A crea în viețile noastre nu este o necesitate socială sau de supraviețuire, cum crede un ego imatur, o obligație, ci o necesitate fundamentală a ființei.
A crea, a ne exprima, a ne oglindi în creațiile noastre este o măsură a centrului și
o depășire a granițelor.

Horia Francisc - Țurcanu. Cartea Maestrului Interior

Acasă | Despre noi | Workshopuri | Cărți | Meditații online | Articole

 
 
eXperimentează-TE!
 

 
Atingere Terapeutică Integrală

Reconectarea cu corpul
Sexualitate, rădăcini, străbuni
Vindecarea lanțurilor trans-generaționale

 
București, 1 aprilie
 
 
Atâta timp ne-am separat de propriul trup, cuvântul ”trupesc” a primit etichete în dogmele lumii, am uitat că adevăratul templu este chiar acest lut în care
Sursa care suntem respiră Viața. Ne-am separat de ceilalți, apărându-ne granițele din teama de a nu fi răniți. În această seară de experiență putem dizolva împreună separarea de propriul trup și de ceilalți, vindecându-ne prin fiecare respirație.
 
Participă
 
 

Practica Prezenței

Adevăr. Frumusețe. Iubire. Libertate

 
București, 8 aprilie
 
 

Am cizelat, până la perfecțiune, mijloacele de a extinde percepția când suntem împreună și am creat moduri de integrare a Prezenței în viața de fiecare zi, pe care le iei cu tine. Călătoriile noastre nu sunt doar un parcurs de cunoaștere și vindecare interioară, ci puncte de plecare în transformarea corpului, a energiei interioare, a relațiilor din viața ta și a felului cum construiești în fiecare moment experiența vieții.

 
Participă
 
 
 
Recomandarea săptămânii
 
Beneficiază de oferta specială pe durata ultimelor zile de pre-comandă la
Cartea Maestrului Interior
 
Inițiere în Practica Prezenței

Acest Program pune bazele Prezenței în viața ta. Este începutul unei Călătorii a Conștienței pe care, dacă o duci până la capăt, schimbi complet perspectiva ta asupra realității și a propriei ființe. Singurul lucru care te-a separat de Adevăr, Iubire, Frumusețe, Libertate și Armonie a fost inconștiența, orbirea, identificarea. Această Călătorie desființează inconștiența și face loc unei noi percepții, care dezvăluie tot ceea ce ai dorit vreodată să trăiești.  

 
 
 
Află mai mult
 
 
 
Articole noi
 
 
Sublima intimitate cu al tău suflet
 
 
Elena Francisc - Țurcanu
Dincolo de toată nebunia pe care o trăim cu toți, dincolo de confuzie și tensiune, există și momente în care ne putem da la o parte, așezându-ne în ascultare lăuntrică și deschizându-ne pentru a auzi cum sufletul nostru îi vorbește inimii. Poate că pare o metaforă și, totuși, este purul adevăr. Există astfel de momente. Dacă le creăm!!
 
Citește mai mult
 
 
 
Un Corp pentru o Viață!
 
 
Dana Luna
Ni l-am ales cu sufletul, de ce-ar trebui să-l pângărim cu judecată, vinovăție și rușine? De ce-ar trebui să-l privim ca pe un păcat al Creației, când fără el această lume n-ar exista?
 
Citește mai mult
 
 
 
 
icon
Comunitatea
icon
Cărțile
icon
Asociația
icon
Video
 
 
Călătoria Inimii
 
Călătoria Inimii este comunitatea acelora care aleg trăirea personală a dimensiunilor largi ale Conștiinței în scopuri de cunoaștere directă, prin experiență, a Adevărului despre sine, de vindecare interioară și de transformare a propriei vieți. Împreună e mai ușor!
 
Ești înscris la newsletterul Călătoria Inimii. Îți mulțumim.
Pentru dezabonare apasă aici
Contact
 
Adresa:
Str. Ștefan Sănătescu 53, Clădirea 2, Sector 1, București
 
Telefon & E-mail:
0729 010 787
[email protected]
 
 
Călătoria Inimii © 2008-2019. Toate drepturile rezervate