Tu relaționezi precum respirația: primești și dăruiești. Acest a dărui este creația ta. Poți limita creația ta la suprafața dură a oului identității sau poți crea lumea cu răsuflarea ta.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Azi
 
 
Webinar gratuit
 
 
Dragoste și Trezire
 
20 februarie 2019, ora 21.00
 
 

Nici un spațiu nu este mai dificil și mai transformator decât cuplul. A parcurge împreună drumul către adevăr și iubire este cea mai extraordinară aventură a experienței umane. Trezirea spirituală este una cu deschiderea, cu capacitatea de a simți, de a percepe adevărul despre noi înșine, despre celălalt, și despre existență. ” împărtășește Agnis, conectat cu acest eveniment online prin care te însoțește în al tău proces de transformare, oriunde te-ai afla.

 
 
Află mai mult
 
 
 
Recomandările săptămânii
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
fii co-creator al celei de-a doua ediții,
bucurându-te de
oferta specială la pre-comandă
 
Pre-comandă Cartea Maestrului Interior

Este o Carte scrisă de tine însuți pentru tine însuți, pentru că Maestrul Interior este o dimensiune colectivă a ființei. Îți vei recunoaște propria voce în cuvintele acestei Cărți pentru că este o dimensiune a propriei tale ființe.”
În perioada de pre-comandă, te poți bucura de oferta specială și la programul online Inițiere în Practica Prezenței.

 
 
Află mai mult
 
 
 
Selecțiile de cărți
 
 
despre psihologia sacră a cuplului
în campanie promoțională valabilă până în 24 februarie
p

Celebrăm Iubirea împreună, oferindu-ți și o reducere de 15% la fiecare carte
din această selecție și cărți în dar.

 
 
Află mai mult
 
 
 
Au mai rămas câteva zile pentru ...
 
 
... a beneficia de prețul special - până în 23 februarie - și de unul dintre ultimele locuri disponibile pentru această magică incursiune
în creația conștientă de realitate:
Călătoria Inițiatică în Peru
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru

Noi înșine suntem cei care putem alege ceea ce facem cu energia noastră creatoare naturală. O putem turna în vechile moduri de a fi, în roluri vechi, în căi vechi și bătătorite, în durere, în victimizare, în veșnice scuze și justificări, în închidere și frică, sau putem turna aceeași energie pentru a ne crea Viața pe care ne-o dorim” – împărtășește AmmaRa, aventurându-se în creația acestei Călătorii Inițiatice.
Ce alegi să creezi?

 
 
Află mai mult
 
 
 
... a celebra Iubirea împreună cu noi prin această
campanie promoțională valabilă până în 24 februarie
p

Fiind conștienți de potențialul de transformare pe care îl deschidem împreună în workshop-uri, am ales să oferim și o reducere de 10% pentru înscrierile la oricare dintre workshop-urile din calendarul nostru.
 
 
Află mai mult
 
 
 
 
... a te bucura de prețul early-bird până în 24 februarie la această seară de Mantre Vindecătoare
 
 
2 martie 2019, ora 18.00
 
 

O seară de mantre, în care rolurile se dizolvă, în care cel sau cea care cântă devine una cu cei care ascultă, în care vocile se unesc ... eliberare, rostire, curățare, vindecare întru o nouă frumusețe renăscută a exprimării de sine.
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 

Un Nou Stil de Viață
Seară deschisă : Sănătatea corpului
Practica Prezenței și relația cu corpul tău

 
București, 21 februarie
 

Un Nou Stil de Viață înseamnă capacitatea de a crea liber, dincolo de orice sistem sau doctrină. Împreună dăm la o parte vălul care ne împiedică să integrăm în viața noastră o tehnologie a visării, a acțiunii conștiente, împreună decriptăm ce stă la baza întregii creații de realitate numită Viața noastră.

 
Participă
 
 
Atelierele BRIZA
Comunicarea cu copilul tău
 
București, 23 februarie
 

Resetează relația cu copilul tău. Reînvie ascultarea atentă, mai întâi pe cea lăuntrică, apoi în relația părinte - copil. Împrospătează comunicarea cu copilul tău, așezând noi fundamente de autenticitate și bucurie.

 
Participă
 
 
Practica Prezenței
 
București, 25 februarie
 

Da, poți crea lumea cu răsuflarea ta. Dar, mai întâi trebuie să redevii conștient de această putere ... și să ți-o asumi. Practica Prezenței ne readuce în Centrul Ființei noastre, acolo de unde putem re-naște întreaga realitate.

 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 27 februarie
Iași, 1 martie
 

Când imposibilul devine posibil este... atunci când îți dai seama că tu ești sursa întregii realități. Abia atunci îți poți trăi viața așa cum îți dorești!

 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 

Începem o nouă serie de întâlniri
în care poți parcurge cele 7 niveluri ale ființei

București, din 4 martie

 
 

Nu aștepta o criză, decide chiar acum să te reconectezi la capacitatea ta enormă de vindecare, de deschidere, de conexiune.
Tema serii: Primul nivel al ființei - Reconectarea cu corpul

 
Participă
 
 
Contracte Sacre
 

Primul Atelier de Contracte Sacre din acest an!

București, 21 martie

 
 

Ești gata să începi o experiență care te va învăța multe despre propria viață? Atelierul de Contracte Sacre îți oferă un ghid al unei auto-examinări prin care îți vei descoperi companionii arhetipali individuali și o metodă de lucru cu aceștia.

 
Participă
 
 
 
Articole
 
 
Incursiune în momentul de Lună Plină.
Iubire și trezire
 
 
Denise Cornea Ștefănescu

La un nivel mai subtil, Luna este chiar esența noastră sufletească, iar acum la Lună Plină într-un semn de curățenie, Ea singură știe ce are de făcut! Îi pot da frâu liber cu încredere necondiționată în puterea ei de transformare! Luna Plină este glasul inimii acum dacă îi dau voie, vocea delicată a unui adevăr lăuntric, o înțelegere intuitivă. Nu îmi mai trasez alte limite. Dacă ceva a fost deja vindecat, nu mai insist, nu mai zgândăr, nu mă mai obstrucționez singură sau singur. Mă dau la o parte din calea ei, din propria cale către trăirea iubirii, creației, împlinirii.

 
Citește mai mult
 
 
 
Să mă tem sau să am încredere?
 
 
AmmaRa

Separări, provocări, sfârșituri, pierderi - pare că toți le trăim, într-un fel sau altul, foarte intens în această perioadă. Uitând însă că în miezul lor sunt mereu ascunse noile începuturi. Separări nu doar de anumite relații ci și de păreri vechi, de opinii vechi, de credințe vechi, de obiceiuri vechi. Provocări și pierderi în toate dimensiunile vieții. În sănătate, relații, emoții, creație, finanțe. Putem alege să suferim, din cauza acestora, sau să ne dăm voie a percepe oportunitatea ce ne-am creat datorită lor.

 
Citește mai mult
 
 
Autenticitatea în comunicarea cu copilul meu
 
 
Dana Lar

În primii ani de viață, ca și copii, suntem complet dependenți de părinți, și tot ceea ce putem face este să ne adaptăm lumii exterioare, ascunzând și ascunzându-ne totodată, de lumea noastră interioară. Așa se face că toate aceste gânduri, emoții, gesturi, cuvinte care nu sunt „corespunzătoare”, rămase închise în interiorul nostru,  fac parte integrantă în a defini experiența noastră de viață,  relaționarea și implicit  comunicarea .

 
Citește mai mult
 
 
 
 
 
Implică-Te!
 
 
Poți crea și recrea realitatea pe care o trăiești. Vino să co-creăm - workshop-uri, programe online, cărți, evenimente de dezvoltare personală integrală - contribuind astfel la a transforma lumea noastră interioară și exterioară.
Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către
Asociația de Terapii Transpersonale.
Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.
Formularul pre-completat îl găsești aici
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate