A rămâne centrat cu Atenția în corp deschide un nou mod de a te raporta
la realitate, prin percepție. Prin a simți.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
NOU
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Te invităm și în această vară pe teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii, în Podișul Luncanilor, în mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice. Printre păduri de mesteceni și de fagi, pârâuri limpezi, nori curgători, lumina răsăritului ce aduce noi posibilități și apusuri de Soare în culorile Universului. În locul în care ne permitem să ne abandonăm în brațele unei lumi invizibile cu ochii minții, dar atât de perceptibile cu ochii inimii. Locul în care te simți Acasă și în care te renaști cu fiecare Respirație Conștientă.
 
Beneficiază de oferta Pre-Sale până pe 31 martie
 
 
Află mai mult
 
 
 
Recomandarea săptămânii
 
 
Sunete pentru Mama Pământ
 
 
Mantre Vindecătoare
 
București, 2 martie
 
 
Unul dintre modurile magice de a ne regăsi starea de prezență e acela de a intra în ascultare, făcând loc în interiorul nostru muzicii. Ascultare ce ușor - ușor dă voie minții să se liniștească, sunetele purtându-și vibrația în celulele noastre. Deschiderea devine alegerea naturală, lăsând loc dansului bucuriei și al conexiunii.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Promoție
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Vindecare, cunoaștere, transformare
 
 
Cum ar fi dacă...
...ai simți că trezirea spirituală (așa cum o numesc unii) nu este ceva rar și care se petrece doar în anumite momente speciale?
...ai înțelege și, mai ales, ai simți că – așezat în ascultarea propriei tale ființe – poți descoperi tot ceea ce ai căutat mereu în afara ta?
...ți-ai deschide acele ferestre către cel mai înalt potențial al tău? Potențial pe care descoperi, în ascultare fiind, că-l poți accesa tot timpul, nu doar în anumite condiții speciale
 
 
Află mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Preț promoțional. Pre-Comandă Acum!
 

A asculta este a simți, a percepe, a cunoaște prin experiență directă adevărul despre sine, despre ceilalți, despre existență. A asculta este vindecare de separare.
A asculta deschide toate porțile ființei, desființează misterul, revelează adevărul despre natura vieții și a realității.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Școala Zeilor
 
 
Elio D`Anna
 
Preț promoțional. Pre-comandă acum
 

Adevărata vindecare poate veni doar din interior. Niciun sistem politic, religios sau filosofic nu poate transforma societatea din afară. Doar o revoluție individuală, o renaștere psihologică, o vindecare a Ființei, om cu om, celulă cu celulă, ne poate conduce spre bunăstarea planetară și spre o civilizație mai inteligentă, mai adevărată și mai fericită.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cărți miraculoase care te însoțesc la întâlnirea cu tine
 
Seară de Carte. Iași, 7 martie
 

Cărțile Maestrului Interior conduc nu numai către o lectură, plăcută sau interesantă, cât mai ales către a trăi o adevărată experiență interioară. Sunt cărți vii pentru că sunt scrise din experiențe și explorări personale. Sunt adevărată hrană pentru suflet, minte și pentru ceea ce trăim Acum la nivel de transformare a conștiinței!
 
 
Participă
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 
Sesiuni individuale cu Dana Lar: 1 - 4 martie
Seară de eXperiență: 4 martie
 
 
Prin Atingere te vindeci de durere, te vindeci de trecut, de moduri vechi de a relaționa și crea în această lume. Te vindeci pe tine, racordat fiind la o Vindecare mult mai mare, la o ființă colectivă care demolează zidurile interioare ale separării de sine și se deschide precum o floare de o frumusețe rară.
 
Participă
 
 
Curs de Practica Prezenței
 
București, 11 martie
 
Practica Prezenței este calea prin care te întorci la tine, zi de zi, clipă de clipă, calea prin care redevii conștient că ești sursa a tot ceea ce trăiești, te prezinți lumii în starea ta naturală, deschisă și luminoasă. Practica Prezenței este calea către vindecare și transcedență.
 
Participă
 
 
Atelierele BRIZA
Libertate. Imaginație. Creativitate
 
București, 16 martie
 
 
Atelierele din cadrul programului BRIZA aduc beneficii mari pentru că implică și părinții în propriul lor proces de transformare. Nu este doar despre copii, de fapt ei nu au prea multe de schimbat. Copiii se vor ajusta la schimbarea noastră, vor rezona cu această schimbare atunci când ea se produce.
 
Participă
 
 
Contracte Sacre
 
București, 21 martie
 
 
Atelierul de Contracte Sacre este parcursul unei Călătorii ce îți propune reconectarea cu semnificația propriei vieți și regăsirea sensului prin împrospătarea modului în care te raportezi la existența de fiecare zi, menit să te călăuzească atât cât îți vei da voie în auto-explorare, introspecție interioară profundă, eliberare de suferințe și condiționări inconștiente. Îți deschide poarta către împlinirea menirii personale, de vei alege asta.
 
Participă
 
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Curățenie, acum la început de primăvară...
 
 
Elena Francisc Țurcanu
În spatele cartierului nostru este un câmp. Apoi pădurea. În urmă cu câteva seri, până să găsesc un loc curat unde să mă așez în ascultare și să privesc apusul de soare și răsăritul de Lună Plină, a trebuit să fac slalom uriaș printre mormanele de gunoaie care au apărut peste iarnă. E trist și foarte dureros pentru mine să văd cum gunoaiele continuă să crească peste tot în țara noastră...
 
Citește mai mult
 
 
 
Creație descătușată
 
 
Bogdan Grigoraș
Au trecut mai bine de zece ani de când am început să-mi chestionez realitatea în care trăiam, de când am început să mă întreb dacă nu cumva fac ceva greșit, dacă nu sunt chiar eu cel care îmi pun singur bețe în roate. Și asta deoarece îmi doream sincer să pot să mă bucur de viața mea, dar undeva parcă mă blocam, aproape la fiecare pas.
 
Citește mai mult
 
 
 
Luna și Soarele, Venus și Marte
 
 
Ritmuri personale de Relație
 
Denise Cornea Ștefănescu
Gândurile, emoțiile și sentimentele contradictorii nu sunt neobișnuite pe calea relațiilor, sunt reacții firești la întâlnirea cu noi înșine, cu noi însene, cu ceilalți, cu intențiile noastre. Sentimentele rămân însă o alegere. La fel, intenția sau alegerea de a explora viziunea unor relații în care ritmurile noastre se pot acorda și stimula în mod unic...
 
Citește mai mult
 
 
 
Implică-Te!
 
 
Te invităm să fii Co-Creator împreună cu noi. Alătură-Te în drumul pe care l-am ales a fi consacrarea noastră, o Viață trăită conștient cu iubire, bucurie, încredere. Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.
Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către Asociația de Terapii Transpersonale.
Formularul pre-completat îl găsești aici
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate