se încarcă

Tabăra de Vară Briza

Tabăra de Vară BRIZA este o Călătorie fără sfârșit, care ne poartă în fiecare an prin teritorii interioare nebănuite și care abia așteaptă să fie descoperite, miza ei fundamentală fiind Conștientizarea și Transformarea Radicală a modului în care relaționăm cu noi înșine și cu copiii noștri. BRIZA de Vară este un continuu parcurs în care relaţia copil – părinte se descoperă, se transformă, se naşte și se renaşte mereu pe ea însăşi.

 

Tabăra BRIZA este pentru părinți care:

 • își doresc ca relația lor cu copiii să capete o nouă profunzime;
 • simt și încurajează uriașele potențiale ale propriilor copii;
 • recunosc darurile unice ale copiilor lor, le susțin visele și vor să viseze împreună cu ei;
 • doresc să își călăuzească copii spre a-și trăi viața cu Originalitate, Autenticitate, Curaj, Bucurie ...și cu Încredere în ei înșiși și în realitate;
 • păstrează viu copilul interior și credința adâncă că totul se află în puterile noastre.

 

Pentru copiii voștri, Tabăra BRIZA este o invitație la:

 • Joc, Mișcare, Imaginație, Ascultare, Exprimare liberă și creativă;
 • a petrece timp în natură într-un cadru curat și nepoluat, de o frumusețe magică; a privi florile, fluturii și gâzele; a asculta vântul și râurile; a îmbrățișa pământul și iarba; a alerga pe dealuri și coline; a descoperi neprețuita și benefica Liniște;    
 • cultivarea Încrederii, a Stimei de sine și a Spontaneității;
 • a-și rosti cu sinceritate și deschidere bucuriile, dar și durerile;
 • a plonja cu lejeritate în conexiuni autentice și relații de prietenie, atât cu ceilalți copii, cât și cu adulții.

 

Tabăra BRIZA înseamnă 5 zile de explorare a naturii, a propriei Ființe și a relațiilor cu ceilalți.

5 zile într-un cadru în care Prezența, Bucuria, Curiozitatea, Spontaneitatea, Imaginația, Intuiția, Comuniunea, Susținerea, Iubirea, vor fi atributele fiecărui moment.
O ocazie pentru lucrul împreună, într-un cadru destinat să adâncească profunzimea relației părinte-copil.
O ieșire din liniaritate și ocazia unei magnifice împrospătări a relației dintre copii și părinți - căci distanța fizică și psihologică față de dimensiunea liniară a propriei vieți creează un mediu de experiență propice revelației, al descoperirii de sine și al reevaluării perspectivelor.

Așteptăm copii cu vârsta între 5 și 13 ani.

 

 

Galerie Foto

 

 

 

Video

 

 

 

 

Mărturii

 

 1. Tabăra de vară BRIZA a fost o revelaţie pentru părintele din mine, părinte de Matei... Experienţa recentă de separare a familiei şi mai ales, modul bulversat şi deficitar în care am trăit-o, s-a reflectat în Matei ca retragere interioară, refuz al emoţiei şi neîncredere în el, în parinţi, în realitate.

  În mijlocul naturii şi comunităţii, în braţele Brizei, Încrederea lui Matei capătă formă treptat, cu fiecare cuvânt si gest valorizat şi ascultat, cu fiecare îmbratişare, atunci când se simte liber, fără judecăţi, restricţii, îngrădiri injuste. Am privit rezistenţe care ezită să se predea şi am fost impresionată de momente spontane de abandon, căldură, sensibilitate şi de nevoia imensă de conexiune care şi-a făcut loc. Comuniunea de viziune şi valori, blândeţea, bucuria, simplitatea şi sensibilitatea conexiunilor create între noi ca adulţi, au deschis planuri de rezonanţă care au oglindit minunat gesturi de afecţiune, neaşteptat de delicate, împărtăşite cu Matei. Aveam atât de mare nevoie amândoi, copil şi părinte!

  Briza verii trecute a înflorit în iubire şi respect reciproc relaţia dintre noi, un potenţial nou de trăit şi descoperit. Acasă, evenimentele de viaţă nu au întârziat să testeze măsura în care am creat o fundaţie şi putem aplica practic ce am început să construim şi am dobândit în tabăra. M-a impresionat sincer recunoaşterea lui Matei în faţa situaţiei provocatoare care a urmat, „Mamă, dacă nu aş fi fost la Briza, acum aş fi intrat în criză!” şi felul în care am văzut cum seminţele sădite în Tabăra BRIZA pot prinde rădăcini şi încolţi într-o experienţă directă.

 2. În Tabăra de vară BRIZA  a fost: A. frumos; B. interesant; C. fermecator; D. toate cele de dinainte cu litere mari.

  Am avut timp pentru interacțiune cu alți copii și adulti, mi-am făcut prieteni noi și, cel mai important lucru, m-am distrat de minune! Locul a fost foarte, foarte, de un milion de ori FOARTE frumos, pentru că este înconjurat de natură. Așadar, am putut interacționa cu o varietate de broscuțe, salamandre, șopârle și niște gâze destul de ciudate. Am văzut și un cărăbuș gigantic și asta m-a făcut foarte fericit, deși m-a mușcat de deget, dar durerea trece, amintirea nu prea și vă pot spune că este o amintire plăcută. Mie mi-au plăcut foarte mult activitățiile care au implicat creația.

 3. Vă trimitem acum gândurile noastre pline de recunoștință și mulțumiri.
  Așadar mulțumim colinelor blânde pentru găzduire, soarelui și lunii pentru inspirație, Călăuzelor pentru că au deschis inimioarele, pentru Conținere și Încredere, pentru conexiuni astrale și tuturor celor care fost prezenți pentru întregirea Cercului! Îmbrățișări de la Cluj

 4. AZI FII ATENTĂ LA ZBORUL PĂSĂRILOR  - acesta a fost mesajul din bilețelul meu, pe care l-am extras în prima zi. Am început să fiu atentă, să privesc spre înălțimi, să urmăresc zborul lor, întâlnirea dintre ele, sunetele de bucurie că se întâlnesc în zbor. Parcă și ele știau că AZI voi fi atentă la zborul lor și se înghesuiau să-mi arate măiestria lor, siguranța cu care se înălțau în văzduh, curiozotatea cu care își schimbau direcția, liniștea în care se cufundau și pluteau pur și simplu. Așadar, am fost atentă și am participat și eu la... Dansul păsărilor!

  Zilele împreună au fost pline de magie, am păstrat din acele emotii și în zilele care au urmat... Și acum îi simt mânuțele lui Luca pe față și retrăiesc intens momentele de la Atingerea Vindecătoare!

  Vă mulțumim tuturor pentru minunatele clipe petrecute împreună!Recunoștință.

Vino să trăiești experiența BRIZA și să îți oferi în dar:

 • 5 zile de explorare a naturii, a propriei Ființe, a relației cu ai tăi copii, dar și cu ceilalți asemenea ție
 • Prezență, Deschidere, Bucurie, Curiozitate, Spontaneitate, Joacă, Imaginație, Intuiție, Comuniune, Susținere, Iubire - atributele fiecărui moment pe care îl vom petrece Împreună
 • Răsărituri și apusuri de soare spectaculoase, mers desculț prin rouă, cântec de privighetori, cor de greieri, flori de câmp, cer plin de stele, cu lună ca în povești... și Cerc în jurul Focului pe care îl vom onora și de care ne vom bucura în fiecare seară
 • momente de sensibilitate și vulnerabilitate de care și tu, și al tău copil/ai tăi copii aveți atâta nevoie
 • liniște, ascultare, pace, introspecție, dar și cântec, împărtășiri, îmbrățișări și prietenii sincere
 • Un mediu de experiență propice revelației, redescoperirii de sine și reevaluării perspectivelor asupra vieții
 • O ieșire din liniaritate și ocazia unei magnifice împrospătări a relației părinți – copii, înlesnite de distanța fizică și psihologică față de dimensiunea liniară a propriei vieți

Îmbarcă-te în această Călătorie dedicată Renașterii relației cu tine însuți și ai tăi copii.

Contribuția ta la Briza:
1 părinte + 1 copil: 1100 lei
1 părinte + 2 copii: 1350 lei
2 părinți + 1 copil: 1650 lei
2 părinți + 2 copii: 1800 lei


Înscrie-te Acum!
Îți stau la dispoziție pentru informații suplimentare sau susținere în procesul de înregistrare pe site.
Îmi poți scrie pe mail la claudia.constantin@calatoriainimii.ro sau mă poți contacta telefonic la 0731.014.258