Transformarea prin transcendență implică re-cunoașterea propriei experiențe umane ca făcând parte din procesul universal al conștiinței.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
Versiune online
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Evoc Frumusețea
 
 
Elena Francisc-Țurcanu
Fiecare dimineață este o nouă invitație – de alegem s-o vedem astfel – la a trăi viața din plin. O nouă invitație la a face altfel decât am făcut ieri, acum o săptămână, acum un an. O nouă invitație de a vedea lumea și pe cei din jurul nostru cu alți ochi. Mai buni. Privire mai limpede. Filtru curat. Eu am ales, astăzi, frumusețea cu al său spirit liber în fața căreia, strategiile ego-ului nu au nicio șansă. Am ales să mă las îmbrățișată de frumusețe, pășind și minunându-mă la fiecare pas. Tu ce alegi?
 
Citește mai mult
 
 
 
Recunoștință pentru serile împreună
 
 
Serile de Carte ale verii 2018 au fost pentru mine, săptămână de săptămână, o încântare a inimii, o pledoarie pentru frumusețea comuniunii cu oamenii în atmosfera savuroasă, caldă și bogată în senzații, îmbrățișați de aromele pure ale ceaiului NUMI și de cărți, în Librăria Cărțile Maestrului Interior. Îți mulțumesc pentru însoțire, prezență și deschidere la fiecare Seară de Carte la care ai ales a participa de-a lungul acestei veri, pentru privirile adânci și bogăția de înțelesuri ce au curs între noi. (Manuela Vlad & Bogdan Grigraș)
 
Citește mai mult
 
 
 
Corpul nostru
 
 
O permanentă sursă de inspirație
 
Dana Cristian Lar
Cel mai de preț lucru pe care îl avem aici pe pământ, este corpul nostru. Fără de el, sufletul nu și-ar găsi, în alt fel, locul în această lume. Cât de adânc, cât de profund poate merge un astfel de masaj sau reflexoterapie? Poate merge oricât de adânc, oricât de profund, însă, mereu doar atât cât îți dai voie să explorezi, să te adâncești cu a ta respirație și atenție în corp...
 
Citește mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Să experimentezi prezența îngerilor este o trăire plină de însuflețire, abundență, bogăție, ca și cum ai asculta frecvențele spirituale ale lumii – povești pline de suspans, râsete, soluții miraculoase, sprijin profund iubitor. Poate toate acestea sună puțin nebunesc, dar nu este așa. Pacea angelică provine dintr-o iubire profund necondiționată – liniștea misterioasă dinăuntrul îngerului – care răspunde la ceva la fel de profund din interiorul tău.(Gary Quinn)
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Happy'n Shape. Ia-ți în stăpânire propriul corp!
 
București, din 12 octombrie
 
 
10 sesiuni de exerciții progresive, săptămânal, menite să te readucă
în formă maximă, îndrumate de un trainer de mare performanță
și perfect acordate cu lucrul tău interior
 
Participă
 
 
Arta Respirației Conștiente
 
Serie nouă - marțea
 
Arta Respirației Conștiente este o aplicație avansată a Căii Maestrului Interior
în care exersăm capacitatea de a naviga în orice spațiu al vastului ocean
al Conștiinței și de a lucra cu diferitele energii și conținuturi.
 
Participă
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 

Starea ta de conștiință, spațiul interior în care te afli, gradul de deschidere, conștiența ta la un moment dat influențează trăirea timpului. Sau, mai bine zis, creează timpul.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Feminitudine
 
 
O scufundare în misterul adânc al Ființei tale
 

Ești mult mai mult decât ai crezut. În tine se află, încă adormită, Zeița, Marea Mamă și Iubita cosmică, dimensiuni arhetipale despre care doar ai citit poate, dar care, acum vor fi trezite la viață prin Conștiență. Căci această carte este un instrument al Conștienței de Sine.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Stima de sine
 
 
Cheia pentru viitorul copilului tău
 

Cartea lui Tony Humphreys este un imbold puternic pentru valoarea personală a copilului. Spune-i frecvent copilului tău: Ești unic și special!
 
 
Comandă acum
 
 
 
Meditații Online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Vindecare, cunoaștere, transformare
 
 
Te invit să folosești Arta Ascultării Atente ca pe o fundație
pe care poți clădi apoi orice dorești și de la care poți
expansiona în orice direcție simți că ai nevoie.
 
 
Află mai mult
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
Pune bazele prezenței în viața ta
 
 
7 Călătorii interioare ghidate de Agnis, în format audio, însumând mai mult de 8 ore de explorare. 7 fișe de lucru personal, conținând întrebări menite să te ajute să conștientizezi adevăruri esențiale despre experiența propriei tale vieți, în baza cărora vei putea face alegeri noi în viața ta. 7 teme pentru acasă. Aceste teme sunt experiențiale. Ele privesc felul în care îți folosești energia sacră a Atenției în diferitele împrejurări ale vieții tale. Au menirea de a integra Practica Prezenței în experiența liniară a vieții. 7 lecturi fundamentale din Cartea Maestrului Interior menite să susțină înțelegerea și integrarea Prezenței în viața ta. Acest program este expresia Cărții, iar cartea este cuvânt născut din Prezență. participarea la un grup închis de împărtășire, susținere a experienței și integrare în viața ta, împreună cu cei asemenea ție.
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate