Caroline Myss

Caroline Myss

Renumita autoare americană, Caroline Myss, este recunoscută internaţional ca diagnostician intuitiv și esta una dintre cele mai puternice voci în domeniul medicinii alternative. A fondat propriul său institut educational, CMED (Caroline Myss Education), care oferă o paletă largă de programe dedicate dezvoltării personale și transformării interioare.

Activitatea și cărțile sale, rezultatul multor ani de practică și cercetare, rastoarnă paradigma a ceea ce numim “boală” și revelează legătura directă dintre patter-urile menținute timp îndelungat și schimbările fiziologice care survin în corp, conducându-ne dincolo de rațiune, către premisele adevăratei vindecări, aceea născută  în interior.

Interesul și cercetările sale privind psihicul uman și transformarea conștiinței, precum și studiul simbolisticii miturilor și arhetipurilor care ne guvernează, au luat formă în Contracte Sacre, o carte răsunătoare, devenită bestseller New York Times, publicată în 18 limbi și vândută în peste 1.6 milioane de exemplare.

Cărți autor

CONTRACTE SACRE Caroline Myss

Trezește-ți potențialul divin

CONTRACTE SACRE

”Care este rostul meu în această lume, pentru ce sunt aici, care este menirea, vocația, consacrarea vieții mele?” Aceastea sunt întrebari fundamentale care apar în cursul transformării noastre interioare, iar răspunsul pe care îl dăm este crucial. Contracte Sacre dezvăluie mecanismele lăuntrice ale Ființei și se referă la Contractul cu propriul nostru Suflet.

 

 


Preț: 94.00 Lei Mai mult

Stoc epuizat

 

"Călătoria Inimii este o călătorie spre trăirea propriei Divinități. O Călătorie spre Conștiență și percepție. Nimic nu rămâne ascuns. Totul este revelat din Inconștient"

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter