se încarcă

Mărturii

 1. Mulțumesc AmmaRa, mulțumesc zeițelor, pentru ale nostru Cercuri și pentru darurile pe care le-am primit. M-am bucurat să descopăr ce magnific instrument de auto-cunoaștere este ciclul meu menstrual și să aflu că "stările" mele sunt normale, că de fapt asta e frumusețea și puterea noastră feminină, ciclicitatea. Acum, îmi identific cu ușurință ritmul specific fiecărei faze a ciclului mestrual și îl onorez, punându-mă în acord cu el. Acum simt când sunt iubitoare, când strălucesc, când pot comunica cu ușurință și când nu, când am nevoie să cânt și dansez sau când am nevoie să mă interiorizez.

 2. Ștefan
  Ștefan

  ShamaniA

  Ore întregi mi-a luat să mă hotărăsc să vin la întâlnirea cu Voi, cu Noi, cu Împreună, cu TOT, la Colina Lunii, în vibrația sau spiritul a ceea ce este ShamaniA; o căutare și o descoperire, ce se poate doar prin Deschidere, cu cât mai adâncă cu atât mai transformatoare, mai deplină, mai...dincolo de așteptări sau control.


  Îmi este limpede că experiența ShamaniA, mi-a dăruit doar niște repere cardinale, mai sigure și mai clare, cam ca o busolă, un instrument de confirmare, când înaintez în propria experiență.


  AmmaRa, Agnis simt să vă mulțumesc pentru consacrarea, dedicarea și efortul depus. Am vie încă în suflet, prezența a două ființe verticale, Prezente lângă Foc, așteptând în mod exemplar în ploaie și în vânt, în lumina serii, într-un mod cât se poate de explicit, ca noi, puii de vrabie, să avem curajul simplu de a ieși din cuib și să încercăm, măcar, să zburăm, să ne smulgem din ‘’impresii’’.


  Chiar și numai experiența îmbrățișărilor de final, chiar și numai cu atât dacă aș rămâne ca experiență, mă declar total satisfăcut. Sunt momente de o bucurie până la lacrimi, pe care și acum le simt în ochi. Știu că oricum suntem împreună, însă când se desfășoară acele atingeri, ceva se transformă irevocabil în ființă. Astea sunt cu adevărat clipe de neuitat, niste repere vii, când pierzi șirul sau numărătoarea și poate uiți pentru ce trăiești, la ce visezi.

 3. Mi-am pus reminder în telefon pentru ca zilnic să-mi reamintesc de răbdare și blândețe. Răbdare și Blândețe, cu mine și cu ceilalți. Îți sunt recunoscătoare, AmmaRa, pentru cadrul pe care l-ai creat, la Retreatul Anam Cara și în toate celelate Cercuri de Feminitate. În acest cadru eu mi-am depășit limitări pe care nu știam că le am. Vă îmbrățișez pe toate, voi femei frumoase!

 4. Andreea
  Andreea

  ShamaniA

  Simt în primul rând să vă mulțumesc pentru căldura și deschiderea împărtășite în acest cerc. Am simțit cu voi acel Împreună pe care în multe alte cercuri l-am rostit doar din minte, nu și cu inima, iar pentru asta vă sunt extrem de recunoscătoare.


  Căldura care face mai ușoară deschiderea, emoții care nuanțează și creează sensuri, descoperiri adânci despre mine, despre viața mea și a străbunelor mele - sunt doar câteva dintre darurile primite în ShamaniA.


  Cred că am înțeles pentru prima dată cât de profundă e practica recunoștinței și cum această schimbare de atitudine poate efectiv transforma noroiul stărilor mocirloase în aur de Prezență. Și diamante și rubine și smaralde! Univers plin și multicolor când inima e în prezență, da.


  Cuvântul cu care am rezonat cel mai mult a fost Măiestrie și m-am bucurat să observ încrederea mea nemărginită în Centrul Călătoriei - AmmaRa - tocmai în situațiile în care mintea nu înțelegea sau nu putea explica motivația unor cuvinte ale ei. Pentru mine asta înseamnă că am ajuns să am încredere în propriul meu Centru, care e mult, mult mai cuprinzător decât intelectul discursiv ...și că am din ce în ce mai mult curaj să las controlul și să curg cu viața.


  Recunoștință profundă pentru tot ce am trăit și pentru noi!

 5. Denise
  Denise

  Tabăra BRIZA

  Tabăra de vară BRIZA a fost o revelaţie pentru părintele din mine, părinte de Matei... Experienţa recentă de separare a familiei şi mai ales, modul bulversat şi deficitar în care am trăit-o, s-a reflectat în Matei ca retragere interioară, refuz al emoţiei şi neîncredere în el, în parinţi, în realitate.


  În mijlocul naturii şi comunităţii, în braţele Brizei, Încrederea lui Matei capătă formă treptat, cu fiecare cuvânt si gest valorizat şi ascultat, cu fiecare îmbratişare, atunci când se simte liber, fără judecăţi, restricţii, îngrădiri injuste. Am privit rezistenţe care ezită să se predea şi am fost impresionată de momente spontane de abandon, căldură, sensibilitate şi de nevoia imensă de conexiune care şi-a făcut loc. Comuniunea de viziune şi valori, blândeţea, bucuria, simplitatea şi sensibilitatea conexiunilor create între noi ca adulţi, au deschis planuri de rezonanţă care au oglindit minunat gesturi de afecţiune, neaşteptat de delicate, împărtăşite cu Matei. Aveam atât de mare nevoie amândoi, copil şi părinte!


  Briza verii trecute a înflorit în iubire şi respect reciproc relaţia dintre noi, un potenţial nou de trăit şi descoperit. Acasă, evenimentele de viaţă nu au întârziat să testeze măsura în care am creat o fundaţie şi putem aplica practic ce am început să construim şi am dobândit în tabăra. M-a impresionat sincer recunoaşterea lui Matei în faţa situaţiei provocatoare care a urmat, „Mamă, dacă nu aş fi fost la Briza, acum aş fi intrat în criză!” şi felul în care am văzut cum seminţele sădite în Tabăra BRIZA pot prinde rădăcini şi încolţi într-o experienţă directă.

 6. Nuți & Luca
  Nuți & Luca

  Tabăra BRIZA

  AZI FII ATENTĂ LA ZBORUL PĂSĂRILOR  - acesta a fost mesajul din bilețelul meu, pe care l-am extras în prima zi. Am început să fiu atentă, să privesc spre înălțimi, să urmăresc zborul lor, întâlnirea dintre ele, sunetele de bucurie că se întâlnesc în zbor. Parcă și ele știau că AZI voi fi atentă la zborul lor și se înghesuiau să-mi arate măiestria lor, siguranța cu care se înălțau în văzduh, curiozotatea cu care își schimbau direcția, liniștea în care se cufundau și pluteau pur și simplu. Așadar, am fost atentă și am participat și eu la... Dansul păsărilor!


  Zilele împreună au fost pline de magie, am păstrat din acele emotii și în zilele care au urmat... Și acum îi simt mânuțele lui Luca pe față și retrăiesc intens momentele de la Atingerea Vindecătoare!


  Vă mulțumim tuturor pentru minunatele clipe petrecute împreună!Recunoștință.

 7. Vă trimitem acum gândurile noastre pline de recunoștință și mulțumiri.

  Așadar mulțumim colinelor blânde pentru găzduire, soarelui și lunii pentru inspirație, Călăuzelor pentru că au deschis inimioarele, pentru Conținere și Încredere, pentru conexiuni astrale și tuturor celor care fost prezenți pentru întregirea Cercului! Îmbrățișări de la Cluj

 8. Dragi pelerini, vă mulțumesc tuturor pentru energia și căldura cu care m-ați însoțit în această călătorie. Și în special Călăuzei, pentru că m-a însoțit în coborârea în umbră.


  Vreau să împărtășesc cu voi o strofă preferată, scrisă de Omar Khayyam (Rubaiate). Mi-a plăcut de când mă știu, dar abia după călătoria aceasta am înțeles-o pe deplin.


  "O, suflete, împreună suntem ca un compas

  C-un braț în lut, iar altul pribeag în infinit.

  Un cerc imens înscriem în acest scurt popas

  Dar într-un punct, alături, cădea-vom la sfârșit.
  "

 9. A fost Aventura vietii mele!, mult mai mult decât îmi imaginam. Mi-am atras-o, am trăit-o, sunt bucuroasă că am văzut meleaguri de poveste, oameni frumoși, îndrumători înțelepti și... îmi doresc și alte întâlniri asemenea.


  Simt bucurie, mulțumire, recunoștință că ,,am dat'' de voi.

 10. Albert
  Albert

  Tabăra BRIZA

  În Tabăra de vară BRIZA  a fost: A. frumos; B. interesant; C. fermecator; D. toate cele de dinainte cu litere mari.


  Am avut timp pentru interacțiune cu alți copii și adulti, mi-am făcut prieteni noi și, cel mai important lucru, m-am distrat de minune! Locul a fost foarte, foarte, de un milion de ori FOARTE frumos, pentru că este înconjurat de natură. Așadar, am putut interacționa cu o varietate de broscuțe, salamandre, șopârle și niște gâze destul de ciudate. Am văzut și un cărăbuș gigantic și asta m-a făcut foarte fericit, deși m-a mușcat de deget, dar durerea trece, amintirea nu prea și vă pot spune că este o amintire plăcută. Mie mi-au plăcut foarte mult activitățiile care au implicat creația.

 11. Îmi reamintesc…închid ochii și sunt cu picioarele goale în iarba în nemișcare sau în dans, ori în penumbra plină de mister a unei Tâmple, ori în cercul de femei-sfere respirând luminate de focul transformărilor… deschisă pentru a fi privită și privind cu receptivitat...


  Cândva sufletul meu a simțit sete de asta, nu știam pe atunci forma a ceea ce ar fi fost acea plasă de conexiuni și de susținere după care tânjea sufletul meu...îmi veneau gânduri despre șezătorile din trecut, despre triburile în care femeile evoluau într-o comunitate cu alte femei...iar de atunci, de la acel moment de dor după ceva ce nu știam ce ar fi, experiențele au început să curgă în această direcție. Și iată-mă la Anam Cara Retreat, într-un Cerc Sacru de femei.


  M-am bucurat de diferențele care ne fac unice și de ceea ce avem în comun. M-am bucurat de răsărit intrând în trezirea energiei, m-am bucurat de apus intrând în înțelepciunea așezării și tăcerii...și de cura de detoxifiere, un cadou pe care l-am făcut mie și corpului meu.

 12. Simt nevoia să îmi arăt recunoștința față de Cerc și fața de Centrul acestei Călătorii – Agnis - fără de care nu aș fi putut trăi ceea ce am trăit, de a vindeca ceea ce aștepta să fie vindecat și de a pătrunde în profunzimea Ființei. Vă mulțumesc și vă sunt deplin recunoscător.


  Simt cum aceste experiențe au schimbat ceva fundamental în mine, ajutându-mă să pășesc mai rapid, mai apăsat și mai stabil pe drumul maturizării și al creșterii personale. Simt cum blândețea și calmul cresc în interiorul meu, deși sunt momente în care devin anxios să nu pierd ceea ce am dobândit și atunci, clinc face clopotul ce mă atenționează să mă reîntorc în centrul ființei mele. Profunzimile au devenit mai profunde și alegerile atitudinilor interioare mai conștiente. Vă mulțumesc și aleg să ne revedem cât mai curand.

 13. După experiențele de la Luncani, în zilele ce au urmat, am început să am o perspectivă mult mai curată, mai plină de speranță asupra lumii. Simțeam cum ceva din mine se deschide și captează toată frumusețea vieții. Mă trezeam uitându-mă în jur și minunându-mă cât de frumoasă este viața. Mi se parea atât de frumoasă...parcă prea mult de absorbit pentru mine. Rămas fără glas în fața acestei frumuseți, simțeam căldura ce-mi cuprinde corpul în timp ce admiram cu gura căscată cât de perfect e totul. În momentele acelea mi-am dat seama că tot ce îmi stătuse în cale până atunci, obturând privirea mea asupra lumii minunate care mă înconjoară în fiecare milisecundă, era propria-mi minte, care punea etichete și avea așteptări. Înțeleg asta acum.


  Revenit acasă, în universul meu cotidian, am început să mă simt mai intens pe mine însumi, cât și pe oamenii din jur. Simțeam că măștile pe care mi le puneam inconștient în relațiile cu ceilalți se lipeau acum de mine mult mai greu, de parcă fața mea le-ar respinge, de parcă fiecare moment în care nu sunt autentic îmi provoacă dezamăgire și fiecare moment în care autenticitatea mea se manifestă îmi umple inima de bucurie.


  Stările pe care le experimentez atunci când sunt adâncit în minte au devenit din ce în ce mai insuportabile, în timp ce stările pe care le experimentez atunci când sunt în Starea de Prezență au devenit din ce în ce mai pline de beatitudine, ca și cum aș avea un aparat atașat de corp care mă ajută să stau drept (sprijinul fiind în cazul de față Prezența) și de fiecare dată când mă desprind de acel aparat, corpul începe să mi se îndoaie și apar dureri cumplite. Foarte interesant...înainte nu era așa greu de suportat să fiu complet absorbit în minte...acum este. E ca și cum Universul începe să mă forțeze să rămân în Starea de Prezență, cu riscul de a simți durere atunci când nu sunt prezent în viața mea. Ca și cum mi-ar oferi un imbold, o motivație în plus să fiu prezent, mă pune într-o situație în care să nu am de ales, în care alternativa la Prezență e durerea.

 14. Când am ajuns acasă, prietenul meu m-a întrebat cum mă simt, i-am răspuns că simt fluturi în stomac, sunt îndrăgostită...de mine! Nu am crezut vreodată că pot naște în mine atâtea sentimente de iubire și emoții minunate.


  De câte ori mă gândesc la experiența magnifică traită alături de voi, simt furnicături pe toată pielea, din cap până în picioare. Împreună am vindecat răni adânci din trecut și nu voi pierde niciodată ce am creat cu toții în acel loc minunat de pe Colina Lunii. Recunosștință tuturor, Cercului Sacru, lui Agnis și AmmaRa - m-ați ajutat să mă deschid lumii, Mamei Natură, să privesc viața ca pe un izvor de energie care nu seacă niciodată. Am curajul să merg mai departe cu respirație și atenție în interior. Călătoria mea continuă... cu Încredere!

 15. Dana
  Dana

  ShamaniA

  La mine persistă curățările masive în tot corpul și îmi este clar că este o oportunitate de ascultare activă a nevoilor corpului. Realitatea mă testează din plin, iar eu am ocazia acum să conştietizez cum aleg să-i răspund şi să ajustez acolo unde mai calc pe urmele vechi, din obişnuinţă. Tare bine mi-a prins ShamaniA și desprinderea de lume și evadarea în natură!


  După Ritualul Sacru al Renașterii din Uterul Mamei Pământ am simțit cum s-a înmuiat în mine fiecare muşchi şi oscior şi că această înmuiere a adus o relaxare, o deridigizare a ceea ce țineam în inconştient. Am eliberat durerea, frica de a mă locui şi toxicitatea. Iar acest proces continuă încă.