conștiente de natură energetică. Și asta schimbă complet răspunsurile la marile întrebări care însoțesc experiența Umanității: cine și ce suntem noi?
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Inteligența Cosmosului
 
De ce suntem aici?
 
 
Ervin Laszlo
 

„Cunoaște-te pe tine însuți”, spunea oracolul din Delfi, și, de mii de ani, mintea oamenilor încearcă să facă acest lucru. Astăzi, când știința de vârf se întâlnește cu spiritualitatea eternă, putem da răspunsuri mult mai demne de crezare decât tot ceea ce au spus oracolele și oamenii de-a lungul timpului.
Potrivit ultimelor descoperiri științifice, această lume nu este un ansamblu de bucățele de materie. Astrofizicianul James Jeans spunea în urmă cu mai bine de o sută de ani că lumea seamănă mai degrabă cu un mare gând decât cu un mare pietroi. Lucrurile care populează lumea nu sunt materie. Surprinzător (sau poate nu, căci aceasta a fost o intuiție veche de când lumea), ele sunt de fapt vibrații. Vibrațiile care alcătuiesc lumea observabilă nu sunt aleatorii, ci se supun unei ordini stricte: ele sunt coerente. Iar ordinea și coerența lor ne spune faptul că nu sunt rezultatul întâmplării.

Cea mai nouă carte a lui Ervin Laszlo este aici!
Pre-COMANDĂ ACUM!
și beneficiază de prețul promoțional.

 
 
-20% la Cărțile Feminității
 
 
până pe 8 Martie
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Tu ești Maestrul!
 
 
București, 16-17 martie 2018
 
 
Singurul lucru care ne desparte de măiestria de a trăi este frica de a abandona vechi identități, modele de gândire, emoție și relație, atitudini vechi și concluzii despre realitate. Această Călătorie este destinată acelora care folosesc Cartea Maestrului Interior ca instrument de transformare al propriei vieți. Este întemeiată în Practica Prezenței, instrumentul fundamental al Școlii Maestrului Interior și constituie punctul de plecare într-un nou mod de a fi în mijlocul propriei vieți.
 
Mai mult
 
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 14 martie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 24 martie
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
Retreat Online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Ultima serie, din 17 martie 2018
 
 
A ne asculta corpul, dimensiunea densă a ființei, deschide porțile sănătății fizice și ale recuperării memoriei ancestrale a sufletului, dar și vindecarea lanțurilor trans-generaționale.
A ne asculta energiile vitale, pe care le turnăm în orice gest, orice relație, orice acțiune, deschide porțile vindecării relaționale și ale eliberării potențialelor blocate în orice am dori să facem.
A ne asculta emoțiile este primul pas către eliberarea de frică, furie și altele asemenea, primul pas către pace, armonie interioară și compasiune.
A ne asculta gândirea este primul pas către disciplina interioară a minții. A asculta presupune tăcerea interioară. Cum am putea să gândim ceea ce dorim să gândim, dacă nu reușim să mai întâi să domolim valurile discursive ale propriei minți? Ascultarea este cheia, încă odată.
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Anam Cara Retreat: 19-23 iunie
Practica Stării de Prezență: 27 iunie - 1 iulie
Călătorie Inițiatică pe Godeanu: 3-8 iulie
Arta Respirației Conștiente: 4-8 iulie
ShamaniA. Psihologie, Spiritualitate, Magie: 25-29 iulie
Tabăra BRIZA pentru Copii și Părinți: 31 iulie - 5 august
Man Power Business: 8 - 12 august
 
Mai multe detalii
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
În acestă Călătorie la care te invit acum, te reîndrăgosti de tine însăți, îți regăsești senzualitatea și curgerea naturală, dezgropând din adâncurile ființei darurile unice cu care ai venit în această lume. Îți găsești curajul de a le manifesta. Eliberează-te de limite, spulberă rutina și umbra, regăsește-ți autenticitatea, capacitatea de a Crea și de a te bucura. Ia-ți Viața înapoi! Reconectează-te cu splendoarea Existenței a cărei adevărată natură este Bucuria.
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Instrucțiuni de folosire (X)
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
Copiii semnului Pești, indiferent de vârstă, sunt înzestrați cu foarte multă fantezie și imaginație. Se simt în largul lor într-o lume interioară bogată, în care visează cu ochii deschiși, ignorând rutina vieții cotidiene. Fiți receptivi ca părinți și nu le spuneți niciodată că inventează și că ceea ce simt, ce văd, prietenii lor imaginari, nu sunt reali! Încurajați, își pot dezvolta intuiția și receptivitatea în direcții uimitoare. Natura lor este fragilă și delicată și, de cele mai multe ori, preferințele, atitudinea și comportamentul, sunt schimbătoare și imprevizibile. Apar și dispar și îți permit să pătrunzi pe teritoriul lor, doar când vor ei...
 
Mai mult
 
 
 
Dansul Bucuriei
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Putem, cu siguranță, defini bucuria în multe feluri. O simțim în multe nuanțe și în grade diferite. Uneori, bucuria este o energie expansivă a stării noastre de bine, a dinamismului nostru, a curgerii cu viața. Bucuria ne ridică vibrația, ne oferă energie, ne aduce strălucire-n ochi și pe chipurile ce se înseninează, ne face pașii mai ușori, ne luminează întregul corp. Alteori, simțim bucuria atunci când energia tuturor emoțiilor noastre curge liberă într-o dinamică aflată în acord cu experiențele pe care le trăim în acel moment...
 
Mai mult
 
 
 
Ridică-TE în picioare!
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Cea mai periculoasă concluzie despre realitatea vieții este aceea că nu poți face nimic. Milioane, dacă nu miliarde, cred că această lume este un fel de mașinărie infernală, independentă de voința lor, care funcționează după legile ei și acestea sunt strivitoare. Cred că sistemele acestei lumi nu pot fi schimbate, că nu depinde de ei. Sisteme sociale, politice, militare, economice, sisteme de putere, tradiții, cultură, sisteme de credință...
 
Mai mult
 
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved