Totul este despre tine. Te afli în interiorul propriei tale ființe. Oriunde te-ai uita împrejur, ești tu însuți. Oftează adânc. Lasă lucrurile să fie, pentru moment, și odihnește-te în mijlocul lor. Ascultă! Atunci când asculți, mintea tace, Inima simte, granițele se dizolvă. Le vei putea re-crea oricând vei dori.
Totul se petrece în Inima mea!

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
Școala de Vară
 
 
Școala de Vară - Călătoria Inimii
Retreaturile acestei veri se petrec în teritoriul străvechi și sacru al Călătoriei Inimii, în Podișul Luncanilor, în mijlocul unui Parc Natural, între Cetățile Dacice.
Printre păduri de Mesteceni și de Fagi. Salamandre. Pârâuri limpezi, nori curgători, lumina răsăritului ce aduce noi posibilități și apusuri de Soare în culorile Universului.
În locul în care ne permitem să ne abandonăm în brațele unei lumi invizibile cu ochii minții, dar atât de perceptibile cu ochii inimii.
Locul în care te simți Acasă și în care tu te renaști cu fiecare Respirație Conștientă.
 
Beneficiază de oferta early-bird la fiecare retreat până în 31 martie
 
 
Descoperă mai mult
 
 
 
Retreat Practica Prezenței
12 - 16 iunie
 

Suntem nevoiți să credem ceva despre noi înșine și despre realitate pentru că nu putem simți mai mult.
Practica Prezenței este un curs care îți reamintește capacitatea ta infinită de a simți, adică de a deveni conștient de dimensiuni, în mod obișnuit, ascunse percepției. Și asta schimbă totul în relația cu corpul tău, cu emoțiile tale, cu energia și gândirea ta. Schimbă modul în care relaționezi cu tine, cu ceilalți și cu realitatea. Schimbă felul în care te exprimi și creezi realitățile vieții tale. A simți mai mult oferă o nouă bază pentru alegerile și acțiunile tale.

 
 
Descoperă mai mult
 
 
 
Retreat Anam Cara
18 - 22 iunie
 

Pentru tine și pentru Femeile dragi din viața ta, acest Retreat aduce practici și perspective noi împărtășite din adevăr și autenticitate.
Vino să explorăm împreună pentru a primi și trăi revelații și conștientizări și răspunsuri după care am tânjit, vindecări miraculoase și oglindiri și provocări. Intrăm în ascultare și liniște și conținere.
Ne onorăm trupurile și prin detox, nutriție sănătoasă. Ne bucurăm de astrologie arhetipală, reflexologie, bucurie și dans plin de iubire, Mama Pământ și Natură și pădure și apusuri și răsărituri.
Un Retreat pentru renaștere întru putere feminină prin practică.

 
 
Descoperă mai mult
 
 
 
Arta Respirației Conștiente
24 - 28 iulie
 
Arta Respirației Conștiente este cea mai avansată abordare a Școlii Maestrului Interior. Este o extensie a Practicii Prezenței, care permite explorarea și navigarea conștientă în cele mai înalte și cele mai adânci dimensiuni ale Conștiinței, în scopuri de cunoaștere și vindecare. Deși în mod obișnuit este rezervată practicanților avansați ai artelor Prezenței, de data aceasta Călătoria este deschisă oricui alege să plonjeze adânc în căutarea răspunsurilor privind propria experiență de viață.
Poți alege a aprofunda procesul transformator printr-o magică incursiune de auto-vindecare în
Cursul de Atingere Terapeutică Integrală - ofertă specială
pentru participarea la ambele retreaturi
 
 
Descoperă mai mult
 
 
 
Curs de Atingere Terapeutică Integrală
31 iulie - 4 august
 
Cursul de Atingere Terapeutică Integrală este pentru toți cei care simt chemarea Vindecătorului Interior. A vindeca este a fi vindecat. Implică lucrul cu atingerea din starea de Prezență în care redescoperim tehnologia sacră a vindecării.
Acest Retreat este pentru cei care simt că vindecarea este în noi înșine și că împreună este mai ușor. Orice vindecare este o vindecare de trecut, de închidere, de identificare, de singurătate. Darul vindecării și auto-vindecării este în noi toți și face parte din natura profundă a ființei noastre.
 
 
Descoperă mai mult
 
 
 
Briza pentru părinți și copii
6 -11 august
 

Pentru copii, BRIZA este un spațiu de conținere, joacă, bucurie și creativitate în toate sensurile. Copiii au acces la căi simple și autentice de comunicare și relaționare, între ei și mai ales cu părinții lor.
Pentru părinți, BRIZA 2019 este un prilej de reconectare profundă cu esența lor, cu natura profundă a ceea ce sunt dincolo de rolul de părinte, prin Practica Prezenței. Înainte de a fi părinți, cu toții suntem oameni, iar pentru a întrupa rolul de părinte cu lejeritate și deschidere, pentru a construi o relație armonioasă față de copiii noștri, bazată pe încredere și respect, este uneori nevoie să ne dăm un pas în spate și să împrospătăm felul în care ne raportăm la copiii noștri.

 
 
Descoperă mai mult
 
 
 
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2018. Toate drepturile rezervate