Relațiile tale sunt Maestrul tău. Te învață prin experiență despre apa Vieții
care curge din interiorul tău și care devine relație și creație.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Ultimele articole
 
 
Curățare, deschidere, bucurie, autenticitate, transformare
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Marea Neagră, cu a ei frumusețe și profunzime, ne-a însoțit procesul de curățare și de limpezire a viziunii. Al 6 lea modul, în parcursul Școala Maestrului Interior, este dedicat Viziunii. Luna Plină, în Scorpion, care guvernează asupra morții, a renașteri și a transformării spirituale, de asemenea, a fost și ea martora experiențelor noastre.
 
Citește mai mult
 
 
 
Retreaturi în mijlocul naturii
 
 
O vară inițiatică în Paradis
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Vino pe dealurile Luncanilor în această vară și eliberează puterea nelimitată pe care ai zăvorât-o în interiorul tău în milenii de inconștiență. Reamintește-ți căile eterne ale ființei și deschide porțile creației conștiente de realitate în viața ta.
 
 
Află mai mult
 
 
 
Prima dată
 
 
Dana Lar
Îmi ascult chemarea și... plec. Este prima dată când merg singură cu mașina, pe un drum necunoscut în mare parte și mă așteaptă experiența dormitului în cort, tot pentru prima dată; m-am împotrivit cu înverșunare, până acum, mersului cu cortul în familie și iată cum mă pun, de această dată singură, în fața unei astfel de experiențe.
 
Citește mai mult
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
 
 
30 mai 2019
 
Creativitate, Sexualitate, Conștiență, Spiritualitate
 
Roata Ritmurilor Lunare Feminine
Este foarte important ca noi, femeile, să învățăm a fi conștiente de modurile diferite în care reacționează corpul nostru la fiecare ritm din cele patru ritmuri lunare cu care suntem profund racordate. Menstra nu poate fi tratată precum o boală a corpului. Dacă o femeie poate învăța să își înțeleagă propriul său ciclu lunar, să accepte schimbările și să fie în acord cu natura feminității ei, își poate recâștiga echilibrul pe Roata Ritmurilor ei Lunare...
 
 
Participă
 
 
 
Meditație Activă și Shaking
 
București, 3 iunie
 
O dimineață de mișcare, prezență & bucurie
 
 
Practica Body-Shaking ne trezește corpul forțându-l să scoată la suprafață înțelepciunea sa, sănătatea radiantă și pofta de viață. Cu cât mai multă energie curgătoare în viața noastră, cu atât mai multă bucurie. La fel și cu sănătatea.
 
Participă
 
 
Atingere Terapeutică Integrală
 
București, 3 iunie
 
 
Corpul fizic se transformă atunci când schimbăm ceva în lumea interioară. Bolile, accidentele, stările de rău sunt efecte. Iar cauzele lor sunt întotdeauna lăuntrice. Vindecarea corpului fizic implică fluidizarea energiilor interioare, dezghețarea lor, readucerea vieții, a curgerii în spații pe care le-am încremenit,
reconectarea conștientă cu sinele și cu celălalt.
 
Participă
 
 
Practica Prezenței
 
București, 10 iunie
 
 
Conștiența deschide porțile creației pe toate nivelurile ființei tale. Trăiește în mod direct realități despre care doar ai citit în cărți și, mai mult decât atât, învăță să creezi,
să modelezi aceste realități în beneficiul unei experiențe de viață mai profunde.
 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 
București, 12 iunie
 
 
Respirația Holotropică ne deschide potențialul de a ne privi cu claritate pe dinlăuntru. Renunțăm la a căuta ceva anume dintr-o logică liniară, ne deschidem pentru a primi ceea ce e cu adevărat mai arzător în acest moment pentru Ființa fiecăruia dintre noi, pentru tot ce creăm în viețile noastre.
 
Participă
 
 
 
Călătorie Inițiatică în Peru
 
 
Am mai creat 2 locuri pentru Călătoria în Peru
 
CREEAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE O DOREȘTI. Călătorie inițiatică în Peru
Dacă Valea Sacră și cultura Inca, Machu Picchu și Huayna Picchu te cheamă, ascultă-ți vocea lăuntrică și spune DA! Oferă-ți această unică oportunitate de a fi într-un Cerc doar de femei într-un loc sacru, învățând să-ți remodelezi viața, destinul, relațiile și mai ales relația cu tine însăți. Cu a ta feminitate.
 
 
Află mai mult
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate