A fi conștienți de centrul nostru este a fi conștienți de sursa realității noastre interioare și exterioare.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Noutate
 
 
Călătorie inițiatică în Umbria
 
 
Pe urmele lui San Francesco de Assisi
 
 
Mergem în Umbria, pentru a încorpora marele spirit al lui San Francesco de Assisi și a păși pe urmele sale, într-o vacanță solară și profundă, lejeră și revelatoare, dedicată celebrării, introspecției, vindecării și compasiunii, ca dimensiuni ale Maestrului lăuntric. Destinația este Călătoria în sine, a fi împreună, în vreme ce suntem cu noi înșine și a trăi revelația. San Francesco trăiește în fiecare din noi. Este un mod de a trăi, de a ne raporta la existență prin Iubire, Compasiune, Frumusețe și Adevăr.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Vindecare
 
 
Meditațiile pentru dizolvarea durerii
 
 
Cu AmmaRa
 
 
Împărtășesc cu tine 3 meditații ghidate pe care să le poți folosi, la rândul tău, în momente în care durerea fizică este prezentă în viața ta. Cu ajutorul acestor meditații poți dizolva confuzia ce însoțește durerea, rezistența în fața acesteia, dar și experiența durerii în sine.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cel mai nou proiect editorial!
 
 
Sarcina este una dintre cele mai transformatoare experiențe prin care poate trece corpul uman, iar schimbările pe care le implică nu sunt niciodată doar fizice. Când ești însărcinată, corpul pe care îl știi de ani buni se transformă și hormoni neobișnuiți îți vor curge prin vene. În același timp, rolul tău în familie – în relația de cuplu și cu propriii părinți – se schimbă, la fel și modul în care te vede societatea. Este o călătorie unică și provocatoare și, cu toate acestea, există puține cărți care să te ghideze și care să te pună pe tine - femeia care îți dorești să devii mamă – în centrul atenției.
 
 
Precomandă
 
 
 
Urmează la Centrul Călătoria Inimii
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
 
29 iulie
 
 
Această „medicină” (cum o numesc unele culturi băștinașe) – body-shaking – are puterea de a ne scutura corpul, visele, credințele limitative, emoțiile, blocajele, nodurile de energie stocată. Ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață și energia vitală.
 
Participă
 
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
 
 
7 august
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
Dansul Inimii este Dansul Sacru care a însoțit umanitatea în lunga ei poveste, care s-a manifestat în toate timpurile și toate culturile ca ritual de încorporare a Divinului de către Om. Nu este nevoie să ai experiență și cunoaștere în ale dansului, căci dansul este în tine, ci doar dorința interioară a eliberării, a explorării și, mai presus de orice, încrederea de a da ascultare chemării Sufletului.
 
 
Află mai mult
 
 
Respirație Holotropică
 
 
8 august
 
 
Elena Francisc-Ţurcanu a studiat cu Stanislav Grof – fondator al psihologiei transpersonale - și a adus pentru prima dată în România Respirația Holotropică. Apoi, împreună cu Horia Francisc-Țurcanu, a dus această abordare pe un nou nivel de profunzime a experienței, transformând-o într-o experiență integrală a Ființei.
 
Participă
 
 
 
31 IULIE – ultima zi în care poți redirecționa 2%
 
 
Formularul pre-completat îl găsești aici
Il poți trimite prin poștă cu confirmare de primire către agenția ANAF de care aparții sau îl poți aduce la noi, la Centrul Călătoria Inimii până pe 30 iulie.
Contribuția ta susține proiectele Asociației de Terapii Transpersonale.
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate