CONTRACTE SACRE

Trezește-ți potențialul divin Caroline Myss

Colecția: Transpersonal

CONTRACTE SACRE

”Care este rostul meu în această lume, pentru ce sunt aici, care este menirea, vocația, consacrarea vieții mele?” Aceastea sunt întrebari fundamentale care apar în cursul transformării noastre interioare, iar răspunsul pe care îl dăm este crucial. Contracte Sacre dezvăluie mecanismele lăuntrice ale Ființei și se referă la Contractul cu propriul nostru Suflet.

 

 


Preț: 94.00 Lei


Stoc epuizat

 

”Care este rostul meu în această lume, pentru ce sunt aici, care este menirea, vocația, consacrarea vieții mele?” Acestea sunt întrebări fundamentale care apar în cursul transformării noastre interioare, iar răspunsul pe care îl dăm este crucial. Contracte Sacre dezvăluie mecanismele lăuntrice ale Ființei și se referă la Contractul cu propriul nostru Suflet.  

Ca toți autorii Cărților Maestrului Interior, Caroline Myss este un practician desăvârșit al plonjeului în Conștiință, un văzător care a însoțit mii de oameni în călătoria vindecării și clarificării interioare. Cartea ei este un instrument practic excepțional pentru aceia care vor să arunce o privire în spatele cortinei propriei lor vieți. Este o hartă a arhetipurilor fundamentale care modelează existența umană și o cheie pentru interpretarea lor în viața fiecăruia.

Cu simplitate și măiestrie Caroline Myss explică pas cu pas ”tehnologia sacră” ce permite investigarea Modelelor Arhetipale active în viețile noastre și felul în care le putem folosi pentru vindecare dar și pentru a ne trăi la potențial maxim viața de fiecare zi. Această carte este o poartă către Adevărul despre noi înșine.

Atunci când prioritățile vieții noastre sunt în rezonanță cu Contractul Sacru pe care l-am făcut înainte de a ne naște, suntem pe adevărata noastră cale. Creativitatea, bucuria și armonia devin liniile ordonatoare ale realității. Această carte este harta și busola în teritoriile rafinate ale Ființei. (HEFT)

 

 

 

Arhetipurile nu sunt doar parte a cronologiei spirituale individuale, ci ele sunt atât de vechi încât preced nașterea fizică a individului.

Moștenirea noastră arhetipală este preistorică, primordială. Energia noastră își are originea în Divin, ca și Contractul Sacru – planul ghidat al vieților noastre. Ghidați de înțelepciunea Divină, noi suntem co-autori ai Contractului nostru, iar el include multe înțelegeri individuale – subcontracte – cu anumiți indivizi, în anumite locuri, în anumite momente precise din timp.

Contractele Sacre desemnează angajamentele pământești, sarcinile ce ți-au fost atribuite, lecțiile pe care ai fost de acord să le înveți în această încarnare pentru a-ți împlini potențialul divin.

Trebuie să ai experiențe și relații cu părinții, copiii, prietenii apropiați, cu oamenii cu care împărtășești o pasiune. Atât ei, cât și adversarii tăi se află în viața ta deoarece tu ai făcut cu ei o înțelegere încă înainte de a te naște, pentru a vă susține reciproc creșterea spirituală. Fiecare relație și fiecare experiență reprezintă o oportunitate de a crește, de a-ți transforma viața. Unele relații oferă oportunități multiple. Și în fiecare dintre acestea tu va trebui să alegi cum îți exerciți puterea.

Cea mai mare putere pe care o ai este alegerea. Este chiar o putere mai mare decât dragostea, deoarece mai întâi trebuie să alegi să fii o persoană iubitoare.

A alege să te manifești în acord cu propria natură divină consolidează puterea „fațetelor” spiritului tău, lumile tale interioare și exterioare.

 Fiecare relație contractuală poartă cu ea un fragment din spiritul tău, tot așa cum și tu porți fragmente din spiritul altora;

Atunci când simți un răspuns energetic puternic în fața unui om, a unui loc sau a unei situații este pentru că tocmai ai întâlnit o parte din spiritul tău care trăiește în afara ființei tale.

Potențialul tău divin este expresia deplină a spiritului tău; este descoperirea adâncimii cu care poți crea, iubi, ierta, o adâncime a compasiunii, a generozității și a înțelepciunii.

Ordinea și logica divină diferă de logica și rațiunea umane și uneori nu pot fi pătrunse de mințile noastre. Aici te pot ajuta arhetipurile.

Pentru a-ți împlini potențialul divin sau chiar pentru a face față necazurilor vieții de zi cu zi – luptele de putere de la birou sau vindecarea unor răni mai vechi –, trebuie să te racordezi la un plan superior al conștiinței. Să treci dincolo de rațiune și să ajungi într-un loc de unde poți „vedea” și „înțelege” miezul simbolic, superior al acelei experiențe. Pe tărâmul perspectivei simbolice, ghizii tăi sunt arhetipurile.

 

 

"Am ales experiența în dimensiunea încarnată pentru a ne redescoperi inefabilul, strălucirea în ciuda întunericului, măreția în ciuda micimii și nelimitarea în ciuda separării. Călătoria Inimii este despre transcenderea dualităților prin experiența lor."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter