se încarcă

Invitație la eXperiență

 • HEFT A trăi la înălțimea propriei revelații despre noi înșine, aceasta este miza Școlii Maestrului Interior și a tuturor Călătoriilor de Conștiință care se desfășoară sub semnul ei. Iar ediția de vară a Școlii a devenit o tradiție care, în 2018, merge pe un nou nivel de profunzime și anvergură a experienței.

  Tot ceea ce facem și suntem este dedicat Conștienței. Mai multă bucurie în viețile noastre, mai multă putere de a ne împlini visele, relații mai conștiente și mai pline de armonie, sănătate deplină a corpului, minții și sufletului, conexiune cu profunzimile ființei noastre și cu tot ceea ce există.

  Singura spiritualitate posibilă este aici, acum, în această lume și în acest corp, în această viață, și presupune trăirea integrală a Adevărului, Iubirii, Frumuseții și Libertății care sunt atributele Conștienței.

  Invitația noastră este aceea de a trăi împreună cu noi și cu Călăuzele Călătoriei Inimii o vară solară și transformatoare, în care să vă descoperiți Adevărul interior și mijloacele de a-l duce în viețile voastre. O vară a vindecării și curajului de a fi voi înșivă, o vară a clarității și a viziunii, a Iubirii și a deschiderii. Urcați împreună cu noi pe înălțimile magice din Dealul Zmeului, printre nori și păduri de mesteacăn, pentru a plonja apoi în profunzimea propriei Ființe și a vă reaminti adevărul despre voi înșivă. Această trăire schimbă totul.

  Școala de Vară Maestrul Interior este asemenea străvechilor școli de mistere: experiență pură a spațiului interior, în mijlocul unei naturi neatinse, în contact cu Pământul și cu Cerul, împreună cu oameni mânați de aceeași căutare, de aceeași sete de a fi, de a iubi, de a cunoaște. Mijloacele simple ale experienței spirituale sunt în același timp mijloacele vindecării interioare, ale descoperirii de sine și ale transformării propriei vieți. Totul este aplicat, simplu, practic, tot ceea ce ai crezut că este ascuns devine evident.

  Maestrul Interior este o experiență și invitația noastră este aceea de a-l trăi. Este un nivel al propriei tale Conștiinței, și promisiunea noastră este aceea că îl vei încorpora și duce în viața ta. O experiență uriașă este în slujba procesului tău de transformare în această vară, o cunoaștere ancestrală îți stă la dispoziție. Te vom pune în rezonanță cu minunăția acestui moment al Conștiinței umanității.

  Noi, HEFT, creatorii Școlii Maestrului Interior, am redescoperit, simplificat și esențializat mijloacele fundamentale ale cunoașterii prin experiență a Adevărului despre sine, am creat direcțiile esențiale de explorare și vindecare care acoperă toate dimensiunile experienței umane. Nu putem schimba nimic în locul tău, dar creăm spațiul de Conștiință în care tu însuți să o faci. În această vară fierbinte îți regăsești Puterea de Creator al propriei vieți.

  Horia & Elena Francisc-Țurcanu
  alias Agnis & AmmaRa