Deși avem un psihic personal distinct și idei individuale,
adevărul este că împărtășim cu toții un câmp comun de conștiință.

Ervin Laszlo. Inteligența Cosmosului

 
Workshop eXperiență
 
 
Tu ești Maestrul!
 
 
București, 16-17 martie 2018
 
 
Am plonjat adânc în profunzimile existenței și în propria mea ființă, am trăit eu însumi toate provocările și toate capcanele labirintului până când am reușit să clarific și să sintetizez această cunoaștere prin experiență a spațiului interior din care se naște realitatea vieții. Am explorat împreună cu mulți oameni – pentru care simt o imensă recunoștință – meandrele adânci ale realității, pentru ca într-o bună zi, la capătul unui extraordinare aventuri de Conștiință, să văd cu claritate Adevărul despre mine însumi și despre noi toți: totul este în puterile noastre, noi suntem totul, noi suntem creatorii, iar experiența vieții noastre este un act de creație necontenită.
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
O Călătorie Inițiatică spre o nouă Viață.
O renaștere în trupul tău, în inima ta, în adâncul feminin al Ființei tale.
Intră în Cercul Sacru alături de alte femei asemenea ție.
Este o Inițiere pentru care ești pregătită dintotdeauna.
O Inițiere în Frumusețe și Compasiune.
Retrezim împreună, cu blândețe, Zeița adormită în tine și îi eliberăm Puterea.
O Călătorie Inițiatică în care îți reamintești cine ești cu adevărat.
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cum poți folosi Cartea Maestrului Interior
pentru a-ți schimba Viața
 
 
 
Eveniment
 
 
Ervin Laszlo: Universul Conștient
 
 
Introducere în Noua Paradigmă
 
București 25 aprilie, Timișoara 27 aprilie
 
 
Științele și cunoașterea mistică sunt convergente. Ele descriu prin mijloace complementare o singură realitate. Un nou mod de a înțelege existența și pe noi înșine prinde formă. Natura profundă a Universului în care trăim se revelează a fi Conștiința. Trăim într-un Univers viu, profund și conștient. Realitatea fizică și materia reprezintă expresia cea mai densă a acestei profunzimi conștiente de natură energetică. Și asta schimbă complet răspunsurile la marile întrebări care însoțesc experiența Umanității: cine și ce suntem noi?
 
Mai mult
 
 
 
Retreat Online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Ultima serie - în formatul de 30 de zile,
din 17 martie
 
 
Această Călătorie este ghidul tău către a ta putere creatoare. Un ghid ce te va purta în toate colțișoarele ființei tale turnând lumină, conștiență și energie vindecătoare. Condiția este ca tu să te deschizi, cu compasiune și îngăduință, în fața emoțiilor, durerilor, rănilor vechi ce, poate, vor ieși spre vindecare.
Este o Călătorie înlăuntrul tău pe care doar tu o poți face. Eu voi fi vocea ta. Însă, călătoria tu o faci de vrei, cu adevărat, să-ți înțelegi gândurile, emoțiile, durerile, și ce vor ele să comunice cu tine. Doar tu te poți conecta cu propriul tău adevăr. Eu te pot conduce până la acesta.
(AmmaRa)
 
Mai mult
 
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
Ofertă specială Early Bird până pe 15 Martie!
 
 
Anam Cara Retreat: 19-23 iunie
Practica Stării de Prezență: 27 iunie - 1 iulie
Călătorie Inițiatică pe Godeanu: 3-8 iulie
Arta Respirației Conștiente: 4-8 iulie
ShamaniA. Psihologie, Spiritualitate, Magie: 25-29 iulie
Tabăra BRIZA pentru Copii și Părinți: 31 iulie - 5 august
Man Power Business: 8 - 12 august

 
Beneficiază Acum
 
 
 
Articole
 
 
Gândire vs Inteligență
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Inteligență, conform dicționarului: capacitatea de a înțelege ușor și bine, de a sesiza ceea ce este esențial, de a rezolva situații sau probleme noi pe baza experienței acumulate anterior; deșteptăciune. S-ar zice că umanitatea nu a fost niciodată mai inteligentă decât acum. O imensă masă de informație este stocată în computerele planetei, sintetizând experiența acumulată anterior. Suntem deștepți. Înțelegem lucrurile mai bine ca niciodată. Instrumentele noastre de disecare a realității sunt mai eficiente ca niciodată. Înțelegem mai ușor și mai bine realitatea, înțelegem ceea ce este esențial.
 
Mai mult
 
 
 
Ne grăbim mereu
 
 
Maria Lupu
Cu toţii suntem conştienţi că am ajuns să ne petrecem viaţa zi după zi într-un ritm extrem de alert. Acest fapt a devenit atât de normal că nici măcar nu mai realizezi că atitudinea ta interioară este asemenea celui care se află pregătit mereu la linia de start. Ne grăbim mereu, la semafor, în trafic, la cumpărături, la job, la sala de sport, pe drumul între casă şi birou şi invers, când îţi duci copilul la şcoală sau grădiniţă, când întâmplător te întâlneşti cu cineva. Orice acţiune e împregnată de această stare. O fi aşa cum zic unii, că trăim în secolul vitezei, dar totuşi tu cât de tare te grăbeşti?
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Inteligența Cosmosului
 
De ce suntem aici?
 
 
Ervin Laszlo
 

„Cunoaște-te pe tine însuți”, spunea oracolul din Delfi, și, de mii de ani, mintea oamenilor încearcă să facă acest lucru. Astăzi, când știința de vârf se întâlnește cu spiritualitatea eternă, putem da răspunsuri mult mai demne de crezare decât tot ceea ce au spus oracolele și oamenii de-a lungul timpului.
Potrivit ultimelor descoperiri științifice, această lume nu este un ansamblu de bucățele de materie. Astrofizicianul James Jeans spunea în urmă cu mai bine de o sută de ani că lumea seamănă mai degrabă cu un mare gând decât cu un mare pietroi. Lucrurile care populează lumea nu sunt materie. Surprinzător (sau poate nu, căci aceasta a fost o intuiție veche de când lumea), ele sunt de fapt vibrații. Vibrațiile care alcătuiesc lumea observabilă nu sunt aleatorii, ci se supun unei ordini stricte: ele sunt coerente. Iar ordinea și coerența lor ne spune faptul că nu sunt rezultatul întâmplării.

Cea mai nouă carte a lui Ervin Laszlo este aici!
Pre-COMANDĂ ACUM!
și beneficiază de prețul promoțional.

 
 
Experiența Akashică
 
Ştiinţa şi câmpul memoriei cosmice
 
 
Ervin Laszlo
 

Într-o formulă populară, deşi excesiv de utilizată şi abuzivă, experienţa akashică înseamnă o trăire extra- sau non-senzorială. Experienţa akashică survine în multe forme, dimensiuni şi caracteristici, este trăită de indivizi de tot felul, toate ipostazele acesteia transmiţând informaţii privind lumea reală – cea de dincolo de creier şi de corp. Experienţa akashică acoperă un spectru larg, de la vizualizări artistice şi viziuni creative la vindecări la distanţă, experienţe din apropierea morţii, comunicări de la persoane decedate şi amintiri personale din vieţi trecute. Cu toată bogăţia diversităţii sub care se poate manifesta, experienţa akashică prezintă caracteristici izbitor de similare. Indiferent de conţinutul acesteia, experienţa akashă transmite ideea că subiectul care o trăieşte nu este separat de obiectele experienţei sale, în sensul că „eu, subiectul care are această trăire, sunt legat în moduri subtile, dar reale, de celelalte persoane şi de natură”. În experienţele mai profunde de acest fel e prezent sentimentul că „eu şi cosmosul suntem una”.

Comandă Acum

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 20 & 27 martie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 24 martie
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
Dansul Bucuriei
 
București, 28 martie
 
La capătul zilei, afterwork, o cale rapidă, elegantă, frumoasă, de relaxare, de abandon, de lăsare a tensiunilor de peste zi. Un refresh. O meditație în mișcare. O întoarcere la Prezență.
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved