A gândi este despre formă, iar a simți este despre interiorul care naște forma.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
București, 24 iunie
 
O dimineață plină de energie
 
 
Body Shaking este abordare practică străveche, având importante valențe terapeutice și de deschidere a spațiului corp-minte, provenind din tradițiile spirituale ale Pacificului, care combină mișcarea ritmică a corpului, muzică ritmată tradițională și respirația conștientă.
 
Participă
 
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
 
 
din 3 iulie
 
Dansând cu Spiritele Plantelor Sacre
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
O seară de ritm transcendent în compania marilor spirite precum Ayahuasca, Peyote și Wachuma, a străvechilor zei care unificau lumile. O seară de tobe, sunete ale junglei,
ale pământului și cerului. O seară de viziune înaltă, vindecare și conectare
cu elementele naturii...
 
 
Află mai mult
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 11 iulie
 
 
Elena Francisc-Ţurcanu a studiat cu Stanislav Grof – fondator al psihologiei transpersonale - și a adus pentru prima dată în România Respirația Holotropică. Apoi, împreună cu Horia Francisc-Țurcanu, a dus această abordare pe un nou nivel de profunzime a experienței, transformând-o într-o experiență integrală a Ființei.
 
Participă
 
 
 
Școala de Vară Maestrul Interior
 
 
Arta Respirației Conștiente
24 - 28 iulie
 
Lucrul în natură, conectați cu Pământul și cu Cerul, învățarea prin trăire directă și rafinamentul pe care îl permite lucrul cu Respirația Conștientă și Prezența, face ca Arta Respirației Conștiente să se revendice din cea mai pură tradiție a vechilor Școli de Mistere, într-o versiune mai aplicată și mai contemporană ca niciodată.
 
 
Află mai multe
 
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
31 iulie - 4 august
 
O aplicație fundamentală a lucrului cu starea de Prezență. Dimensiunea terapeutică a atingerii depășește cu mult nivelul fizic, corporal, și implică nivelurile rafinate ale ființei, energetic, emoțional și mental. Este atingere conștientă, conexiune profundă ce permite drenarea și transformarea conținuturilor adânci ale Conștiinței, încrustate în corpul fizic.
 
 
Află mai multe
 
 
 
Demisia
 
 
Olivia Sabău
Uneori, obosiți de vârtejurile dintre luni dimineața și vineri seara, ajungem să scriem AMR x zile până la vacanța ce ia forma unei excursii la mare sau la munte, mai pe-aproape sau mai peste ocean, cu o bere sau un cocktail la ceas de seară. Și nu e nimic rău în asta... Dacă simți că a venit vremea să-ți dai demisia din vreun mod repetitiv de a gestiona realitatea, mod ce a ajuns să-ți sufoce zilele, creativitatea, glasul, găsești ceva pentru tine în această vară pe Colina Lunii.
 
Citește mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate