2% pentru Asociația de Terapii Transpersonale

IMPLICĂ-TE!

REDIRECȚIONEAZĂ 2% din impozitul tău pe venit
pentru a sprijini proiectele
Asociației de Terapii Transpersonale

Te invităm să fii Co-Creator împreună cu noi. Alătură-te pe calea pe care noi am ales-o a fi consacrarea noastră - o Viață trăită conștient cu iubire, bucurie, încredere. Fondurile strânse vor fi utilizate în a susține împărtășirea creațiilor Călătoriei Inimii și cu oamenii care acum au posibilități financiare mai reduse.

Recunoștință pentru contribuția ta, căreia acum îi poți da forma redirecționării a 2% din impozitul pe venit către Asociația de Terapii Transpersonale astfel:

  • Persoanele fizice care au realizat venituri în 2018 pot direcționa 2% din impozitul pe venit, fără niciun cost, către ASOCIAȚIA DE TERAPII TRANSPERSONALE, prin transmiterea formularului 230 la agenția ANAF la care sunt înregistrați.
  • Impozitul este deja plătit, trebuie doar să completezi Formularul 230
  • Formularul trebuie trimis la ANAF până pe 31 iulie 2019:

- îl putem trimite noi la ANAF prin poștă daca îl aduci la noi, la Centrul Călătoria Inimii (Strada Mr. Aviator Ștefan Sănătescu nr. 53, sector 1, București) – până cel târziu pe data de 15 iulie 2019.

- îl poți depune sau trimite tu la ANAF - îl depui fizic la agenția ANAF de care aparții sau online in Spațiul Public Virtual sau îl trimiți prin poștă către agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire

TOT ce trebuie să știi despre mecanismul 2%:
Redirecționarea procentului din impozitul pe venit al persoanelor fizice

  • Formularul 230 este completat de persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România. Suma care revine de la fiecare contribuabil este calculată de ANAF.

Cum se completează formularul?
Se completează doar datele personale de identificare de la secțiunea 1, datele ONG-ului la secțiunea 3 și semnătura contribuabilului.

Poți descărca de aici Formularul 230 pre-completat cu datele Asociației

 

  • Declarația unica (anterior - formularul 200): Persoanele care realizează venituri din alte surse trebuie sa depună/ trimită personal documentele necesare la ANAF, conform instrucțiunilor de pe site-ul ANAF.

Transmiterea Formularului 230 completat către ANAF:

  • Cea mai simpla varianta de transmitere a formularului este prin Asociația noastră, care colectează formularele și le trimite la fiecare ANAF conform procedurilor.

sau

  • Depui/trimiți în nume personal (direct la ANAF sau prin poştă) – mergi direct la agenția ANAF respectivă și depui fizic formularul sau trimiți formularul prin poștă, obligatoriu cu confirmare de primire. Caută aici agenția ANAF de care aparții.

sau

  • Depui ONLINE în Spațiul Public Virtual - daca iți creezi sau dacă ai deja cont online in Spațiul Public Virtual, pe www.anaf.ro – de acum vei putea depune orice declarație -  doar intri in cont si selectezi formularul 230, unde adaugi datele noastre: Asociația de Terapii Transpersonale, CIF: 17522297, Cont: RO83BRDE445SV42325414450.