Tot ceea ce numim evoluție este în esență o redobândire a Conștienței
și a capacității de a percepe un adevăr mai larg și mai profund.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
Versiune online
 
 
Promoții
 
 
Inspirație de Sărbători
 
 
Recunoaște-ți Darurile
 
Inspirație de Sărbători. Recunoaște-ți Darurile
Dacă ești în căutarea inspirației pentru a te bucura și a dărui bucurie, iată câteva
sugestii de cadouri. Meditațiile online, biletele la Concert, cărțile au acum
REDUCERI semnificative
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență & Respirație Holotropică
 
Timișoara, 23 & 24 noiembrie
 
 
În acest workshop împletim trăirea stării de Prezență cu Respirația Holotropică. Aceasta din urmă este instrumentul cel mai rapid de expansiune a conștiinței, care, dublat de practica prezenței, devine un instrument extrem de puternic pentru a accesa potențialul infinit al ființei de vindecare și de re-cunoaștere a felului în care creăm realitate. Este ca o trezire la o realitate mai profundă, mai vie, mai plină de sevă.
 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași, 23 noiembrie
București, 28 noiembrie
 
Respirația Holotropică este un fabulos instrument de explorare a celor mai rafinate spaţii ale Fiinţei, acelea care ne permit să percepem mai mult din realitatea obișnuită, dincolo de ceea ce credem că suntem și care ne oferă o nouă perspectivă asupra propriei experiențe de viață.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
Cultivarea Vindecătorului Interior
 
București, 3 decembrie
 
 
În esență, această Călătorie ne învață să intrăm în starea extinsă a Conștiinței numită Prezență, să ne conectăm prin intermediul corpului cu cele mai profunde dimensiuni ale ființei și să vindecăm nu numai simptomul, ci sursele durerii.
 
Participă
 
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Nașterea
 
 
O perspectivă masculină
 
Bogdan Grigoraș
Nașterea este o Călătorie de conștiință extinsă, poate cea mai formidabilă. Am participat la nenumărate workshopuri în care am trăit stări magnifice, de o profunzime imposibil de exprimat în limbaj liniar, însă acea trăire de la nașterea fiicei mele a fost cea mai memorabilă experiență. În această scriere vreau să împărtășesc în primul rând despre experiența mea ca bărbat care a asistat în mod activ la un miracol, nașterea...
 
Citește mai mult
 
 
 
Eroii propriei Vieți
 
 
Horia Francisc-Țurcanu
Suntem eroii propriei noastre vieți. Nu ne dăm seama de la început. Ba dimpotrivă. Un timp nedefinit de lung credem că suntem victime ale unui complot cosmic față de care nu putem face nimic, și care ne-a condamnat la luptă, la suferință, la căutare, la rătăcire în labirinturile de neînțeles ale existenței. În complot este desigur implicată o ființă misterioasă, universală, omnipotentă și omniprezentă, nevăzută, neauzită care, din motive pe care le putem doar bănui, a aranjat lucrurile în așa fel încât existența noastră să fie echivalentul unei ispășiri...
 
Citește mai mult
 
 
 
Concert
 
 
Mirabai Ceiba Live
 
 
22 mai 2019
 
Comandă acum bilete la preț Pre-Sale!
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019Mirabai Ceiba este una dintre cele mai renumite trupe de muzică sacra. Muzica sacra este vindecătoare, este mai mult decât muzică, este o experiență vie, o trăire profundă, o uniune cu dimensiunea noastră divină.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Creează-ți Viața pe care o dorești
 
Călătorie inițiatică în Peru
 
 
1 - 13 noiembrie 2019
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
Scopul acestei Călătorii de Conștiință este conștientizarea faptului că felul în care îți definești și îți trăiești viața stă doar în puterile tale, precum și integrarea Revelației, trăite, în dimensiunea orizontală a existenței. Uneori este nevoie să ne îndepărtăm de spațiile cunoscute ale propriei vieți pentru a căpăta o nouă perspectivă despre noi înșine și despre context, pentru a le putea schimba...
 
 
Află mai mult
 
 
 
Parteneri
 
 
Sănătate. Echilibru. Vitalitate
 
 
Conferință Călătoria Inimii & EQology
 
 
Pentru noi, cei din Călătoria Inimii, preocuparea noastră permanentă este de a aduce Conștiență în toate aspectele vieții noastre. De la modul în care gândim, de la gândurile pe care le emitem, la atitudinea pe care o avem față de tot ceea ce se petrece în această lume, până la modul în care alimentația noastră interferează cu procesele de Conștiință, cu Creația noastră, cu stările pe care le creăm.
 
 
Participă
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate