Este o Carte scrisă de tine însuți pentru tine însuți, pentru că
Maestrul Interior este o dimensiune colectivă a ființei

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Retreaturi în mijlocul naturii
 
 
O vară inițiatică în Paradis
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Vino pe dealurile Luncanilor în această vară și eliberează puterea nelimitată pe care ai zăvorât-o în interiorul tău în milenii de inconștiență. Reamintește-ți căile eterne ale ființei și deschide porțile creației conștiente de realitate în viața ta. Eficiența și frumusețea călătoriilor noastre a devenit extraordinară datorită miilor de oameni care au contribuit prin revelațiile lor și au făcut posibile aceste vremuri ale deschiderii, transformării interioare și redescoperirii puterii lăuntrice.
 
 
Află mai mult
 
 
 
 
 
Călătorie Inițiatică în Peru
 
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
La fel ca şi experienţele cu Ayahuasca, nici cele cu Wachuma nu pot fi povestite cu adevărat. Orice cuvânt nu ar fi decât aproximativ, orice metaforă n-ar fi decât o sugestie. Ceea ce se poate spune însă este faptul că acest leac milenar are capacitatea de a te face să te prăbuşeşti în adâncurile propriului tău corp, şi de acolo, din cea mai deplină densitate, din cea mai deplină conştienţă a alcătuirii materiei, să ai acces la cele mai elevate şi cele mai rarefiate niveluri ale Fiinţei.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Nou
 
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
 
 
din 3 iulie
 
Dansând cu Spiritele Plantelor Sacre
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
Unul dintre cele mai spectaculoase, vindecătoare, eliberatoare moduri de a intra în Prezență este dansul, mișcarea. AmmaRa este în centrul acestei călătorii bombă, aducând inspirație, frumusețe și ritm, deschidere, zbor și vindecare. 4 seri, 4 teme, o singură zburare la capătul căreia vei fi eliberat, plin de bucuria de a trăi...
 
 
Află mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 12 iunie
 
 
Respirația Holotropică ne deschide potențialul de a ne privi cu claritate pe dinlăuntru. Renunțăm la a căuta ceva anume dintr-o logică liniară, ne deschidem pentru a primi ceea ce e cu adevărat mai arzător în acest moment pentru Ființa fiecăruia dintre noi, pentru tot ce creăm în viețile noastre.
 
Participă
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
București, 10 iunie
 
O dimineață de mișcare, prezență & bucurie
 
 
Practica Body-Shaking ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață. Cu cât mai multă energie curgătoare în viața noastră, cu atât mai multă bucurie. La fel și cu sănătatea.
 
Participă
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate