Încrederea în tine însuți, în propriile percepții și în propria experiență
este un miracol, dar și o alegere.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Concert
 
 
Mirabai Ceiba
Agua de Luna Tour 2019
 
 
22 mai 2019, 20.00, Cinema Pro
 
Grăbește-te să prinzi ultimele bilete
 
Mirabai Ceiba Live. 22 mai 2019
Muzica lor te îmbrățișează, te leagănă, te deschide, te învăluie în vibrația iubirii și a vindecării. Te ia pe sus și te poartă în dimensiunea eternă a sufletului tău. Înlăuntrul muzicii fiind, în eterna îmbrățișare a naturii ființei tale, poți simți cum nu mai există „exterior” ci doar a ta profunzime în care te poți iubi cum n-ai făcut-o niciodată...
 
 
Află mai mult
 
 
 
Călătorie Inițiatică în Peru
 
 
Am mai creat 2 locuri pentru Călătoria în Peru
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
Dacă Valea Sacră și cultura Inca, Machu Picchu și Huayna Picchu te cheamă, ascultă-ți vocea lăuntrică și spune DA! Oferă-ți această unică oportunitate de a fi într-un Cerc doar de femei într-un loc sacru, învățând să-ți remodelezi viața, destinul, relațiile și mai ales relația cu tine însăți. Cu a ta feminitate.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Peru. Instant de călătorie
 
 
Denise Cornea Ștefănescu
La 610 metri deasupra noastră, ceața învăluie fortăreața ascunsă printre piscurile de 4000 de metri ale Anzilor peruvieni: Machu Picchu, orașul ceremonial secret. Niciun drum special amenajat nu a condus vreodată către Machu Picchu, care a rămas mult timp, o enclavă secretă în timp și spațiu.
 
Citește mai mult
 
 
 
Recomandare
 
 
O vară inițiatică în Paradis
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Această vară este o Inițiere. Tu, cel care urci în paradisul natural al Luncanilor, descoperi cine ești cu adevărat, ce vrei și căile naturale ale ființei tale de a-și împlini visele. Iar când vei coborî înapoi, în viața ta, o vei face cu o perspectivă nouă și cu un set de cunoștințe practice care fac posibilă materializarea realității pe care o dorești.
 
 
Află mai mult
 
 
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
București, 20 mai
 
O dimineață de mișcare, prezență & bucurie
 
 
Practica Body-Shaking ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață. Cu cât mai multă energie curgătoare în viața noastră, cu atât mai multă bucurie. La fel și cu sănătatea.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 
București, 20 mai
 
Deschiderea inimii
 
 
Corpul fizic se transformă atunci când schimbăm ceva în lumea interioară. Bolile, accidentele, stările de rău sunt efecte. Iar cauzele lor sunt întotdeauna lăuntrice. Vindecarea corpului fizic implică fluidizarea energiilor interioare, dezghețarea lor, readucerea vieții, a curgerii în spații pe care le-am încremenit,
reconectarea conștientă cu sinele și cu celălalt.
 
Participă
 
 
Dansul Inimii – Prezență în Mișcare
 
București, 23 mai
 
Mantre în mișcare
 
 
Este o călătorie de acordare și redescoperire a ritmurilor lăuntrice, de resetare a energiei și eliberare emoțională. Regăsirea bucuriei de a trăi este destinația. Ieșiți din minte, ne vom întoarce la senzualitatea naturală a corpului, la energia curgătoare a spiritualității încarnate.
 
Participă
 
 
Curs de Practica Prezenței
 
București, 27 mai
 
 
Conștiența deschide porțile creației pe toate nivelurile ființei tale. Trăiește în mod direct realități despre care doar ai citit în cărți și, mai mult decât atât, învăță să creezi,
să modelezi aceste realități în beneficiul unei experiențe de viață mai profunde.
 
Participă
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate