Universul este o manifestare progresivă a conștiinței
ce evoluează către supercoerență.

Ervin Laszlo. Inteligența Cosmosului

 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
Nimeni nu poate lua în locul tău o decizie majoră care să-ți schimbe Viața.
Doar tu poți decide pentru tine!


AmmaRa te invită să-ți ocupi locul în Comunitatea
Practica Puterii Feminine
 
Ascultă Acum!
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Renaște, de Paște!
 
 
până la -25% la toate titlurile
 
și alte cadouri pentru tine
 
 
Scopul ultim al oricărei transformări interioare este o viață mai frumoasă, mai multă bucurie de a trăi, relații mai armonioase, o stare de sănătate mai strălucitoare și capacitatea de a ne împlini visele. Primăvara este renaștere Vârful său este Paștele. Se petrece în fiecare din noi, dacă alegem asta. Cărțile sunt instrumente ale renașterii interioare, ca și Călătoriile noastre de Conștiință.
 
Mai mult
 
 
 
Inteligența Cosmosului
 
De ce suntem aici?
 
 
Ervin Laszlo
 

Cine suntem și de ce suntem aici sunt întrebări care preocupă omenirea de mii de ani. Este oare întreg universul, incluzând micuța noastră planetă, un rezultat al întâmplării oarbe? Suntem noi, oamenii, doar una din multiplele entități care au luat naștere printr-o lungă evoluție pe Planeta Pământ? Doar una din creaturile de carne și sânge, chiar dacă dotată cu un creier foarte avansat? Sau mai avem și o altă latură – o dimensiune spirituală, o conștiință care există independent de trupul fizic și de creier, chiar dacă intim conectată cu acesta? Suntem noi oare singurele creaturi de pe Pământ care se întreabă cine sunt, de ce sunt aici și care este scopul vieții?
Francis Collins a fost director al Proiectului Genomului Uman (iar acum este director al Institutului Național de Sănătate). El a fost uluit de complexitatea ADN-ului nostru – în esență, ne explică el, este vorba de un program alcătuit din trei miliarde de litere, fiecare dând celulelor instrucțiuni - un uriaș manual de instrucțiuni chimice care determină dezvoltarea corpurilor noastre. Nu se poate, nota el în „The Language of God,” ca acest manual al celulelor noastre să nu fi fost scris de o incredibilă Inteligență.

Cea mai nouă carte a lui Ervin Laszlo este aici!
Pre-COMANDĂ ACUM!
și beneficiază de prețul promoțional.

 
 
Minte Nemuritoare
 
Știința și Continuitatea Conștiinței dincolo de Creier
 
 
Ervin Laszlo & Anthony Peake
 
Oare conștiința noastră – mintea, sufletul sau spiritul – ia sfârșit o dată cu moartea corpului? Sau continuă să existe undeva, poate pe alte tărâmuri sau în alte dimensiuni ale universului? Aceasta este „marea întrebare” pe care oamenii și-au pus-o de-a lungul timpului.
Conștiința se află în alt plan al realității față de sistemele și organismele cu care ea este asociată. Particulele și entitățile pe care ele le alcătuiesc fac parte din lumea manifestă, în timp ce conștiința asociată cu ele face parte din dimensiunea profundă.
Această concepție rezolvă problemele rămase fără răspuns. Spre exemplu, clarifică una dintre cele mai dificile probleme puse de cercetătorii conștiinței: Cum este posibil ca ceva material, precum creierul, să producă ceva imaterial, precum conștiința? Această întrebare nu necesită rezolvare, căci se bazează pe o premisă falsă. Nu trebuie să ne străduim să ne dăm seama cum produce creierul conștiința, pentru că aceste două lucruri se află în planuri diferite ale realității. Creierul nu produce conștiința, o transmite și o expune.
Comandă ACUM
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Anam Cara Retreat: 19-23 iunie
Practica Stării de Prezență: 27 iunie - 1 iulie
Călătorie Inițiatică pe Godeanu: 3-8 iulie
Arta Respirației Conștiente: 4-8 iulie
ShamaniA. Psihologie, Spiritualitate, Magie: 25-29 iulie
Tabăra BRIZA pentru Copii și Părinți: 31 iulie - 5 august
Man Power Business: 8 - 12 august

 
Mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Ervin Laszlo: Universul Conștient
 
 
Introducere în Noua Paradigmă
 
București 25 aprilie, Timișoara 27 aprilie
 
 
Ervin László este vârful acestei Conferințe excepționale, deschisă de Horia Francisc Țurcanu, întregită de Mária Sági și născută din consacrarea fundamentală a Călătoriei Inimii și a Școlii Maestrului Interior de a contribui la transformarea acestei lumi prin Conștiență. Acest eveniment care îl aduce pentru prima dată pe Ervin László în România este o explorare a noilor orizonturi ale Umanității, la care contribuim, fiecare dintre noi, prin ceea ce devenim.
 
Mai mult
 
 
 
Video
 
 
Întâlnire în punctul ZERO
 
 
cu Horia Francisc Țurcanu & Magda Axinte
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Articole
 
 
Este anul tău?
 
 
Elena Francisc Țurcanu
Dacă ești, cât de cât ca și mine, cu siguranță te-ai simțit de multe ori epuizată, copleșită, vlăguită de prea multe cele ce sunt de „făcut”. Uităm sau amânăm, prea mult, a ne oferi momente de odihnă, de ascultare lăuntrică, de tăcere și liniște. Ne pierdem prea ușor în a tot face și a tot dărui, uitând că a dărui nu înseamnă nimic fără a și primi. E un permanent dans. Dăruiesc și primesc. Primesc și dăruiesc...
 
Mai mult
 
 
 
Maestrul din tine așteaptă să fie trăit
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Adevărul despre noi înșine și despre natura realității nu este ascuns și nu a fost niciodată. El este disponibil prin experiență directă, și așa a fost dintotdeauna. Este o chestiune de Conștiență, adică de capacitate de a percepe mai profund realitatea, viața din noi înșine și dimprejurul nostru. În întreaga istorie a umanității – mult mai vastă decât este zugrăvită în cărțile de istorie, au existat în toate timpurile și spațiile, oameni a căror Conștiență a rămas deschisă în fața Adevărului. Ei l-au putut percepe în mod direct, adică l-au trăit și l-au putut împărtăși cu ceilalți. Ei sunt marii maeștri ai umanității...
 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 27 martie & 3 aprilie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Dansul Bucuriei
 
București, 28 martie
 
La capătul zilei, afterwork, o cale rapidă, elegantă, frumoasă, de relaxare, de abandon, de lăsare a tensiunilor de peste zi. Un refresh. O meditație în mișcare. O întoarcere la Prezență.
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved