Acest moment, acum, în care citești aceste cuvinte, este finalul filmului tău despre trecut. Povestea ta se încheie în fiecare moment în care ești conștient. Iar finalul poveștii, așa cum am mai rostit-o undeva, dă semnificația întregului film pe care ți-l spui despre tine.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Promoții
 
 
Celebrăm Principiul Feminin
Ai pornit cândva în propria Călătorie a Eroinei sau Eroului care ești, ai simțit în adâncurile tale Setea de Întregire, ți-ai descoperit pas cu pas Grația și Forța, poate te-ai desprins în uitare de Trupul tău, Pământul tău, ai învățat uneori cu zbucium a Iubi Ceea Ce Este...
adu-ți aminte să te deschizi pentru a simți Cele 1000 de nume ale bucuriei, recunoaște sufletele Anam Cara ce te însoțesc și onorează-ți Contractele Sacre...
tu alegi în ce culori înflorești acum.
 
Doar AZI mai poți beneficia de ofertele speciale prin care celebrăm
Principiul Feminin creator
 
 
Află mai mult
 
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
Cea mai mare primejdie este a crede că nu poți face nimic pentru a-ți schimba viața.
Ai fost învățat să crezi asta, educat pentru a mărșălui pe culoarele labirintice ale acestei lumi, disciplinat și cuminte, către final. Această Călătorie de Conștiință deschide adevăratele tale dimensiuni. Ești un creator de realitate.
 
Beneficiază de oferta specială pe durata ultimelor zile de pre-comandă la
Cartea Maestrului Interior
 
 
Află mai mult
 
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
”Ceea ce ești în această clipă schimbă trecutul. Cum alegi să privești această poveste pe care o numești povestea mea? Eliberarea din poveste este o eliberare din labirint, din liniaritate, din separare. Este o eliberare de timp. (...)
Este confortabil să fii un căutător al adevărului, dar mai puțin confortabil să fii cel care trăiește acest adevăr.”
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Ești gata să treci de la căutarea Adevărului la trăirea lui în a ta Viață?
 
Beneficiază de oferta early-bird până pe 31 martie
 
 
Află mai mult
 
 
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Ofertă specială: am prelungit pentru câteva zile
perioada de pre-comandă!
 

”Poate fi trecutul schimbat? Ceea ce ai trăit rămâne trăit, dar semnificația experienței transformă complet natura ei. Acest moment poate fi o eliberare sau o prăbușire, o zburare pe deasupra zidurilor labirintului sau o ferecare în adâncurile lui. Întregul tău film se schimbă în funcție de ceea ce alegi acum să trăiești. Nu există altă vindecare decât ieșirea din propriul film despre tine, prin semnificația pe care o dai în momentul prezent.”
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior
 
 
Comandă acum
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Atelierele BRIZA
Libertate. Imaginație. Creativitate
 
București
16 martie
 
 

Care este legătura între reguli și libertatea interioară? Cum îi poți stimula creativitatea copilului tău? În acest atelier BRIZA îți propunem reconectarea cu creativitatea și aducerea ei în manifestare. Acest proces este un proces eliberator prin care poți rescrie povestea relației cu al tău copil.

 
Participă
 
 
Secretele Nașterii Împlinitoare
Workshop de pregătire pentru naștere
 
București
20 martie
 
 
Nașterea nu este numai despre a aduce pe lume un copil sănătos alături de o mamă sănătoasă, ci și despre a crea un start excepțional, netraumatic, plin de încredere și bucurie în viața de familie, cu respect și demnitate pentru mamă și copil, de a crea o atmosfera iubitoare, de încurajare și susținere, construită pe amintiri despre o naștere împlinitoare... amintiri ce durează toată viața!
 
Participă
 
 
Contracte Sacre
 
București
21 martie
 
 
Un Atelier ce te introduce în arta decodării dedesubturilor comportamentelor tale. Comportamente pe care, de multe ori, nu ți le-ai înțeles. O Călătorie în care, cu bucurie și recunoștință, îți poți descifra povestea în care ești prins și oportunitatea de a o schimba conștient.

Doar AZI mai poți beneficia de o reducere de 25% pentru înscriere
 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 

Arad
23 martie

București
27 martie

 
 
În starea noastră obişnuită de conştiinţă, ne identificăm doar cu un mic fragment din ceea ce suntem cu adevărat. În stările holotropice însă – stări de conştiinţă extinsă – putem transcende granițele înguste ale egoului corporal, regăsindu-ne identitatea completă.
E punctul din care putem alege semnificația poveștii noastre de viață.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală

Reconectarea cu corpul
Sexualitate, rădăcini, străbuni
Vindecarea lanțurilor trans-generaționale

 
București
1 aprilie
 
 
Călătoriile desfășurate sub denumirea de Atingere Terapeutică Integrală sunt destinate tuturor acelora care simt că vindecarea este în noi înșine și că împreună este mai ușor. Orice vindecare este o vindecare de trecut, de închidere, de identificare, de singurătate. Darul vindecării și auto-vindecării este în noi toți și face parte din natura profundă
a ființei noastre.
Poți alege acum a-ți asuma acest dar.
 
Participă
 
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Călătoria Eroinei
Un Proces de Întregire
 
Dana Lar
Mă simt parte a procesului macro de transformare a paradigmei vechi, și martoră a unei lumi ce stă să se prăbușească din temelia clădirii sale: gândirea. Am pătruns, uneori mai ușor, alteori mai dificil în unghere ale ființei care credeam că nu-mi aparțin și nu mă reprezintă, atât de vehement le negam în exterior. Crudul adevăr despre aspectele duale ale ființei mele mi s-a revelat prin însuși aspectul antagonic al întrupării primordiale: iubirea și ura.
 
Citește mai mult
 
 
 
Libertate, Imaginație, Creativitate
Adiere de martie la Briza
 
Denise Cornea Ștefănescu
 În ultimul semn al zodiacului, care sintetizează experiența tuturor celorlalte și închide un ciclu, pășim dezgolindu-ne mai întâi: de compulsivitate, de gândirea care ne asaltează cu scepticism pe baza experienței trăite în trecut, de premiza convingerilor că știm deja cum se vor derula lucrurile, ce decizii sau ce comportament vom aborda, noi sau oamenii de lângă noi. Ne dăm voie să fim imprevizibili precum apele oceanului și să nu ne mai încadrăm într-un tipar. Le dăm voie și celorlalți să ne surprindă magic.
 
Citește mai mult
 
 
 
Implică-Te!
 
 
Împreună putem rescrie propriile povești de viață, contribuind la schimbarea lumii în care trăim. Alătură-Te în drumul pe care l-am ales a fi consacrarea noastră, o Viață trăită conștient cu iubire, bucurie, încredere. Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.
Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către Asociația de Terapii Transpersonale.
Formularul pre-completat îl găsești aici
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate