Tot ceea ce poți percepe este o expirație a Divinității. De aceea realitatea ta și a lumii este pulsatorie. Totul se petrece între o inspirație și o expirație.
Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Promoții
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Pentru tine, Femeie
Pentru Femeile dragi din viața ta, Bărbate
O invitație la celebrarea noilor începuturi ce se nasc în luna lui Mărțisor,
onorând Principiul Feminin
 
Beneficiază de campania prin care celebrăm Feminitatea,
oferindu-ți și oferind prețioase daruri
 
 
Află mai mult
 
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Feminin și Masculin. Masculin și Feminin. Împreună, într-un dans al Conștienței și al Prezenței, al încrederii și al iubirii, al respectului și al comunicării fără judecăți și resentimente, al adevărului și autenticității. 
Pentru a o trăi apoi în relațiile noastre, această uniune avem nevoie s-o trăim mai întâi înlăuntrul nostru. Doar așa o putem reflecta în realitatea vieții noastre.
În lumea pe care o creăm.
 
Beneficiază de oferta specială de 49% reducere la programele online Călătoria Eroinei și Inițiere în Practica Prezenței, până în 8 martie
 
 
Află mai mult
 
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Vrem să trăim Bucurie, Frumusețe, Armonie, Abundență, Iubire în viețile noastre. Vrem să avem trupurile sănătoase, să visăm cu claritate și să ne împlinim visele, transformându-le în proiecte și acțiuni. Înainte de a emana toate acestea în lume pe expirație, avem nevoie mai întâi să ne permitem a ne opri, a spune un stop în mijlocul realității, a inspira adânc, a modula în Inima noastră tot ce primim.
La Luncani ...
... găsești tărâmul fabulos în care să-ți dai voie să te oprești pentru o privire în profunzimea ta
... găsești însoțirea ce te ghidează spre a emana noi începuturi în viața ta.
 
Beneficiază de oferta early-bird până pe 31 martie
 
 
Află mai mult
 
 
 
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cartea Maestrului Interior
 
 
Horia Francisc - Țurcanu
 
Preț promoțional. Ultima săptămână de pre-Comandă!
 

A primi și a crea sunt precum inspirația și expirația, o pulsație naturală a ființei noastre. Ea devine evidentă odată ce deschidem suprafețele de separare ale identității liniare și le facem transparente. Cum am putea să alocăm resursa fundamentală a Atenției noastre pentru a crea ceea ce ne dorim în viețile noastre, dacă Atenția hrănește mai degrabă suprafețele de separare cu ceilalți, protecțiile, emoțiile distructive? La acest nivel al realității se vede mai bine decât oriunde obiectul marii alegeri: ce aleg să hrănesc cu energia ființei mele?
 
 
Comandă acum
 
 
Cărțile Maestrului Interior
 
 
Cărți miraculoase care te însoțesc la întâlnirea cu tine
 
Seară de Carte
Iași
7 martie
 

Într-o astfel de seară de carte împărtășim din experiența proprie despre ce ne-au adus cărțile, ce conștientizări ne-au facilitat, poți să pui întrebări despre cărțile unor teme majore din viața ta.

 
 
Participă
 
 
 
eXperimentează-TE!
 
 
Atelierele BRIZA
Libertate. Imaginație. Creativitate
 
București
16 martie
 
 
Cât de liber te simți în ceea ce creezi? Și cât de mult îl încurajezi pe copilul tău să exploreze, să se exprime? Cum îl stimulezi să-și folosească imaginația? Cât de constrâns se simte copilul tău de regulile pe care le are de respectat? In acest Atelier îți propunem reconectarea cu creativitatea și aducerea ei în manifestare. Acest proces este unul eliberator și conduce relația părinte-copil pe un nou nivel.
 
Participă
 
 
Contracte Sacre
 
București
21 martie
 
 
Îți oferim un ghid al unei auto-examinări  intense prin care îți vei descoperi companionii arhetipali individuali și o metodă de lucru cu aceștia.

Poți beneficia de o reducere de 25% pentru înscrierea până în data de 13 martie 
 
Participă
 
 
Respirație Holotropică
 
Arad
23 martie
 
 
O reconectare la Adevărul interior poate uitat în vâltoarea zilelor ce se scurg aproape fără să-ți dai seama. Un moment de reîntoarcere în interior, în liniștea lăuntrică de dincolo de orice zbatere de suprafață, acolo unde găsești nu solutii mentale, ci răspunsurile Inimii tale.
 
Participă
 
 
 
Cele mai noi articole
 
 
Om sau zeu. Tu ce alegi?
 
 
Bogdan Grigoraș
În această lume putem trăi exact realitatea pe care o gândim. Instrumentul de creație al omului este gândirea sa. Creăm în fiecare moment, fiecare detaliu al realității pe care o trăim, prin modul nostru de a gândi. Însă nu ne dăm seama de asta, de fapt excludem orice posibilitate ca noi să fim creatorii vieții noastre. Excludem posibilitatea că noi creăm suferința, noi ne creăm accidentele, nefericirea și mai ales dăm vina pe alții atunci când pare că totul merge prost.
 
Citește mai mult
 
 
 
Luna Nouă în Pești și Uranus în Taur
 
Ce alegi să clădești special în viața ta?
 
Denise Cornea Ștefănescu
Uranus poate fi cea mai individualistă forță care se exprimă în interiorul nostru. Cu toate acestea, guvernând semnul Vărsătorului, este și energia cea mai puternic orientată către oameni și comunitate. Avem tendința să ne apărăm înverșunat apartenența, siguranța ei, spațiul personal și persoanele pe care le includem în el, stabilitatea interioară, atașamentele sau confortul dobândit.
 
Citește mai mult
 
 
 
Implică-Te!
 
 
Creăm Împreună pulsația dintre a primi și a dărui.
Alătură-Te în drumul pe care l-am ales a fi consacrarea noastră, o Viață trăită conștient cu iubire, bucurie, încredere. Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.
Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către Asociația de Terapii Transpersonale.
Formularul pre-completat îl găsești aici
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate