Singura noastră evoluție este aceea a Conștienței
care se declină în Relație și Creație.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Recomandările săptămânii
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Celebrăm un an de la lansarea acestui Best Seller!
Cu acest prilej oferim o reducere de 25% în zilele de 30 și 31 ianuarie
 

Totul este relație și creație. Sute de oameni au schimbat modul de a relaționa cu facerea, prin Conștiență. Acțiunile noastre se nasc din spațiul interior, iar acuratețea, curajul, precizia, încrederea cu care turnăm energie în creațiile noastre se reflectă întotdeauna în succes și în răspunsul pe care realitatea ni-l dă în termeni de abundență.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
Curs online cu Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cum ar fi ca pentru 28 de zile să ai cu tine, zi de zi, oriunde și oricând alegi, un ghid în Practica Prezenței? 7 zile din 7 , 24 de ore din 24 la dispoziția ta. Prin voce și cuvinte așternute, prin energia codată în acest complex program online și în Cartea Maestrului Interior, Agnis îți oferă călăuzire în a redescoperi și practica Prezența. Cu cât suntem prezenți în mai multe momente din viața noastră, cu atât trăim, relaționăm, creăm totul cu mai multă frumusețe și bucurie.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Concert
 
 
Mirabai Ceiba
Agua de Luna Tour 2019
 
 
22 mai 2019
 
Aici găsești Bilete online
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019
O Călătorie ce ne poartă în adâncurile propriei Ființe, reamintidu-ne Adevărul uitat de atâtea ori a ceea ce Suntem fiecare în parte și Împreună. Ne reconectăm la Esența noastră, ne re-cunoaștem pe noi înșine și în ceilalți, readucem armonia în interiorul nostru, exprimând-o mai apoi în creațiile și în relațiile noastre.
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
Iași, 1 februarie
 
Respirația Holotropică ne deschide potențialul de a ne privi cu claritate pe dinlăuntru. Renunțăm la a căuta ceva anume dintr-o logică liniară, ne deschidem pentru a primi ceea ce e cu adevărat mai arzător în acest moment pentru Ființa fiecăruia dintre noi, pentru tot ce creăm în viețile noastre.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 
București, 4 februarie
 
 
Orice relație începe cu mine. Eu Sunt mai întâi de toate în Corp, aici am primit Viață, înainte de a învăța tot ce am așezat în minte ani de-a rândul. Dincolo de orice studiu
de anatomie, Viața locuind acest trup este o minune. Avem responsabilitatea refacerii conexiunii cu trupul nostru, mereu și mereu, deschizând apoi poarta
pentru conexiunea cu ceilalți.
 
Participă
 
 
Practica Prezenței
 
București, 11 februarie
 
Practica Prezenței este un curs care ne reamintește capacitatea noastră infinită de a simți, adică de a deveni conștienți de dimensiuni, în mod obișnuit, ascunse percepției. Și asta schimbă totul în relația cu corpul, cu emoțiile, cu energia și gândirea, pentru fiecare dintre noi. Schimbă modul în care relaționez cu mine, cu ceilalți și cu realitatea. Schimbă felul în care mă exprim și creez realitățile vieții mele. A simți mai mult oferă o nouă bază pentru alegerile și acțiunile noastre.
 
Participă
 
 
Atelierele BRIZA
Comunicarea cu copilul tău
 
București, 23 februarie
 
 
Cele mai provocatoare relații sunt cele cu oamenii care ne sunt cei mai dragi. Apropierea aduce implicit și vulnerabilitate, iar un copil are radarul foarte fin pentru ce nu rostim, însă purtăm în noi, ”administrăm”. Este ca atare esențial pentru fiecare părinte să depășească pragul gestionării propriilor stări, trecând la nivelul creației conștiente de stare, pentru a crește nivelul de bucurie în relația cu copilul său.
 
Participă
 
 
 
Călătorie Inițiatică în Peru
 
 
Până în 23 februarie te mai poți bucura de un preț special!
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
Ocupă-ți locul în Cerc, fii printre temerarii care ocupă unul dintre ultimele locuri disponibile, dacă simți că 2019 este anul transformării decisive a relației cu Creatorul conștient din tine. Alegi să renunți la amânare, alegi să înlocuiești reveria cu adevăratul Vis al Inimii tale, în care să-ți torni de-acum energia? Începe Călătoria chiar de Acum făcând pasul de a te înscrie, cu încredere în chemarea intuiției tale.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Articole
 
 
O revoluție a felului în care trăim
 
 
Horia Francisc Țurcanu
Considerăm real ceea ce putem percepe. Marele rest, rămâne în ceață. Uneori inventăm instrumente de lărgire a percepției și atunci felii mari de realitate devin reale. Erau și înainte, dar noi le ignoram. Realitatea acestor dimensiuni trăite prin intermediul instrumentelor de amplificare a simțurilor devine o chestiune mai degrabă teoretică, atâta vreme cât nu le putem percepe direct. De pildă, dimensiunea cuantică a realității în care conștiința și așteptările noastre influențează ... totul.
 
Citește mai mult
 
 
 
Convingeri și limite
 
 
Maria Lupu
Cele mai importante repere pentru un copil abia sosit în această viață, sunt persoanele adulte din preajma sa. Primele impresii, primele imagini despre această nouă realitate, sunt creionate în mintea și percepția micuțului prin intermediul mișcării umbrelor, culorilor, sunetelor, mirosurilor, senzațiilor și a simțurilor. El percepe spațiul în care a venit și conexiunea cu lucrurile și ființele vii cu ajutorul simțurilor. Nu gândește încă ceva anume despre lume. Gândirea așa cum o cunoaștem noi se va forma treptat...
 
Citește mai mult
 
 
 
Implică-Te!
 
 
Ne-am dedicat creării și împărtășirii cu cât mai mulți oameni a ceea ce simțim că poate contribui la schimbarea lumii, transformând mai întâi relația fiecăruia cu sine: workshop-uri, programe online, cărți, evenimente însoțind dezvoltarea personală integrală.
Vino să fim împreună în creație. Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către
Asociația de Terapii Transpersonale.
Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.
Formularul pre-completat îl găsești aici
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate