Gaylon Ferguson

Gaylon Ferguson

Dr. Gaylon Ferguson este absolvent al Phillips Exeter Academy, Yale University şi Stanford University, doctor în antropologie culturală și profesor senior (acharya) în tradiţia Buddhismului Shambhala. Discipol al renumitului maestru Chögyam Trungpa Rinpoche, Gaylon Ferguson conduce tabere de meditaţie de peste treizeci de ani. Este acum un membru al nucleului profesoral de la Naropa University în Boulder, Colorado, unde predă atât Studii Religioase, cât şi Studii Interdisciplinare. Articolele, eseurile si scrierile sale legate de meditaţie sunt au la bază practica și sunt izvorâte din anii de experiență directă. 

Cărți autor

Deplina Conștiență Gaylon Ferguson

Dezvăluirea înţelepciunii înnăscute a fiinţei

Deplina Conștiență

Starea de Conștiență integrală ne este accesibilă în orice moment. Singurul lucru care ne desparte de această Conștiență deplină este neîncrederea profundă în noi înșine. Această neîncredere ne face să umplem spațiul ființei cu obiecte – materiale sau psihologice, menite să o compenseze. Credem că avem nevoie de tot felul de lucruri pentru a fi noi înșine.

Ultimele exemplare! Livrare în limita stocului disponibil!

Preț: 53.00 Lei Mai mult

Stoc epuizat

 

"Am ales experiența în dimensiunea încarnată pentru a ne redescoperi inefabilul, strălucirea în ciuda întunericului, măreția în ciuda micimii și nelimitarea în ciuda separării. Călătoria Inimii este despre transcenderea dualităților prin experiența lor."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter