Christina Grof

Christina Grof

Christina Grof a fost autor, profesor, artist, psihoterapeut, fondatorul Centrului de Urgenţe spirituale şi co-creator, alături de soţul ei, Stanislv Grof, al metodei Respiraţiei Holotropice. A fost preşedintele programului Grof Transpersonal Training şi vice preşedinte a Asociaţiei Internaţionale de Psihologie Tranpersonală.

Povestea ei de viata este fascinanta. Pe la douazeci si cinci de ani a avut experienta unei treziri mistice spontane care a dus-o la o distanta de ani-lumina de tot ceea ce considerase întotdeauna ca fiind real si acceptabil si care i-a schimbat complet viata. Pentru a întelege mai bine ce i se întîmpla, a început sa exploreze, sa citească si sa pun întrebari oamenilor despre care credea ca ar putea sa-i ofere unele indicii. A întîlnit un maestru spiritual din India, ale carui învataturi si practici au ajutat-o sa-si explice experientele si i-a oferit sprijin; a devenit eleva lui si a început sa mediteze. La putin timp dupa aceea, a luat cunostinta de domeniul relativ nou al psihologiei transpersonale, o ramura a acestei discipline care ofera o întelegere cuprinzatoare a experientei umane. A ascultat si a învatat tot mai multe lucruri. S-a luptat cu propriul ei proces launtric imperios, care devenise o adevarata criza transformatoare sau urgenta spirituala, cum a numit-o în acel moment. A descoperit zone foarte dificile si dramatice ale sufletului sau. Pe masura ce încerca sa înteleaga si sa integreze ceea ce i se întîmpla, s-a simtit deosebit de atrasa de traditiile mistice orientale si a descoperit ca psihologii si teoreticienii transpersonalisti îi sunt de mare ajutor pentru a-si întelege multe dintre intuitiile si experientele proprii, pentru ca le traduceau într-un limbaj accesibil occidentalilor.

Cărți autor

Setea de întregire Christina Grof

Vindecarea spirituală a dependențelor

Setea de întregire

Neliniştea pe care o simţim este acel imbold înnăscut, lăuntric care ne împinge în direcţia posibilităţilor noastre spirituale. Setea de întregire este tendinţa dinamică datorită căreia, în cele din urmă, sinele nostru individual se va uni cu Sinele profund, aşa cum o picătură de apă aruncată la ţărm de un val se reuneşte în final cu oceanul vast. Suntem chemaţi să ne întoarcem la un respect fundamental faţă de noi înşine, faţă de ceilalţi şi de lumea noastră.

Preț: 58.00 Lei Mai mult

Stoc epuizat

 

"Umanitatea este o experiență. Divinitatea este o experiență. Călătoria Inimii este experiența trecerii de la identitatea Umanității la cea Divină, prin Conștiență. Și invers"

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter