Adevărata magie este ascunsă în ochii noștri, în respirația noastră, în bătăile inimii noastre, în cele mai banale aspecte ale ceea ce suntem. Obsedați să înțelegem înafara noastră dansul formelor, ignorăm cu desăvârșire sursa lor.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Maestrul Interior
 
 
Agnis te ghidează
 
Alege ceea ce ți se potrivește
 
Arta Respirației Conștiente
24 - 28 iulie
 
Retreat în inima naturii
 

Scopul declarat al acestui Retreat este acela de a-ți oferi instrumentele avansate de lucru cu tine însuți, de auto-cunoaștere și auto-vindecare prin exersarea capacității de a naviga în oceanul Conștiinței. Nu mai este vorba doar despre a percepe ceva mai mult din Adevăr, ci despre a folosi mijloacele Prezenței pentru a-ți transforma viața și a trăi ceea ce vrei să trăiești.
 
 
Află mai multe
 
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
Totul este aici
 

Nu există cuvinte suficiente pentru a exprima miracolul respirației și capacitatea infinită a acesteia de a deschide spațiile cele mai înalte și cele mai profunde ale ființei. Poți privi respirația ca pe un instrument fermecat care deschide toate porțile...
Maestrul există dintotdeauna, a fost manifestat în toate timpurile și spațiile în care umanitatea încarnată și-a căutat calea înapoi, către Adevăr. Ei bine, acest Maestru Interior ar putea fi numit Maestrul Respirației Conștiente.
 
 
Comandă acum
 
 
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
Program online
 
Inițiere în Practica Prezenței
 
Acest program este pentru tine dacă ai deja suficientă încredere în tine însuți încât să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta viață, încât să renunți la căutarea exterioară, la maeștrii exteriori, la metodele și tehnicile de orice fel, pentru a redescoperi în adâncurile tale tot ceea ce ai vrut vreodată să cunoști.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Urmează la Centrul Călătoria Inimii
 
 
Dansul Inimii
Prezență în Mișcare
 
 
din 3 iulie
 
Dansând cu Spiritele Plantelor Sacre
 
Dansul Inimii. Prezență în Mișcare
O seară de ritm transcendent în compania marilor spirite precum Ayahuasca, Peyote și Wachuma, a străvechilor zei care unificau lumile. O seară de tobe, sunete ale junglei,
ale pământului și cerului. O seară de viziune înaltă, vindecare și conectare
cu elementele naturii...
 
 
Află mai mult
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 11 iulie
 
 
Elena Francisc-Ţurcanu a studiat cu Stanislav Grof – fondator al psihologiei transpersonale - și a adus pentru prima dată în România Respirația Holotropică. Apoi, împreună cu Horia Francisc-Țurcanu, a dus această abordare pe un nou nivel de profunzime a experienței, transformând-o într-o experiență integrală a Ființei.
 
Participă
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate