Respirația este instrumentul dezvăluirii dimensiunilor inconștiente ale propriei ființe.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Mult mai mult decât un articol!
Un instrument al transformării!
 
 
Viața ca Inițiere
 
 
O abordare pragmatică a crizelor din viețile noastre
 
Horia Francisc Țurcanu
Orice criză este o răscruce, un punct în care putem schimba ceva fundamental și învăța ceva despre noi înșine. Este un pas uriaș înainte, dacă alegem acest lucru. Dar pentru a face alegeri este nevoie să fim conștienți de faptul că situația în care suntem are o singură sursă: propriile noastre alegeri vechi, modurile noastre a gândi despre noi înșine, oameni sau situații, emoțiile asociate și atitudinile care credem că ne reprezintă. Situația de criză s-a născut din acestea. Este manifestarea lor directă. Pentru a o schimba este nevoie să schimbăm sursa acestei realități.
 
Citește mai mult
 
 
 
Poți trăi inițierea aici și acum
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
 
Curs online cu Horia Francisc - Țurcanu
 
 
Cum ar fi ca pentru 28 de zile să ai cu tine, zi de zi, oriunde și oricând alegi, un ghid în Practica Prezenței? 7 zile din 7, 24 de ore din 24 la dispoziția ta. Prin voce și cuvinte așternute, prin energia codată în acest complex program online, Agnis îți oferă călăuzire în a redescoperi și practica Prezența. Cu cât suntem prezenți în mai multe momente din viața noastră, cu atât trăim, relaționăm, creăm totul cu mai multă frumusețe și bucurie.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Călătoria Eroinei
 
 
cu AmmaRa
 
Călătoria Eroinei
Un retreat online pentru femei care hotărăsc să-și onoreze trupurile și relația cu ele însele. Femei ce aleg să trăiască iubirea, compasiunea, blândețea, bucuria, frumusețea, adevărul, senzualitatea, puterea și energia creativă. Femei care vor să-și reconstruiască relația cu mama biologică dar și cu arhetipul Mamei. Femei care decid să vindece ruptura dintre feminin și masculin.
Ești una dintre aceste femei?
 
 
Află mai mult
 
 
 
Urmează la Centrul Călătoria Inimii
 
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
 
 
17 iulie & 7 august
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
Dansul Inimii este Dansul Sacru care a însoțit umanitatea în lunga ei poveste, care s-a manifestat în toate timpurile și toate culturile ca ritual de încorporare a Divinului de către Om. Nu este nevoie să ai experiență și cunoaștere în ale dansului, căci dansul este în tine, ci doar dorința interioară a eliberării, a explorării și, mai presus de orice, încrederea de a da ascultare chemării Sufletului.
 
 
Află mai mult
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
 
22 iulie
 
 
Această „medicină” (cum o numesc unele culturi băștinașe) – body-shaking – are puterea de a ne scutura corpul, visele, credințele limitative, emoțiile, blocajele, nodurile de energie stocată. Ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață și energia vitală.
 
Participă
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate