A rămâne centrat cu Atenția în corp deschide un nou mod de a te raporta
la realitate, prin percepție. Prin a simți.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Noutăți
 
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
 
 
din 17 aprilie
 
Seara 1: Dansând cu Spiritele Plantelor Sacre
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
Unul dintre cele mai spectaculoase, vindecătoare, eliberatoare moduri de a intra în Prezență este dansul, mișcarea. AmmaRa este în centrul acestei călătorii bombă, aducând inspirație, frumusețe și ritm, deschidere, zbor și vindecare. 4 seri, 4 teme, o singură zburare la capătul căreia vei fi eliberat, plin de bucuria de a trăi...
 
 
Află mai mult
 
 
 
Poarta către Extaz - Dansul Inimii
 
 
Elena Francisc-Țurcanu
Cu ajutorul dansului liber intrăm pe tărâmurile energiei pure unde putem atinge puterea personală și unde ne conectăm cu acel loc minunat în care nu e nimic de făcut decât să râdem. Cădem în bucurie atunci când dansăm liberi. Această fabuloasă experiență a libertății nu poate fi descrisă în cuvinte. Ea merită trăită. Dansul Inimii îți oferă o licență în a lăsa controlul, în arta transformării, în curajul de a exploda și de a colapsa.
 
Citește mai mult
 
 
 
Recomandări
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
din 17 aprilie
 
Călătoria Eroinei
Acest Retreat online, Călătoria Eroinei, l-am creat ca tu să-ți poți adânci propria ta practică, redescoperindu-ți încrederea în puterea ta de femeie. O Comunitate de femei în care să te simți auzită, conținută, recunoscută. Și în care îți celebrezi misterul de a fi femeie. În care îți onorezi profunzimile fecunde. În care îți recunoști frumusețea și puterea de a renaște din orice durere și pierdere...
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Curs de Practica Prezenței
 
București, 8 aprilie
 
 
Practica Prezenței este un curs care îți reamintește capacitatea ta infinită de a simți, adică de a deveni conștient de dimensiuni, în mod obișnuit, ascunse percepției.
 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 10 aprilie
Iași, 11 aprilie
 
Într-o Respirație Holotropică trăim ceea ce psihologia transpersonală numește stări de conștiință extinsă. Sunt stări de expansiune în care putem percepe dimensiunile spirituale ale propriei noastre ființe.
 
Participă
 
 
Atelier BRIZA: Conexiunea autentică
 
București, 13 aprilie
 
Într-o Respirație Holotropică trăim ceea ce psihologia transpersonală numește stări de conștiință extinsă. Sunt stări de expansiune în care putem percepe dimensiunile spirituale ale propriei noastre ființe.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
Cultivarea Vindecătorului Interior
 
București, 15 aprilie
 
 
În esență, această Călătorie ne învață să intrăm în starea extinsă a Conștiinței numită Prezență, să ne conectăm prin intermediul corpului cu cele mai profunde dimensiuni ale ființei și să vindecăm nu numai simptomul, ci sursele durerii.
 
Participă
 
 
 
Eveniment
 
 
Mirabai Ceiba Live în Concert
Agua de Luna Tour 2019
 
 
22 mai 2019
 
Aici găsești Bilete online
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019
Muzica lor evocă și creează starea de prezență. În viața de zi cu zi, din păcate, suntem prea puțin timp în Prezență, distrași fiind în toate părțile, pierduți fiind în labirintul gândirii haotice și compulsive, îngrijorați fiind de toate cele.
În această seară, îmbăiați în Agua de Luna, poți trăi transformarea lipsei de prezență. Poți trăi miracolul profund vindecător și transformator al momentului prezent. Dându-ți voie să intri total în vibrația muzicii, sentimentele ți se adâncesc înlăuntrul inimii tale, inimă ce poate ți-ai ignorat și neglijat.
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate