Logo-Simplu

Aceasta este o poartă magică

Dincolo de Poartă sunt Oameni care au ales să-și trăiască viețile pe măsura visului lor despre ei înșiși și despre această lume. Oameni care au ales să trăiască în vieților lor pe măsura Maestrului Interior. Pentru ei, corpul și această lume este Templul, iar cea mai mare meditație este Viața. Acesta este Cercul acelora care se află în Călătoria propriei lor Inimi. Este un Cerc al Conștienței, al Iubirii, al Adevărului și al Revelației, al practicii necontenite a Prezenței, al Bucuriei de a trăi, al curgerii cu Viața și al creației conștiente de realitate. Este un spațiu de întâlnire, de împărtășire, de îmbrățișare și susținere, de vindecare și cunoaștere. Împreună este mai ușor.

Intri?

Trecând prin această Poartă magică, lași în urmă labirintul, platitudinea, alergarea nesfârșită după vânt, lași în urmă căutarea. A trece prin Poartă este pentru cei însetați de Iubire, Adevăr și Libertate, însetați de Cunoaștere, pentru cei dedicați Conștienței, adică puterii de a simți mai mult, mai adânc, mai profund realitatea propriei ființe și a existenței. Dincolo de Poartă este Cercul acelora dedicați Vieții, bucuriei de a trăi, celor care aleg să-și asume responsabilitatea propriei experiențe de viață, este Cercul creatorilor conștienți de realitate.

Trecând prin această Poartă, te dedici propriei tale ființe profunde, transformării necontenite, creației conștiente a corpului, gândirii, emoțiilor și atitudinilor, te dedici relației conștiente cu tine și cu tot ceea ce există.

Dincolo de Poartă sunt Oameni asemenea ție, care au căutat dintotdeauna, iar acum, găsind Calea, au ales să trăiască pe măsura propriei lor Revelații despre sine.

Cercul este

 • Comunitate și susținere necondiționată,
 • Lucru necontenit cu sine și oglindire în ceilalți,
 • Prietenie și transformare,
 • Conștiință și compasiune în acțiune,
 • Iubire exprimată și liberă,
 • Adevăr împărtășit și libertate ca formă de a exista,
 • Tot ceea ce ai căutat dintotdeauna dar ai refuzat să crezi că există.

Trecând prin Poartă te dedici naturii profunde a propriei tale ființe și faci din Conștiență, Calea ta.

Cu toți suntem într-o Călătorie a Inimii, în care ne transformăm necontenit identitatea, percepția, felul în care relaționăm cu existența și în care creăm realitate. Un timp ne credem singuri și separați. Într-o bună zi descoperim atemporala Cale a Conștienței și pe ceilalți asemenea nouă. Aceasta este Poarta magică. Revelația, trecând prin această Poartă, este aceea că n-am fost, de fapt, niciodată singuri și că tot ceea ce am căutat vreodată a fost, dintotdeauna în noi înșine: Adevărul, Iubirea, Frumusețea, Libertatea și Armonia și Abundența.

Om, ești acum în fața acestei Porți.

Împreună este mai ușor.

Intri?

Agnis & AmmaRa

Noi suntem Centrul acestui Cerc dedicat transformării interioare prin Conștiență: Horia & Elena Francisc-Țurcanu, alias Agnis & AmmaRa. Acestea sunt nume ale unei singure ființe care se manifestă în nenumărate chipuri.

Creăm spații de Conștiință în care cei asemenea nouă să redescopere în ei înșiși Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Libertatea. Am creat aceste spații în multe locuri și timpuri, pentru foarte mulți oameni aflați în căutare interioară. Aceasta este consacrarea noastră. Suntem dedicați visului unei umanități care-și recunoaște propria divinitate, măreție și frumusețe, unei umanități eliberate de condiționare și orbire, care se recunoaște pe Sine în tot ceea ce există și care trăiește în fiecare clipă, cu Conștiență, sacralitatea intrinsecă a Vieții.

În aceste timpuri extraordinare pe care le trăim împreună, am înviat încă odată tradiția atemporală a cunoașterii prin Revelație, prin introspecție și am pus-o la dispoziția tuturor. Am fondat Școala Maestrului Interior și Cărțile Maestrului Interior pentru a împărtăși Cunoașterea și Vindecarea prin Conștiență în cât mai multe forme. Călătoria Inimii este ființa colectivă alcătuită din toți aceia care au trăit vreodată Revelația și au transformat felul în care trăiesc pe această lume. Ea a luat naștere împrejurul nostru și este modul nostru de a înapoia existenței darurile neprețuite pe care le-am primit și continuăm a le primi.

