Un mic grup de oameni hotărâți, ce acționează animați de o viziune largă,
poate schimba lumea

Ervin Laszlo. Inteligența Cosmosului

 
Eveniment
 
 
Ervin Laszlo: Universul Conștient
 
 
Introducere în Noua Paradigmă
 
București 25 aprilie, Timișoara 27 aprilie
 
 
“Încă mai avem posibilitatea să ne revizuim atitudinea, să ne întoarcem către Natură și Univers, să ne schimbăm modul fundamental de a gândi și acționa pentru a trăi în abundență pe această planetă prețioasă și care în aceste momente este profund afectată de vechile noastre feluri de a acționa.”
Acesta este mesajul lui Ervin László pentru tine. Ai posibilitatea să-l întâlnești pe acest vizionar care vine în România special pentru a împărtăși cu tine perspectivele Noii Paradigme către care se îndreaptă umanitatea.
 
Mai mult
 
 
 
Articole
 
 
Frica sub care ne naștem copiii
 
 
Claudia Constantin
Vârsta mea de peste 35 de ani este un risc...faptul că nu îmi arăt vârsta, că ”par de 17 ani”, alt risc...încă unul, acela că nu am urmat tot pomelnicul de analize, ecografii și ordinea pașilor decretați de medicina blockbuster drept literă de lege. Și altele. Presimt cum, în curând, toate cele comise de mine și etichetate politicos drept comportament flower power, vor figura într-o listă a păcatelor medicale comise de viitoare mame – ”aparent educate” – dar, în fapt, total iresponsabile. Însă, bila mea cea mai albă și posibila mea salvare, am aflat că este faptul că nu fumez. Aleluia!
 
Mai mult
 
 
 
Reconectarea cu Contractul Sacru
al Sufletului
 
 
Manuela Vlad
Am adus în manifestare din ce în ce mai mult responsabilitatea, maturitatea, privirea din ce în ce mai adâncă în interior, cu atenție multiplă față de ceea ce îmi reflectă realitatea. Am învățat să-mi investighez permanent gândurile pentru a distinge vocea autentică de cea a ego-ului. Să schimb gânduri vechi prin care mă devalorizam. În relația cu ceilalți mă pot deschide din ce în ce mai mult în a-mi manifesta autenticitatea, așa cum o simt în adevărul meu interior, renunțând la atitudinea pasiv-dependentă prin care mă falsificam din grija de a nu răni.
 
Mai mult
 
 
 
Am decis să fiu Femeie!
 
 
Liliana Palade
Sintagma „Nu ne naștem femei, ci devenim Femei”, a atins în mine conștientizări nebănuite. Când am început Călătoria, expresia pe care o rosteam cu fiecare ocazie era „nu simt”. Am descoperit în scurt timp, cu ajutorul practicii, al ghidajului, al exercițiilor, al ascultării atente, al conștientizărilor, că de fapt simt foarte profund...și durerile din corp, care se accentuaseră în ultima vreme, erau dovada clară a gradului mare de sensibilitate cu care e înzestrat al meu corp, capabil să-mi arate cu exactitate când anume gândurile, credințele vechi și înrădăcinate, tiparele de gândire, se dovedesc a nu-mi mai fi de folos...
 
Mai mult
 
 
 
Practica Puterii Feminine
 
 
Renaște-Te Femeie!
 
 
Călătoria de 9 luni
 
Din 19 aprilie
 
Nimeni nu poate lua în locul tău o decizie majoră care să-ți schimbe Viața.
Doar tu poți decide pentru tine!


AmmaRa te invită să-ți ocupi locul în Comunitatea
Practica Puterii Feminine
 
Mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Renaște, de Paște!
 
 
până la -25% la toate titlurile
 
și alte cadouri pentru tine
 
 
Cărțile sunt instrumente ale renașterii interioare. Pregătește-te. Fă din acest moment o celebrare lăuntrică. Cultivă marea Cale ce conduce la bucurie, sănătate și iubire. Ia-ți Cărți. Devenim ceea ce hrănim în inimile noastre. Hrănește bucuria de a trăi, găsește-ți puterile, motivează-te pentru iubire, pentru adevăr, pentru creație. Totul stă în puterile tale. Hrănește-te cu Cuvânt și împărtășește-l cu cei pe care îi iubești. Cărțile nasc experiența Maestrului din interiorul tău. Strălucește, iubește, deschide-te. Acesta este momentul tău.
 
Mai mult
 
 
 
Inteligența Cosmosului
 
De ce suntem aici?
 
 
Ervin Laszlo
 

Motivele pentru care trebuie să urmăm calea conștiinței planetare au fost rezumate în câteva cuvinte de unii dintre cei mai înțelepți oameni ai timpurilor noastre:
Un mic grup de oameni hotărâți, ce acționează animați de o idee bună, poate schimba lumea (Margaret Mead).
Pentru a schimba lumea în mod eficient, un grup redus trebuie să acționeze impulsionat de o conștiință înaltă, deoarece problemele lumii nu pot fi rezolvate la nivelul de conștiință cu care aceștia s-au născut (Albert Einstein).
Conștiința evoluată nu trebuie doar propovăduită de grupul care schimbă lumea; ea trebuie trăită. Grupul trebuie să devină conștiința pe care vrea să o vadă în lume (Mahatma Gandhi).
Evoluția conștiinței, atunci când se răspândește, cucerind inima oamenilor, este mai puternică decât orice avans economic, militar sau tehnologic. Cel mai puternic lucru din lume este ideea căreia i-a venit vremea (Victor Hugo).
Pre-COMANDĂ ACUM!
și beneficiază de ultimele 3 zile de preț promoțional.

 
 
Minte Nemuritoare
 
Știința și Continuitatea Conștiinței dincolo de Creier
 
 
Ervin Laszlo & Anthony Peake
 
Noua paradigmă științifică reprezintă o inovație revoluționară față de vechea concepție, care afirma că entitățile materiale ocupă locuri separate și unice în spațiu și timp, dar ea nu este o noutate în istoria gândirii. Gânditori și oameni de știință de seamă au vorbit de multe ori despre unitatea lumii, cauzată de o dimensiune ascunsă, adâncă. Rishis („cei ce văd”) din India au văzut această dimensiune adâncă drept al cincilea element al cosmosului, elementul fundamental; ei l‑au numit în sanscrită Akasha. Vom folosi și noi acest termen, deoarece el ne furnizează o concepție a lumii în care conștiința face parte din elementele de bază – sau este elementul de bază.
Ideea unei dimensiuni adânci este o intuiție perenă: lumea pe care o putem observa nu este realitatea ultimă. Ea este doar manifestarea unei realități aflate dincolo de planul nostru observațional.
Comandă ACUM
 
 
Retreat-uri, Natură, Spiritualitate
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
Maestrul Interior
 
 
Anam Cara Retreat: 19-23 iunie
Practica Stării de Prezență: 27 iunie - 1 iulie
Călătorie Inițiatică pe Godeanu: 3-8 iulie
Arta Respirației Conștiente: 4-8 iulie
ShamaniA. Psihologie, Spiritualitate, Magie: 25-29 iulie
Tabăra BRIZA pentru Copii și Părinți: 31 iulie - 5 august
Man Power Business: 8 - 12 august

 
Mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
București, 3 aprilie
 
În esență, Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Respirație Holotropică
 
Timișoara, 14 aprilie
București, 18 aprilie
Iași, 27 aprilie
 
Respirația Holotropică - o poartă prin care fiecare dintre noi poate păşi pentru a experimenta în mod direct Stări de Conştiinţă Extinsă, în care putem percepe mai mult din realitatea obișnuită, mai mult din ceea ce credem că suntem, stări ce ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Ateliere de Astrologie Arhetipală
 
București, 21 aprilie
 
O inițiere în astrologie și în lucrul concret cu propriile astrograme, prin experimentare personală, într-un spațiu de ascultare interioară și împărtășire. Au ca intenție recunoașterea, recuperarea și utilizarea potențialului de creștere şi transformare înscris în Harta Natală.
 
 
 
Versiune online
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este înainte de orice o comunitate a acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim. Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729-010-787
office @ calatoriainimii . ro
 
 
Călătoria Inimii © 2016 All Rights Reserved