se încarcă

Inner Master Business

Man Power Business

O Călătorie despre a face din a fi. Pentru bărbați.

 

Premise

  Vrem aceleași lucruri, toți:
 • Sănătate: fizică, energetică, emoțională și mentală
 • Conexiune și relație armonică, deschisă: cu sine, cu ceilalți, cu lumea.
 • Creație, exprimare, abundență: a ne împlini visele în moduri care ne reprezintă
 • Bucuria vieții se naște atunci când aceste premise sunt împlinite. Dacă una singură lipsește, experiența vieții noastre nu este completă.

 

A face, gândi, a împlini, a îndeplini scopul, a materializa visul – sunt atribute ale principiului Masculin al existenței. Dar nu valorează nimic fără capacitatea de a relaționa, de a deschide, de a percepe, în interior și în exterior. A face fără a fi este labirint. Relațiile ne definesc în aceeași măsură ca și acțiunile noastre. Iar sănătatea în toate dimensiunile ființei este premisa fundamentală.

 

A fi, se conjugă cu Conștiența. Este capacitatea de a simți, de a percepe mai adânc în interior și mai vast în exterior. Mai rafinat. Asta aduce viziune și semnificație în viață. A face devine a crea. A munci devine a materializa, a împlini. Prin Conștiență, relațiile devin deschise și armonice, scopurile clare, ca și resursele interioare ale energiei necesare pentru atingerea lor.

 

Premisa fundamentală a acestei Călătorii este aceea că este în puterile noastre să transformăm integral calitatea vieții noastre, pe toate nivelurile. Mijloacele simple și puternice de a face acest lucru sunt cel mai mare atu al Școlii Maestrului Interior.

 

Tu ești Maestrul propriei vieți. Trăiește-ți măiestria!

Ce?

Man Power Business este o călătorie de dezvoltare personală integrală conjugată la masculin. Scopul său este redefinirea masculinității în toate aspectele sale și crearea unei baze de experiență întemeiată în Practica Stării de Prezență care să constituie un nou început în viața fiecăruia. Principala miză a acestei călătorii este capacitatea de a alege conștient ceea ce creăm în viețile noastre, pe toate nivelurile: fizic, emoțional, mental, în relații, exprimări și atitudini.

 

Pentru cea mai mare parte dintre oameni, energia fundamentală a Atenției este investită în gândire compulsivă, stearpă, în emoții distructive – frică, furie, frustrare, rușine, vinovăție, tristețe, atitudini defensive și închise, sentimentul neputinței, al lipsei de sens, al platitudinii.

 

Această Călătorie pune bazele unui mod de a investi energia creatoare care curge din noi, în împlinirea a ceea ce dorim în viețile noastre. Eliberată din modelele vechi, infantile, de a fi, energia creatoare a Atenției devine disponibilă pentru gândire nouă, acțiune precisă și consecventă, putere de a duce la capăt proiectul propriei vieți.

 

Asemenea copiilor, credem că resursele vieții sunt exteriorul nostru și ne luptăm să le obținem, ignorând izvorul fundamental de realitate din interior. Retreatul pentru bărbați MPB are drept scop central recuperarea Conștienței acestei resurse, cea mai importantă pentru un bărbat, și reașezarea întregii realități a experienței de viață, pe toate nivelurile, într-un nou mod de a ne raporta la realitate.

 

Această repoziționare interioară schimbă totul:

 • o nouă relație cu corpul fizic, cu propria sexualitate, pune bazele unei noi abordări față de sănătate, o nouă înțelegere a felului în care creăm dimensiunea densă a existenței.
 • o repoziționare în felul în care construim relații: de cuplu/iubire, relații de business, relații de orice fel. Relațiile sunt conexiune. Înțelegerea felului în care investim energia Atenției în relații, transformă fundamental calitatea vieții.
 • aduce o eliberare de sub imperiul emoțiilor distructive și descătușează puterea de a crea realitățile pe care le dorim în viețile noastre.
 • clarifică spațiul mental, aduce focus și capacitatea de a menține atenția acolo unde dorim.
 • eliberează capacitatea creatoare, autenticitatea și exprimarea de sine, fără de care a împlini nu este posibil.
 • deschide porțile intuiției și ale viziunii interioare din care se naște orice acțiune, proiect, relație. Clarifică percepția și aduce încredere în propria perspectivă asupra vieții.

Cum?

Lucru fizic în natură neatinsă – training corporal. Are ca scop conectarea cu corpul, educarea voinței, redobândirea încrederii în sine, a forței de a duce la capăt acțiuni.

 

Lucru cu stările de Conștiință extinsă – practica Prezenței. Are ca scop conectarea cu spațiul lăuntric din care se naște orice gest, gândire, emoție, atitudine, act fizic. Conștientizarea și administrarea conținuturilor mentale și emoționale care ne împiedică să fim ceea ce vrem să fim în această lume.

 

Lucru psihologic, maturizarea structurii interioare numită ego, fără de care nu este posibilă transcenderea acesteia.

 

Lucru cu viziunea interioară, intuiția, un nou mod de a ne raporta la realitate, de a o percepe și de a crea acțiuni eficiente în dimensiunea orizontală, întemeiate în Prezență, încredere în sine și transparență.

 

Lucru teoretic, o nouă paradigmă, un nou mod de a fi, de a percepe, de a relaționa, de a acționa. Maestrul Interior ca dimensiune a propriei ființe. Perspectiva integrală asupra realității.

Pentru cine?

Este un retreat destinat bărbaților care simt că în interiorul lor există resurse nelimitate de a-și crea viața așa cum vor, și sunt în căutarea mijloacelor de a-și împlini visele. Destinat acelora care intuiesc că realitatea funcționează pe baze cu mult mai adânci decât cele convenționale și vor să acceseze resursele fundamentale ale Ființei.

 

Destinat acelora care vor să iasă din modelele repetitive de existență, mentale, emoționale, relaționale, de acțiune, destinat acelora care vor totul, acum, și cred că este în puterile lor.

 

Destinat acelora care intuiesc adevărata măreție a experienței umane și capacitatea nelimitată de a crea și de a împlini.

 

Destinat acelora dispuși să-și asume centrul și responsabilitatea propriei experiențe de viață, a realității fizice, emoționale, mentale și relaționale, acelora dispuși să se ridice în picioare din mijlocul turmei și al conștiinței de masă, pentru a fi ei înșiși.

 

Destinat acelora care intuiesc că a face nu este muncă, ci creație, exprimare de sine și că bucuria de a trăi, succesul și satisfacția sunt posibile doar când trăim Completitudinea, integralitatea, eliberați de emoții distructive, de modele de experiență moștenite și de condiționări.

 

Destinat acelora care intuiesc că Adevărul, Iubirea, Frumusețea și Libertatea se nasc doar din Conștiență, în spațiul interior, iar realitatea exterioară este o oglindă a acestui spațiu lăuntric.

Obiectivele finale ale acestei Călătorii

Asumarea Prezenței în propria viață, asigurarea Centrului din care se naște orice gând, gest, emoție, proiect, relație.

 

Cultivarea Încrederii în sine, a capacității de a alege, de a rămâne centrați în situații dificile, de a menține focusul pe ceea ce ne dorim, de a împlini, a materializa, a realiza, a atinge obiective.

 

Administrarea stărilor dificile, mentale, emoționale și fizice, administrarea relațiilor cu sine, cu ceilalți, cu situațiile vieții.

 

Reconectarea conștientă cu spațiul interior, cu natura, împământarea, cultivarea echilibrului, a atitudinii conștiente, a rezilienței în fața obstacolelor de orice fel.

 

Crearea unei noi baze de experiență a Vieții, întemeiată în Prezență și stăpânirea mijloacelor simple de transformare a acestei experiențe. Întemeierea unui nou mod de a privi, de a percepe și de a ne raporta la experiența vieții. O nouă paradigmă ce se naște din Conștiență.

 

 

Galerie Foto

 

ManPower Business îți aduce:

 • trăirea stării de Prezență în viața de fiecare zi
 • o perspectivă proaspătă asupra masculinității
 • încredere în tine, asumarea puterii personale
 • capacitatea de a administra stări dificile, de a rămâne centrat în relații
 • capacitatea de a menține atenția pe ceea ce îți dorești, de a-ți împlini obiectivele
 • reconectare cu spațiul interior, cu natura, împământare
 • echilibru, conștiență, reziliență în fața obstacolelor de orice fel
 • un nou mod de a privi experiența vieții, o paradigmă nouă ce se naște din Conștiență.
Îți stau la dispoziție pentru informații suplimentare sau susținere în procesul de înregistrare pe site.
Îmi poți scrie pe mail la claudia.constantin@calatoriainimii.ro sau mă poți contacta telefonic la 0731.014.258