Pentru o ființă conștientă, realitatea este reflexia lumii interioare, este oglindirea propriilor gânduri, emoții, atitudini și poziționări
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Noutăți
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
30 mai 2019
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
Este foarte important ca noi, femeile, să învățăm a fi conștiente de modurile diferite în care reacționează corpul nostru la fiecare ritm din cele patru ritmuri lunare cu care suntem profund racordate. Menstra nu poate fi tratată precum o boală a corpului. Dacă o femeie poate învăța să își înțeleagă propriul său ciclu lunar, să accepte schimbările și să fie în acord cu natura feminității ei, își poate recâștiga echilibrul pe Roata Ritmurilor ei Lunare...
 
 
Află mai mult
 
 
 
Renașterea ta, Femeie, poate începe
în orice clipă decizi!
 
 
Elena Francisc-Țurcanu
Simt un profund respect pentru toate provocările prin care am trecut și care m-au călăuzit la femeia care sunt acum. De fiecare dată, am putut traversa încercări cumplite, dureri uriașe, provocări masive, bazându-mă pe încrederea în mine. Am împărtășit, de multe ori, cum ÎNCREDEREA mi-a fost și rugăciune și mantră și cântec de putere.
 
Citește mai mult
 
 
 
Recomandări
 
 
Școala de Vară Călătoria Inimii
 
 
5 Retreaturi în inima naturii
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Vino pe dealurile Luncanilor în această vară și eliberează puterea nelimitată pe care ai zăvorât-o în interiorul tău în milenii de inconștiență. Reamintește-ți căile eterne ale ființei și deschide porțile creației conștiente de realitate în viața ta. Eficiența și frumusețea călătoriilor noastre a devenit extraordinară datorită miilor de oameni care au contribuit prin revelațiile lor și au făcut posibile aceste vremuri ale deschiderii, transformării interioare și redescoperirii puterii lăuntrice.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Un aer proaspăt în relația cu copilul tău
 
 
Bogdan Grigoraș
Dacă ești părinte, ce îți dorești de la relația cu copilul tău? Care este dorința ta cea mai profundă? Cum ai vrea să-și amintească de tine când va crește și va fi adult? Spre exemplu, eu vreau ca relația mea cu copiii mei să fie una deschisă, bazată pe sinceritate și respect reciproc, pe încredere și iubire. Și depinde în primul rând de mine să fac tot posibilul pentru ca această dorință să devină realitate.
 
Citește mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Curs de Practica Prezenței
 
București, 22 aprilie
 
 
Conștiența deschide porțile creației pe toate nivelurile ființei tale. Trăiește în mod direct realități despre care doar ai citit în cărți și, mai mult decât atât, învăță să creezi,
să modelezi aceste realități în beneficiul unei experiențe de viață mai profunde.
 
Participă
 
 
Dansul Inimii – Prezență în Mișcare
 
București, 24 aprilie
 
Dansând cu spiritele Străbunilor
 
 
O seară de onorare a străbunilor care sunt parte din noi înșine. Dansul eliberează energia uriașă a trecutului și o transformă în energie disponibilă pentru a ne împlini visele.
 
Participă
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
București, 6 mai
 
O dimineață de mișcare, prezență & bucurie
 
 
Practica Body-Shaking ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață. Cu cât mai multă energie curgătoare în viața noastră, cu atât mai multă bucurie. La fel și cu sănătatea.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 
București, 6 mai
 
Recuperarea puterii personale
 
 
Corpul fizic se transformă atunci când schimbăm ceva în lumea interioară. Bolile, accidentele, stările de rău sunt efecte. Iar cauzele lor sunt întotdeauna lăuntrice. Vindecarea corpului fizic implică fluidizarea energiilor interioare, dezghețarea lor, readucerea vieții, a curgerii în spații pe care le-am încremenit,
reconectarea conștientă cu sinele și cu celălalt.
 
Participă
 
 
Practica Prezenței & Respirație Holotropică
 
Cluj-Napoca, 10-11 mai
 
Această Călătorie a Inimii de la Cluj-Napoca are drept scop conștientizarea mecanismelor prin care ne autolimităm potențialul de creație, în toate domeniile: sănătate, relații, putere personală, vocație, exprimare, viziune. Este o Călătorie luminoasă și profund vindecătoare, care are în centrul său Conștiența Valorii.
 
Participă
 
 
 
Eveniment
 
 
Mirabai Ceiba
Agua de Luna Tour 2019
 
 
22 mai 2019
 
Aici găsești Bilete online
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019
Oferă-ți această formă unică de a intra în lumea ta lăuntrică pentru a te simți, a te asculta, a te ierta, a te deschide, a te primi, a te dărui, a te transcende dincolo de limitări, a te reconecta cu profunda ta intuiție, a te iubi, a te accepta, și a te manifesta apoi în toată splendoarea ființei tale.
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate