Maureen Murdock

Maureen Murdock

Maureen Murdock este autoare, educatoare, psihoterapeut și fotograf.

Maureen își îmbină interesul pentru misteriosul proces al psihicului, cu un studiu al mitologiei și o dragoste de a scrie povestiri și memorii. În acest scop, îi ajută pe oameni să exploreze semnificația în viața lor prin excavarea amintirilor lor în prelegeri și ateliere de lucru în Statele Unite și în clase de memorii la Salonul de scriere din San Francisco, programul de scriitori ai UCLA și în grupurile de memorii private din Santa Barbara, San Francisco și Los Angeles.

Maureen a scris articole despre boli mintale, dependență și incarcerare în publicații profesionale, Huffington Post. Lucrează ca voluntar în închisorile din California cu AVP (Alternatives to Violence Project).

Explorează  https://www.maureenmurdock.com/

Cărți autor

Călătoria Eroinei Maureen Murdock

Femeia în căutarea reîntregirii

Călătoria Eroinei

Călătoria Inimii este un spațiu de experiență, de transformare a percepției și a modului în care trăim. În acest punct, Călătoria Inimii se intersectează cu cartea autoarei Maureen Murdock– Călătoria Eroinei. Este călătoria noastră a tuturor, femei și bărbați. Însă, în primul rând, este o carte despre călătoriile femeilor îndrumate de autoare în a lor aventură. Femei purtate de aripile propriilor visuri și viziuni. Aceeași aventură ca și a ta. Aceleași visuri și viziuni precum ale tale. 

 O carte ghid către conștientizarea, asumarea și întruparea Puterii Feminine. Una dintre Cărțile Maestrului Interior.

 

CONTRIBUIE, în felul tău unic, la apariția acestei noi ediții. 
MULȚUMIM, pentru pre-comanda pe care o faci ACUM.

Preț: 74.00   59.00 Lei Mai mult
Pre-COMANDĂ
ACUM

 

"Conștiența, transparența și capacitatea de a crea realitate prin propria experiență, iată atributele Maestrului Interior. Tot ce-l înconjoară este o expresie a Inimii sale. Este acasă."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter