Este o Carte scrisă de tine însuți pentru tine însuți, pentru că
Maestrul Interior este o dimensiune colectivă a ființei

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
București, 6 mai
 
O dimineață de mișcare, prezență & bucurie
 
 
Practica Body-Shaking ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață. Cu cât mai multă energie curgătoare în viața noastră, cu atât mai multă bucurie. La fel și cu sănătatea.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 
București, 6 mai
 
Recuperarea puterii personale
 
 
Corpul fizic se transformă atunci când schimbăm ceva în lumea interioară. Bolile, accidentele, stările de rău sunt efecte. Iar cauzele lor sunt întotdeauna lăuntrice. Vindecarea corpului fizic implică fluidizarea energiilor interioare, dezghețarea lor, readucerea vieții, a curgerii în spații pe care le-am încremenit,
reconectarea conștientă cu sinele și cu celălalt.
 
Participă
 
 
Dansul Inimii – Prezență în Mișcare
 
București, 8 mai
 
Ritm, Respirație, Renaștere
 
 
Este o călătorie de acordare și redescoperire a ritmurilor lăuntrice, de resetare a energiei și eliberare emoțională. Regăsirea bucuriei de a trăi este destinația. Ieșiți din minte, ne vom întoarce la senzualitatea naturală a corpului, la energia curgătoare a spiritualității încarnate.
 
Participă
 
 
Practica Prezenței & Respirație Holotropică
 
Cluj-Napoca, 10-11 mai
 
Această Călătorie a Inimii de la Cluj-Napoca are drept scop conștientizarea mecanismelor prin care ne autolimităm potențialul de creație, în toate domeniile: sănătate, relații, putere personală, vocație, exprimare, viziune. Este o Călătorie luminoasă și profund vindecătoare, care are în centrul său Conștiența Valorii.
 
Participă
 
 
Curs de Practica Prezenței
 
București, 13 mai
 
 
Conștiența deschide porțile creației pe toate nivelurile ființei tale. Trăiește în mod direct realități despre care doar ai citit în cărți și, mai mult decât atât, învăță să creezi,
să modelezi aceste realități în beneficiul unei experiențe de viață mai profunde.
 
Participă
 
 
 
Recomandări
 
 
O vară inițiatică în Paradis
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Vino pe dealurile Luncanilor în această vară și eliberează puterea nelimitată pe care ai zăvorât-o în interiorul tău în milenii de inconștiență. Reamintește-ți căile eterne ale ființei și deschide porțile creației conștiente de realitate în viața ta. Eficiența și frumusețea călătoriilor noastre a devenit extraordinară datorită miilor de oameni care au contribuit prin revelațiile lor și au făcut posibile aceste vremuri ale deschiderii, transformării interioare și redescoperirii puterii lăuntrice.
 
 
Află mai mult
 
 
 
 
 
Programe online
 
 
Arta Ascultării Atente
 
 
Arta Ascultării Atente
Așezat în ascultarea propriei tale ființe, poți descoperi tot ceea ce ai căutat mereu în afara ta. O călătorie online, accesibilă de oriunde, ce te conduce în Centrul Ființei tale, unde asculți realitatea pe care o trăiești. Când ești în Centrul tău, în armonie, în încredere, în ascultare atentă, întreaga Existență este în armonie.
Retreat-ul Arta Ascultării Atente își redeschide porțile din nou,
la următoarea Lună Nouă, pe 5 mai
 
 
Află mai mult
 
 
 
Eveniment
 
 
Mirabai Ceiba
Agua de Luna Tour 2019
 
 
22 mai 2019
 
Aici găsești Bilete online
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019
Muzica lor te îmbrățișează, te leagănă, te deschide, te învăluie în vibrația iubirii și a vindecării. Te ia pe sus și te poartă în dimensiunea eternă a sufletului tău. Înlăuntrul muzicii fiind, în eterna îmbrățișare a naturii ființei tale, poți simți cum nu mai există „exterior” ci doar a ta profunzime în care te poți iubi cum n-ai făcut-o niciodată...
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate