Colecția autor - Richard Moss - Mandala Ființei & Fluturele Negru

Vitalitatea Radicală Richard Moss

Colecția: Promoții

Colecția autor - Richard Moss - Mandala Ființei & Fluturele Negru

Preț: 145.00 Lei

Acest titlu este disponibil și în Librăria Cărțile Maestrului Interior

 

Dr. Richard Moss este un profesor cunoscut și respectat pe plan internațional, un gânditor vizionar și autor a cinci volume conținând principii fundamentale despre transformare, autovindecare și importanța trăirii conștiente a vieții.

Predă o filozofie practică a conștiinței care dorește să formeze maniere de lucru în vederea integrării practicilor spirituale și autoinvestigației psihologice într-o transformare concretă și fundamentală a Vieții oamenilor.

Mandala Ființei

Atât de des ne întoarcem acasă de la câte un atelier de dezbateri sau de la vreo conferinţă simţindu-ne una cu Universul, numai pentru a constata că acest sentiment ni se risipeşte îndată ce trebuie să decidem cine să ducă gunoiul.Moss ne oferă o cale de scăpare. Acesta a analizat în profunzime modul în care ne putem menţine vitalitatea radicală în tot ceea ce reprezintă viaţa noastră de zi cu zi. Cititorul poate găsi multe modalităţi practice de realizare a unor analize introspective, precum şi sugestii inovatoare care îi pot oferi un real ajutor.

Fluturele Negru

Radical înseamnă „rădăcină”, suport sau fundaţie, principiul fundamental, elementar sau de bază. Vitalitatea radicală ne invită şi ne provoacă să mergem la rădăcina vitalităţii, la locul din care provine sentimentul însuşi al fiinţei noastre. Este o stare care transcende orice concepţie despre noi înşine. Această carte ne invită să cercetăm mult mai în profunzime experienţa noastră, în special în zonele dificile în legătură cu care se pare că avem cele mai mari incertitudini.

 

Mandala FiințeiMandala Ființei

Descoperă Puterea Conștienței

Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă despre care vorbesc misticii şi care, odată trăită, ne schimbă pentru totdeauna. Richard Moss şi-a dedicat viaţa unei misiuni enorme: aceea de a-i învăţa şi pe alţii cum să trăiască la cel mai înalt nivel energetic posibil pentru o fiinţă omenească. Cartea este disponibilă  și la PROMOȚIE cu discount - 20% în Colecția autor - Richard Moss  

 

Fluturele NegruFluturele Negru

O invitație la vitalitate radicală

Prin această carte, doctorul Richard Moss ne lansează, pentru fiecare dintre noi, o invitație către SCHIMBARE, consacrându-ne viața Vitalității Radicale prin Întregirea Ființei care suntem.Transformarea presupune atât Dorință și Intenție, cât și Intuiție și Abandon în fața Divinului din noi, în starea de Deplină Conștiență. Cartea este disponibilă și la PROMOȚIE cu discount -20%  la Colecție autor Richard Moss  

 

"Respirația Conștientă este cel mai natural, cel mai simplu și cel mai profund lucru pe care îl putem face pentru noi înșine și pentru întreaga Umanitate. Este primul pas către starea de Prezență care deschide toate porțile percepției și deci ale Cunoașterii prin trăire directă."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter