Relațiile tale sunt Maestrul tău. Te învață prin experiență despre apa Vieții care curge din interiorul tău și care devine relație și creație.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
 
Călătorie Inițiatică în Peru
 
 
Este ultima zi în care îți poți rezerva un loc în această magică aventură
la preț early bird
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
Există o legătură fără echivoc între ceea ce visăm, ceea ce gândim și ceea ce trăim. Dar mai întâi de toate, avem nevoie să ne permitem și să ne deschidem să visăm, să ne reconectăm mai apoi cu Visul nostru mereu. Această Călătorie Inițiatică este o invitație la a redescoperi Creatorul conștient de realitate dinlăuntrul tău, Creatorul care visează și gândește ceea ce alege să gândească în călătoria Visului său.
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Practica Stării de Prezență
 
București, 28 ianuarie
 
Un fel de ”back home” pe care deprindem a-l practica mai apoi în viața de zi cu zi: în trafic sau în mijloacele de transport, la cumpărături, la job, în familie, cu prietenii ... și mai ales cu noi înșine când prin gândire compulsivă ne producem emoții, când corpul ne dă alerta prin dureri, când diverse frici ne duc în închidere și separare. O seară-experiență pe lună, un grup de susținere între întâlniri, merită și dacă ai de făcut un drum la București pentru asta. Workshop-ul continuă și după seara-experiență, odată ce ai decis că vrei un nou stil de viață. Prima întâlnire: București, 28 ianuarie.
Tu ce alegi?
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
Sesiuni individuale cu Dana Lar
 
Sesiuni individuale cu Dana Lar: 25 - 27 ianuarie
Seară de eXperiență: 4 februarie
 
 
Corpul nostru e mult mai mult decât am învățat într-o cultură ce neagă densitatea corporală. Corpul nostru e un templu, pe care îl tratăm uneori ca pe o bojdeucă părăsită, rămânând prizonieri în propria minte. Reînvățăm împreună să readucem atenția noastră, energia noastră, prezența noastră în acest templu, recunoscându-i sacralitatea și lumina interioară. Vino să recreăm împreună bucuria de a fi în corp.
 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași, 1 februarie
 
O experiență în care nu doar că nu pierzi contactul cu dimensiunea orizontală a existenţei, cu dimensiunea corporală și nici nu anulezi mintea şi capacitatea sa de a raţiona, ci dimpotrivă, recâștigi integrarea completă a acestora în experienţa de conştiinţă extinsă.
 
Participă
 
 
Atelierele BRIZA
Comunicarea cu copilul tău
 
București, 23 februarie
 
 
Dacă ești părinte, poate treci prin provocări în anumite momente în relația cu copilul sau cu copiii tăi. Poate te încearcă diverse stări, care fură din bucuria pe care cu siguranță îți dorești să o trăiești în această relație. În atelierele Briza trecem mult dincolo de vreo ”program” educativă, abordăm integral Ființa umană, lucrând atât cu copiii, cât și cu părinții. Fără îndoială că îți dorești să încurajezi uriașul potențial al copilului sau al copiilor tăi, puteți explora împreună aprofundarea relației cu sine și cu întreaga realitate.
 
Participă
 
 
 
Recomandarea săptămânii
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Vindecare, cunoaștere, transformare
 
 
Ziua 6. Am găsit bucuria ca viziune. Ca ceea ce-mi doresc să creez în viața mea, dincolo de gândirea compulsivă și de stres. E curios cum simt că se deschide ceva în mine și cum nu mai sunt atât de sigură că nu pot. Fricile mele le-am numit mereu ale mele și m-am ținut de ele ca de o mamă prea ocupată. Mă văd dincolo de frici. Mă simt. Dincolo de pâcla groasă, albă, lăptoasă și deasă a uitării de sine. De fapt, e altceva, nu mă văd. Ci simt în mine spațiu gol, spațiu care respiră amplu, loc sfânt care m-a adus unde sunt acum chiar și fără să știu asta. Sunt recunoscătoare că divinul din mine nu a murit. Mă redescopăr ca pe-un teritoriu miraculos. Deci sunt mai mult decât ceea ce cred că sunt și pot să și simt asta!” - din împărtășirea Iuliei.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 

Ești pe cale de a descoperi în această călătorie în Cartea Maestrului Interior că toată realitatea, înăuntru și în afară, este relație și creație. Redobândirea centrului conștient al ființei deschide larg porțile unei noi relații cu gândirea, emoția și corpul tău, cu oamenii și cu existența. A administra stările interioare nu-ți va mai fi suficient. Deschidem porțile creației de stare interioară, dar și de realitate a vieții. Este o Carte despre a fi, dar și despre a face.
Ceea ce facem se naște întotdeauna din ceea ce suntem.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Cartea 44
 
 

A re-cunoaşte este a privi din nou şi din nou până când
vălurile iluziei se destramă. Este a asculta din nou
şi din nou şi din nou, până când cântecul păsărilor şi al vântului
şi al ierburilor se naşte viu în urechile mele de om,
este a plânge din nou şi din nou lacrimile neputinþei, până când
se transformă în diamante ale recunoştinþei că sunt.
[...]
Nimic nu există decât spre minunarea Aceluia
care se re-cunoaşte în toate acestea.

fragment din poemul Re-Cunoașterea. 44 - Horia Francisc Țurcanu
 
 
Comandă acum
 
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Cei șapte ani de acasă
 
 
Bogdan Grigoraș
Psihologii știu deja că primii șapte ani din viața unui copil sunt esențiali, sunt anii care stabilesc direcția pentru toată viața. În primii șapte ani copiii trăiesc într-o stare de percepție rafinată, de recepție primară – starea theta – în care învață, deprind regulile lumii în care au ales să vină. Sunt anii în care își formează mecanismele de supraviețuire care le vor ghida mereu pașii, probabil până în acel moment în care chemarea sufletului va sparge cochilia cimentată a ego-ului, fie că este în această viață sau în alta. Sau până în momentul în care părintele alege să schimbe el toată această structură de realitate și astfel copilul beneficiază de o bază curată, nouă.
 
Citește mai mult
 
 
 
Concert
 
 
Mirabai Ceiba
Agua de Luna Tour 2019
 
 
22 mai 2019
 
Aici găsești Bilete online
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019
Mirabai Ceiba, doi oameni ce au deprins arta de a se reîndrăgosti mereu, revin în București pentru a ne dărui muzica lor, un multivers creat prin sunete ce ne deschid porțile spre bucuria întregului trăit în fiecare celulă. Oferă-ți aceste momente de magie pe care le vei purta în tine mult timp după ce tăcerea se va fi așternut în sală!
 
 
Află mai mult
 
 
 
Implică-Te!
 
 
Te invităm să fii Co-Creator împreună cu noi. Alătură-Te în drumul pe care l-am ales a fi consacrarea noastră, o Viață trăită conștient cu iubire, bucurie, încredere. Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.
Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către Asociația de Terapii Transpersonale.
Formularul pre-completat îl găsești aici
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate