se încarcă

Călătorie inițiatică

O călătorie inițiatică este o ocazie extraordinară de a schimba ceva esențial în viața ta. Este în primul rând o îndepărtare de spațiul personal și colectiv cu care ești obișnuit, cel în care te trezești în fiecare dimineață. Este despre a pune un spațiu între tine și cele mai importante relații din viața ta pentru a schimba ceva esențial în aceste relații. Este o întoarcere în tine, indiferent dacă vii singur sau însoțit în această expediție. Fiecare pas pe care îl vei face pe culmile munților Orăștiei te va conduce către acel spațiu interior de liniște și ascultare în care vei putea recunoaște propria ta nevoie autentică, de care te-ai îndepărtat.

 

Forfota neîntreruptă a lumii în care trăim ne afectează pe noi toți. Ne face să ne îndepărtăm de esența sufletului nostru, ne îndeamnă să-i ignorăm nevoile elementare și ne ademenește să ne construim ziduri de separare în spatele cărora ne închidem crezând că suntem în siguranță, din dorința de a ne proteja în fața lumii. Astfel ne trezim în relații care ne limitează libertatea de mișcare, în joburi care nu au nicio legătură cu adevărata noastră vocație, ajungem să ne punem în pericol sănătatea de tineri, să respirăm aerul poluat al marilor orașe pentru că aici sunt marile oportunități ale vieții, să devenim părinți fără să ne dorim cu adevărat acest lucru. Și asta deoarece care mai este Adevărul sufletului nostru.

 

Călătoria Inițiatică Godeanu. Muntele Sacru al Dacilor este despre redescoperirea acestui adevăr uitat al Sufletului tău. Cine ești tu cu Adevărat și ce îți dorești cu Adevărat să trăiești. Fiecare piatră pe care vei călca, fiecare vietate pe care o vei întâlni, fiecare moment de tăcere, fiecare șoaptă de vânt îți va aduce ecouri din adâncurile ființei tale. Iar toate momentele în care vom lucra împreună, toate clipele în care vom vorbi sau vom călători în conștiință, chiar și momentele în care vom mânca împreună, toate vor schimba ceva în dinamica ta interioară.

 

Călătoria va fi și despre depășirea unor limite, atât fizice, dar mai ales psihice. Praguri mentale, credințe vechi care îți erodează Puterea personală, acel nu pot pe care de multe ori îl rostești automat, toate acestea vor ieși la suprafață și vei avea ocazia să îți dovedești ție însuți că Adevărul tău este de fapt că poți. Poți depăși orice obstacol, orice dificultate care se insinuează între tine și scopul acestei călătorii inițiatice: reconectarea cu Adevărul sufletului tău și redobândirea Puterii personale, a Încrederii în propria ta Viață.

 

Această călătorie este o călătorie în care vom merge mult. Aproximativ 10-15 km în fiecare zi. De asemenea vom avea bagaj pe care îl vom duce cu noi pe toată durata expediției. Un rucsac este necesar, în care trebuie să iei cu tine haine de munte pentru toate tipurile de vreme, mâncare ușoară pentru patru zile, echipament de campare. Vom dormi în corturi, iar corturile pot primi minim doi călători, lucru pe care îl vom avea în vedere atunci când ne facem bagajele înainte de plecare. Plecăm împreună și ne întoarcem împreună, aceasta este convenția pe care o cer să o respectați.

 

Traseul este unul lejer, nu necesită experiență avansată de mers pe munte și nici skill-uri de supraviețuire în condiții extreme. Munții Orăștiei sunt munți ușori, nu foarte înalți și vom călători mai mult pe creste, niște creste largi și line. Totuși, o minimă pregătire fizică este necesară în prealabil, măcar o lună de plimbări, drumeții scurte și exerciții fizice. Nu veni în această călătorie dacă nu ai mai făcut de mult mișcare sau dacă știi că ai probleme de natură fizică care nu îți permit să te deplasezi cu ușurință.

 

Vom porni în dimineața zilei de 4 iulie din satul Târsa, aflat în inima platoului Luncanilor, într-un pelerinaj, în tăcere deplină, pe urmele strămoșilor noștri, către Muntele Sacru al dacilor. Vom face astfel un cerc perfect în jurul Sarmisegetusei Regia, capitala fostului Regat, și vom petrece ultima noapte sus pe vârful Godeanu, care se află chiar deasupra vechii cetăți. Din loc în loc ne vom opri și ne vom conecta cu energia acestor locuri străvechi, încărcate nu doar cu istorie, ci cu o cunoaștere ancestrală care transcende orice eveniment istoric.

 

Ceea ce vei descoperi în această călătorie inițiatică este despre tine în primul rând. Ceea ce vei trăi sus pe munte îți va deschide larg o poartă către dimensiunea vastă a Sufletului tău. Iar ceea ce vei păstra și vei lua cu tine din această călătorie îți va schimba viața ireversibil.

 

 

Galerie Foto

 

 

 

Video

 

Călătoria inițiatică Godeanu îți aduce:

  • practica zilnică a Prezenței
  • o perspectivă proaspătă asupra propriei tale vieți
  • identificarea și eliberarea blocajelor personale care te împiedică să creezi liber
  • încredere, putere, lejeritate în abordarea propriilor limite
  • reconectare cu natura, conștiența profundă a corpului
  • recuperarea energiei blocate în trecut
  • recunoașterea și lucrul cu energiile vitale
  • identificarea emoțiilor nocive și eliberarea de frică
  • identificarea credințelor limitative și deschiderea în fața existenței
Contribuția ta pentru acest Retreat este 1,125 lei

Înscrie-te Acum!
Îți stau la dispoziție pentru informații suplimentare sau susținere în procesul de înregistrare pe site.
Îmi poți scrie pe mail la claudia.constantin@calatoriainimii.ro sau mă poți contacta telefonic la 0731.014.258