Foarte, foarte mulți oameni s-au împărtășit din această cunoaștere și au luat atât cât au putut fiecare. Dar există un număr de Călători ai Inimii care fac marele pas, uriaș, de la căutători ai Adevărului, Iubirii și Frumuseții, la trăitori ai acestor atribute universale ale existenței, în propria viață. Acest Cerc este spațiul trăitorilor.

Pășind în Cerc trăiești o transformare. Nu mai este despre a ști despre Adevăr, ci despre a-l trăi în propria viață, nu mai este despre a înțelege despre Iubire, ci despre a o  trăi în relațiile vieții tale. Nu mai este despre a administra stările interioare ale ființei, ci despre a le alege și a crea. Acest Cerc este despre Viață, despre cum trăim în fiecare zi, cum gândim, cum relaționăm, cum creăm realitatea vieții. Este despre reconectarea cu Bucuria sacră ce decurge din Conștiență, din percepție, din a simți mai profund și mai vast Viața.

Cercul pe care-l deschidem aici este despre dedicare, despre consacrare, despre a trăi la înălțimea propriului vis despre noi înșine. Este un Cerc de susținere, explorare, cunoaștere, împărtășire și transformare necontenită prin Conștiență. Este un Împreună dedicat Conștienței și o sămânță din care crește Conștiența acestui timp și acestei dimensiuni a existenței.

Cercul

Ce este?

Sunt deja foarte mulți oameni care practică Prezența în viețile lor. Cercul vine să slujească necesitățile oamenilor care fac parte din Călătorie, sau care rezonează cu aceasta și au nevoie de un

spațiu permanent de experiență, susținere și integrare a experienței în propriile lor vieți.

Cercul Călătoria Inimii este un spațiu virtual, dar și fizic, de:

 • Practică a Prezenței și conectare permanentă cu energia procesului personal și colectiv de transformare interioară prin Conștiență.
 • Susținere și ghidare a procesului, de împărtășire și comunicare.
 • Inițiere, învățare teoretică și practică și integrare a cunoașterii de sine în experiența vieții.
 • Meditație ghidată, introspecție și contact permanent între membrii Cercului menit să susțină transformarea întregului mod de a trăi, prin Prezență.
 • Explorare continuă. Are o dimensiune terapeutică, ontologică, de dezvoltare personală și spirituală prin Prezență.

Pentru cine?

 • Pentru aceia care rezonează cu Practica Prezenței, și doresc să învețe, să practice, să exploreze și să transforme experiența vieții lor prin Prezență.
 • Pentru aceia care practică deja Prezența în viețile lor și simt nevoia unui sprijin permanent, a unei direcții, a unor teme de explorare, cunoaștere, vindecare.
 • Pentru aceia care participă la evenimentele live, workshop-uri, seminare, programe online ale Călătoriei Inimii și doresc un spațiu de susținere a procesului de transformare interioară, de practică, meditație, sharing, conexiune.
 • Pentru aceia care nu pot participa direct la marile noastre Călătorii ale Inimii live (de pildă locuiesc înafara țării), workshop-uri, evenimente și au nevoie de un loc și un mod de a practica Prezența, de a învăța, împărtăși, exersa și fi în contact permanent cu Comunitatea.
 • Pentru oricine simte că rezonează cu Practica Prezenței și Calea Maestrului Interior, indiferent dacă a participat sau nu la alte evenimente, și care simte nevoia unui spațiu de meditație ghidată, explorare, învățare și comunitate de susținere.
 • Pentru aceia care traversează în viețile lor perioade de transformare profundă, psiho-spirituală, și au nevoie de instrumente pentru a administra stările și a înțelege ceea ce se petrece în viețile lor. Comunitatea, împărtășirea experiențelor și ghidajul sunt neprețuite.
 • Pentru aceia care, pe orice nivel al experienței lor de viață s-ar afla, simt nevoia unui refresh, a unui salt de conștiență și calitate a vieții. Prezența aduce revelație și înnoire în sănătate, relații, viziune, exprimare și în toate dimensiunile vieții.

Cum lucrează?

 • Cercul este un mediu în care focusăm întreaga noastră experiență de lucru cu starea de Prezență, din parcursul Școala Maestrului interior și de tot ceea ce am trăit și experimentat în ultimii 13 ani în Călătoria Inimii. El este Centrul care coagulează prezența și experiența tuturor oamenilor care au pășit pe Cale.
 • A păși în cerc este un angajament de practică a Prezenței, ghidată permanent și susținută, timp de un an.
 • Este un spațiu virtual în care, în fiecare lună, sunt prezente teme de meditație, de introspecție și de lucru aplicat pe situații din viață. Temele sunt susținute de meditații ghidate, webinare, articole destinate exclusiv membrilor Cercului și mai ales de împărtășire și comunitate.
 • Prezența fondatorilor săi A&A, plus a practicanților experimentați ai Prezenței, este permanentă, pentru a susține procesele personale și colective ale Cercului.
 • Menirea principală a Cercului este aceea de a se constitui într-un sprijin pentru toți aceia care vor să-și transforme viața prin Conștiență și practica Prezenței.
 • Membrii Cercului se întâlnesc live la Călătoriile, workshop-urile, seminarele, evenimentele Călătoriei Inimii. Este destinat continuării experiențelor și mai ales integrării acestora în dimensiunea orizontală a existenței.
 • Dincolo de aspectul de școală practică de Prezență, Cercul are o dimensiune de cunoaștere, vindecare, explorare și de împărtășire – cea mai importantă nuanță pentru susținerea proceselor individuale.

Consacrare

 • trăirea conștientă a vieții, integrării Prezenței în viața de fiecare zi
 • creația conștientă de realitate – a trăi ceea ce vrem să trăim, materializării visului.
 • vindecarea prin Conștiență – corp, gândire, emoții, relații.
 • susținerea procesului personal de transformare 
 • cunoaștere prin expansiunea conștienței – Revelație.
 • creativitate, conexiunea cu propria viziune
 • trăirea atributelor fundamentale ale Conștienței – Adevăr, Iubire, Frumusețe, Libertate, Armonie – în propria viață
 • cultivarea abundenței – tot un atribut al Conștienței
 • Conștiența  în toate aspectele vieții – sănătate, relații, emoții, creații/business, wellbeing

Darurile Cercului pentru tine

În fiecare lună primești instrumente foarte eficiente pentru susținerea procesului în care te afli în viața ta: meditații ghidate de A&A, un webinar exclusiv dedicat Cercului, articole de-asemeni exclusive, teme de introspecție individuală și accesul direct la A&A atunci când ai nevoie.

 • 12 videos – Un video sau webinar exclusiv destinat Cercului pe lună (valoare estimată 360 e)
 • 12 meditații ghidate de A&A, audio – O meditație/pe lună (valoare estimată 1560 e)
 • Ambele, video + meditație audio, sunt subscrise unei teme de introspecție
 • 12 articole substanțiale – unul/lună, semnate A&A (valoare 1200 e)
 • Un spațiu (grup fb) de ghidare, împărtășire, susținere, conținere, și însoțire  (neprețuit)
 • Reduceri între 5-15 % la: workshop-uri, programe online, călătorii inițiatice, retreat-uri, cărți.

Valoarea totală:
peste 3000 Euro

Investiția ta

555 Euro/an

(două plăți/ 6 luni)

Best Offer

1E/zi - 365 E/an

(o plată anuală)

Logo-Simplu

Darul tău pentru Cerc

Poate ți-e greu să crezi că poți primi toate acestea pentru 1E/zi

Și totuși este posibil, pentru că dincolo de Poartă sunt mulți oameni asemenea ție.

Ei fac posibilă existența Cercului, așa cum și tu la rândul tău o poți face. Cercul este precum respirația, inspir și expir, a primi și a dărui. Întrând în Cerc nu doar primești, ci și dăruiești, și faci astfel posibilă existența sa.

Poate crezi că cel mai important dar pe care îl aduci tu Cercului este acel E/zi. Dar nu este așa.

Cel mai mare dar pe care îl faci Cercului este PREZENȚA ta, experiența ta de viață, generozitatea de a-l asculta pe celălalt și a-l conține. Acestea sunt DARURI neprețuite. Curajul tău de a te deschide, de a privi, de a comunica, de a te exprima, de a fi ÎMPREUNĂ cu ceilalți, acestea sunt marile tale DARURI.

De fapt, acesta este magicul secret al Cercului: viața este respirație, pulsație, dans, între a primi și a dărui, a simți și a crea, a asculta și a ne exprima, între dimensiunea noastră personală și cea a lui împreună. Viața este oglindire necontenită a celor mai profunde adâncimi ale noastre, în situații și pe chipul celorlalți. Viața este magică și minunată iar Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Armonia sunt atribute ale Vieții care pot fi descoperite doar atunci când ieșim din cazematele ego-ului și devenim, împreună, mai mult decât am crezut vreodată că suntem.

Resurse

Moarte și Renaștere

13 ianuarie 2020

Cine ești atunci când nu gândești nimic? Când ești în tăcere, în meditație, în ascultare? NIMENI! Ești un nimeni, un nimic. Zero. Și totuși nu ești mort, căci simți totul, percepi totul, de la respirație și corp până la cel mai mic gând pe care ai putea să-l naști.

Modelarea lumii interioare

10 dec 2019

Avem puterea de a alege. Avem puterea de a transforma lumea noastră interioară și de a crea orice stare ne dorim să trăim. Cu o singură condiție: ca atenția noastră să fie centrată înăuntru, în corp. 

Portal către o nouă Conștiență

23 dec 2019

Final de an și de ciclu, lună nouă și o eclipsă de soare: acesta este Portalul către o nouă Conștiență. Un moment cosmic care dobândește o valoare personală dacă alegi să asculți, să privești, să simți lucrurile care au nevoie de schimbare în viața ta.

Modelarea lumii interioare.

23 dec 2019

Stăpânii gândirii, emoției și atitudinii
A modela universul interior al gândirii, emoțiilor și atitudinii, este a modela relația noastră cu oamenii și întreaga existență. Fiecare răspuns pe care îl dăm realității se naște în spațiul interior.

Mărturii

"Inițierea mea in Practica Prezentei o așteptam încă de pe când citeam cu mare interes Cartea Maestrului Interior. Cu cât înaintam în practica ghidată, lucrurile deveneau din ce in ce mai simple si mai familiare, simțind din ce în ce mai bine vibrații din mine si din afara mea. Atunci m-am prins ca Prezența e de fapt o stare naturală a mea la care renunțasem cândva demult, ca să o descopăr din nou la momentul potrivit și să-i înțeleg astfel adevărata valoare."
Magda
”Cercul Călătoria Inimii, mi-a revelat dimensiuni nebănuite ale ființei mele. Mi-a adus schimbări în modul de a fi, în atitudinea mea față de mine și față de cei cu care interacționez, în percepția realității. Am căpătat curajul de a mă încrede în potențialul meu creator și în propria-mi putere de a manifesta realitate. Învăț de la alt nivel sa-mi creez relații în acord cu tot ceea ce mi-am însușit din experiențele anterioare. În acest program continuu, de dezvoltare personală și spirituală – Cercul Călătoria Inimii, mi-am „reamintit “ lucrul cu instrumentele simple aflate, de altfel, tot timpul la îndemâna mea, pentru a face față provocărilor din viața cotidiană. Mai mult ca oricând, aparținând Cercului, am experimentat ce însemna Împreună și ce este și cum se simte să fii în Conținere. Pășind în Cercul Călătoria Inimii mă simt pe un tărâm al Magiei. Magie pe care o aduc în dimensiunea vieții mele de zi cu zi”
Felicia Anastasie
"Recomand programul Inițiere în Practica Prezenței pentru oricine vrea să exploreze starea de prezență. Chiar dacă n-ai meditat o oră în viața ta, acest program te va conduce pas cu pas către modularea atenției, conexiunea cu corpul și liniștirea gândirii. Este în același timp un program magistral pentru cei care deja practică consecvent, prin temele de explorare pe care le aduce în conștiență și profunzimea stărilor."
Tudor

Fotografii

Întrebări frecvente

Da. Cercul Călătoria Inimii este deschis tuturor celor care au nevoie de o practică susținută, de zi cu zi. Nu este nevoie să fi participat la niciun workshop sau să fi urmat un program online creat de noi. Spațiul este și al tău dacă dorești acest lucru.

În primul rând este novoie să îți faci un cont pe site-ul nostru, dacă nu ai deja. Durează mai puțin de două minute. După ce ai intrat în contul tău accesează acest link și confirmă intenția de a intra în Cerc. Apoi urmează plata și gata! Faci parte din Cercul Călătoria Inimii.

Codul de reducere pe care îl primești după ce ai devenit membru al Cercului poate fi folosit în paginile site-ului Călătoria Inimii în care finalizezi o tranzacție: fie că cumperi o carte, un program online sau că te înscrii la un workshop, vei găsi un loc în care poți introduce codul de reducere.

Ai acces la toate materialele destinate Cercului accesând din contul tău Călătoria Inimii pagina dedicată. Aceasta se găsește în Contul tău. De asemenea poți intra oricând pe grupul Facebook dedicat acestui Cerc, unde vei găsi pe lângă materiale și cadrul de susținere și însoțire pentru membrii Cercului.

Pentru orice întrebare scrie-ne la [email protected]