Adevăratul Maestru nu stă niciodată în afara vieții. El este întotdeauna în centrul situațiilor, activ, viu, creator, perceptiv, schimbând prin ceea ce este, prin răspunsurile și atitudinile sale, calitatea existenței, a experienței de viață
pentru mulți oameni

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Azi
 
 
 
Seară de carte
 
 
Iubirea la timpul prezent
 
13 februarie 2019, ora 19.00
 
 

Unde ne împotmolim de multe ori, deși sentimentele pentru partenerul sau partenera
de cuplu sunt profunde? Cum trecem de la ”o relație bună” la a trăi conexiunea pe care
de fapt o visăm? Autorii cărților, pe care te invităm să le descoperim împreună în această seară de carte, pun în lumină potențialul uriaș de transformare interioară pe care îl reprezintă relația de cuplu.

 
 
Află mai mult
 
 
 
Noutățile săptămânii
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
contribuie la procesul de creație a celei de-a doua ediții,
bucurându-te de
oferta specială la pre-comandă
 
Pre-comandă Cartea Maestrului Interior

Am crezut mereu că trăim într-o lume predefinită și că trebuie să ne ducem viața cum putem. Iar acum vechea perspectivă asupra existenței se topește în fața capacității de a simți mai mult și de a crea mai conștient realitate. Vrem să trăim Bucuria în viețile noastre. Am crezut că pentru a ne bucura avem nevoie să obținem, să facem, să luăm ceva din afară. Acum descoperim că Bucuria este o chestiune de deschidere și de creație interioară.
În perioada de pre-comandă, te poți bucura de oferta specială și la programul online Inițiere în Practica Prezenței.

 
 
Află mai mult
 
 
 
Iubirea schimbă tot!
 
 
celebrăm Iubirea împreună cu tine prin această
campanie promoțională
 

Când opresc caruselul judecății de sine, când gust din pocalul Iubirii pentru propria mea Ființă și din pâinea În-crederii, pot asculta, pot primi și pot începe a trăi Adevărul viu ce freamătă în ”a-l iubi pe celălalt ca pe mine însumi”.
Fac în viața mea saltul de la ”o.k.” la bucuria deplină.
Am ales daruri prețioase pentru fiecare dintre noi, celebrând Iubirea.

 
 
Află mai mult
 
 
 
Mantre - Sunete pentru Mama Pământ
 
 
2 martie 2019, ora 18.00
 
 

Unul din modurile magice de a ne regăsi starea de prezență e acela de a intra în ascultare, făcând loc în interiorul nostru muzicii. Ascultare ce ușor - ușor dă voie minții să se liniștească, sunetele purtându-și vibrația în celulele noastre. Deschide-te, făcând loc dansului bucuriei și al conexiunii.

 
 
Află mai mult
 
 
 
Au mai rămas câteva zile pentru ...
 
 
... a te bucura de prețul special - până în 23 februarie - și de unul dintre ultimele locuri disponibile, întrând în Cercul Sacru al
Călătoriei Inițiatice în Peru
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru

”Tema călătoriei din noiembrie este a transforma energia inimii, care curge din noi permanent, în realitatea pe care o dorim și o vizăm. Aceasta este o artă pe care o putem rafina împreună.” – te invită AmmaRa, creatoarea acestei Călătorii Inițiatice.
Întoarce-te în interior pentru câteva minute și ascultă: ce vrei cu adevărat să trăiești?

 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 
București, 18 februarie
 
 

Cât de conectat ești cu corpul tău? E starea ta de sănătate cea pe care o dorești? Dizolvăm împreună blocajele create prin gândirea, emoțiile, atitudinile noastre, refăcând în mod conștient conexiunea cu trupul nostru, cu senzațiile, cu acea dimensiune ce trăiește în fiecare dintre noi, cea a Vindecătorului Interior.
Tema serii: Integrum. Vindecarea rupturii interioare. Conexiunea cu întregul

 
Participă
 
 

Un Nou Stil de Viață
Seară deschisă : Sănătatea corpului
Practica Prezenței și relația cu corpul tău

 
București, 20 februarie
 

Starea ta de bine nu este ceva ce depinde exclusiv de mediul în care trăiești. Oricine poate face ceva pentru sănătatea lui fizică, emoțională și mentală. Oricine își poate schimba Viața în toate aspectele sale: fizic, relații, emoții, sexualitate, vocație, spiritualitate. Oricine își poate gestiona cu succes stările psihice, printr-o practică zilnică și o minimă disciplină interioară.

 
Participă
 
 
Atelierele BRIZA
Comunicarea cu copilul tău
 
București, 23 februarie
 
 

Asumând conștient fiecare rol din viața noastră, calitatea relațiilor cu cei din jur se îmbunătățește semnificativ. Relația cu copilul sau cu copiii tăi e cu siguranță una esențială pentru tine, poți alege acum să devii magicianul ce reinventează această relație îmbrățișând noi perspective.

 
Participă
 
 
Practica Prezenței
 
București, 25 februarie
 

”Am tot bifat ce mi-am propus până acum. Și totuși, parcă îmi lipsește ceva, sunt într-o căutare …” sunt cuvintele unui participant la workshop. Bifăm, cu determinare și uneori cu stoicism, repere fixate … de cine? Pentru ce? Ce căutăm de fapt? Vino să-ți redescoperi reperele interioare ale unei vieți trăite așa cum alegi.

 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 27 februarie
 

Cuvântul ”holotropic” provine din limba greacă şi înseamnă ”îndreptare către întreg”. În starea noastră obişnuită de conştiinţă, ne identificăm doar cu un mic fragment din ceea ce suntem cu adevărat. Rămânem perioade întregi într-un ”sunt o.k.” Dă-ți voie  să-ți explorezi identitatea completă, acceptând că ești mult mai mult decât ai crezut până acum că ai fi.

 
Participă
 
 
 
Articole
 
 
M-am re-îndrăgostit, din nou!
 
 
Elena Francisc - Țurcanu

A ne îndrăgosti cred că poate fi extins și dincolo de iubirea romantică. A iubi este, pentru mine, mai degrabă despre a putea iubi ceea ce este, incluzându-ne pe noi înșine. Căci este fals să spun „te iubesc”, „iubesc realitatea” dacă nu mă iubesc pe mine mai întâi. Atunci când ne privim sau îi privim pe ceilalți prin lentilele iubirii, cu o privire limpede, este ca și când ne-am vedea și i-am vedea pentru prima dată. Fără povești legate de trecut, fără resentimente, fără judecăți. Este posibil, cu adevărat este posibil, să ne re îndrăgostim​. Eu mă re îndrăgostesc, mereu și mereu, de soțul meu, minunându-mă eu însămi. Mă re îndrăgostesc de el, privindu-l cu privire limpede.

 
Citește mai mult
 
 
 
Noi perspective
 
 
Laura Stogrea

Finalul unui ciclu profund transformator – prilej de bilanț de autoevaluare, dar și de o ultimă revizuire a ungherelor ocolite până acum din calea curățeniei. După mai bine de 7 ani semințele transformării rodesc fructele responsabilității, asumării, curgerii și bucuriei.
Rolul de medic luat pe sus de valul transformării personale, căzut într-o oarecare amorțeală, se reașază la finalul acestui ciclu  profund revelator, în simplitate și responsabilitate, în compasiune și blândețe.

 
Citește mai mult
 
 
 
Implică-Te!
 
 
Fii alături de noi în demersul ce ține de consacrarea noastră: O viață trăită conștient, în acord cu Adevărul nostru profund. Ne dedicăm creării de workshop-uri, programe online, cărți, evenimente de dezvoltare personală integrală, aceasta fiind contribuția noastră la transformarea lumii în care trăim. Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către
Asociația de Terapii Transpersonale.
Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.
Formularul pre-completat îl găsești aici
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate