Adevărul despre noi înșine și despre natura realității nu este ascuns și nu a fost niciodată. El este disponibil prin experiență directă, și așa a fost dintotdeauna.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
AmmaRa te călăuzește
 
 
Călătoria Eroinei
Călătoria Eroinei este un retreat online pentru femei care hotărăsc să-și onoreze trupurile și relația cu ele însele. Femei care își onorează viața și Lumea în care trăiesc.
Femei ce simt că pot contribui, în mod substanțial, la schimbarea lumii.
Femei ce aleg să trăiască iubirea, compasiunea, blândețea, bucuria, frumusețea, adevărul, senzualitatea, puterea și energia creativă.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Lasă controlul
Este posibil să renunțăm la control? Da, este posibil! Mai mult, este responsabilitatea noastră să renunțăm, cu blândețe, la control dacă vrem cu adevărat o schimbare majoră în felul în care ne trăim viața. AmmaRa te invită să te așezi, împreună cu ea, într-o ascultare curgătoare a propriei ființei și a existenței. Căci asta trăiești când renunți la control. Curgerea. Adică, felul natural – fără efort – de a fi al lucrurilor. Și... atât.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Lasă controlul
Chiar în acest moment tu comunici cu Universul. Prin ce gândești acum. Prin ce alegi acum. Și faci asta prin vibrațiile pe care le emani chiar acum. Această vibrație a ta (frecvența pe care o emiți și care este bazată pe propriile tale credințe și pe emoțiile tale) este limbajul pe care Universul îl înțelege. Și chiar acum fie continui să-ți rescrii vechea poveste fie decizi să faci altfel.
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate