Totul este despre tine. Te afli în interiorul propriei tale ființe.
Oriunde te-ai uita împrejur, ești tu însuți.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Școala de Vară
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
 
Retreaturile acestei veri se petrec în teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii,
în Podișul Luncanilor, în mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice.
În locul în care te simți Acasă și în care tu te renaști cu fiecare Respirație Conștientă.
 
 
Află mai multe
 
 
 
Mai avem câteva locuri:
 
Arta Respirației Conștiente
24 - 28 iulie
 
Arta Respirației Conștiente este cea mai avansată abordare a Școlii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezenței, care permite explorarea și navigarea conștientă în cele mai înalte și cele mai adânci dimensiuni ale Conștiinței, în scopuri de cunoaștere și vindecare. Deși în mod obișnuit este rezervată practicanților avansați ai artelor Prezenței, de data aceasta Călătoria este deschisă oricui alege să plonjeze adânc în căutarea răspunsurilor privind propria experiență de viață.
 
 
Află mai multe
 
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
31 iulie - 4 august
 
Acest Retreat este pentru toți cei care simt chemarea Vindecătorului Interior. A vindeca este a fi vindecat. Implică lucrul cu atingerea din starea de Prezență în care redescoperim tehnologia sacră a vindecării.
Acest Retreat este pentru cei care simt că vindecarea este în noi înșine și că împreună este mai ușor. Orice vindecare este o vindecare de trecut, de închidere, de identificare, de singurătate. Darul vindecării și auto-vindecării este în noi toți și face parte din natura profundă a ființei noastre.
 
 
Află mai multe
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
București, 24 iunie
 
O dimineață de mișcare, prezență & bucurie
 
 
Practica Body-Shaking ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață. Cu cât mai multă energie curgătoare în viața noastră, cu atât mai multă bucurie. La fel și cu sănătatea.
 
Participă
 
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
 
 
din 3 iulie
 
Dansând cu Spiritele Plantelor Sacre
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
Unul dintre cele mai spectaculoase, vindecătoare, eliberatoare moduri de a intra în Prezență este dansul, mișcarea. AmmaRa este în centrul acestei călătorii bombă, aducând inspirație, frumusețe și ritm, deschidere, zbor și vindecare. 4 seri, 4 teme, o singură zburare la capătul căreia vei fi eliberat, plin de bucuria de a trăi...
 
 
Află mai mult
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 11 iulie
 
 
Respirația Holotropică ne deschide potențialul de a ne privi cu claritate pe dinlăuntru. Renunțăm la a căuta ceva anume dintr-o logică liniară, ne deschidem pentru a primi ceea ce e cu adevărat mai arzător în acest moment pentru Ființa fiecăruia dintre noi, pentru tot ce creăm în viețile noastre.
 
Participă
 
 
 
Călătorie Inițiatică în Peru
 
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
La fel ca şi experienţele cu Ayahuasca, nici cele cu Wachuma nu pot fi povestite cu adevărat. Orice cuvânt nu ar fi decât aproximativ, orice metaforă n-ar fi decât o sugestie. Ceea ce se poate spune însă este faptul că acest leac milenar are capacitatea de a te face să te prăbuşeşti în adâncurile propriului tău corp, şi de acolo, din cea mai deplină densitate, din cea mai deplină conştienţă a alcătuirii materiei, să ai acces la cele mai elevate şi cele mai rarefiate niveluri ale Fiinţei.
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate