Școala Zeilor & Tehnologia Visătorului

Elio D`Anna

Colecția: Promoții

Școala Zeilor & Tehnologia Visătorului

Școala Zeilor - Elio D`Anna Colecția: Roman Iniţiatic

Această carte este o hartă şi un plan de evadare. Scopul său este de a vă arăta parcursul urmat de un om oarecare pentru a evada din povestea hipnotică a lumii, din interpretarea jalnică a existenţei, pentru a evita traseul unui destin deja scris. Este povestea întâlnirii cu Visătorul, un alt nume al Maestrului Interior, a dobândirii clarității și a inițierii în cunoașterea ocultă a Adevărului care a însoțit dintotdeauna povestea umanității.

Direcţia indicată de Visător este teribilă şi minunată, plină de suferinţă şi bucurie, absurdă şi necesară, precum călătoria somonului ce înoată în sens contrar curentului.

 

Tehnologia Visătorului -  Elio D`Anna Colecția: Roman Iniţiatic

Conștientizarea interioară că totul pornește dinăuntru și trebuie să aibă propriul tău consimțământ pentru a se manifesta, face ca toate evenimentele și circumstanțele să se întâmple în avantajul tău și pentru dezvoltarea ta.

Dimpotrivă, de crezi că lumea ta este o entitate care trăiește în afara ta, tu, precum milioane de alți oameni, în eoni de timp, trebuie să treci prin greutăți și dificultăți, îmbătrânire și boală, pentru ca într-o zi să înțelegi că ești chiar tu cel care emană această lume pe care o crezi a fi din exterior.

Așa că întoarce-te către tine însuți, uită-te la tine însuți, caută în tine, concentrează-ți întreaga atenție și dedică-ți tot efortul pentru a ridica limitele visului tău, îndrăznește să te scufunzi în inaccesibil, îndrăznește să atingi invizibilul și conștientizează că realitatea te va urma.

Transformarea vine din interior.

Preț: 298.00   238.00 Lei

Acest titlu este disponibil și în Librăria Cărțile Maestrului Interior

 

Visătorul rămâne invizibil ochilor tăi din cauza a ceea ce ți-ai făcut vizibil ție însuți. Doar aceia care au curajul de a-și lăsa în urmă mediocritatea, viața lor lipsită de sens, pot să-l întâlnească într-o zi pe Visător. Doar cei care sunt pregătiți vor putea să recunoască incomprehensibilul. Doar cei care au un Vis real pot accesa inaccesibilul... Doar cei care au ochi să vadă, pot să-l vadă pe Visător și să știe că El este adevăratul Creator.

Este timpul să ignori toate învățămintele, ideologiile, disciplinele,
toate cărțile și toate ideile, atât ale tale, cât și pe cele ale celorlalți,
toate cuvintele spuse sau scrise și să plonjezi în adâncurile ființei tale ca să-ți descoperi propria unicitate și putere.

Nu îndrăzni să-l pui pe Visător în rândul inutil de guru și maeștri, sau să compari „ne-învățămintele” Lui cu acea masă fără formă de ezoterism, spiritualitate, religie și filozofii. Nu numai că vei eșua, dar vei fi cuprins de o asemenea stare de confuzie încât vei pierde chiar și acele câteva certitudini care abia te-au ținut în viață. Religia nu poate fi confundată cu ne-învățămintele Visătorului. Singurul Lui scop este de a spori inteligența și vioiciunea celor din jurul Său, adesea împotriva voinței lor și dincolo de puterea lor de înțelegere. Visătorul ți-a adus o tehnologie nouă, extrem de puternică, prima revoluție adevărată de la Copernic și Galileo încoace:

„Lumea este creația ta din acest moment, în absența timpului”.

Acest singur principiu dacă e aplicat, este capabil să pună capăt oricărui chin și oricărei suferințe.

Ființele umane se află într-o căutare spasmodică a măreției, a gloriei și a succesului prin cunoaștere și experineță exterioare. De aceea eșuează.

Visătorul este o unitate, o totalitate, și numai forța propriei sale prezențe, poate aduna laolaltă fragmentele risipite ale ființei tale și poate aduce spre tine tot ceea ce ai visat și n-ai fost în stare să realizezi. O simplă licărire a goliciunii Sale te va conduce spre pragul integrității tale pierdute.

Totul vine din interior.
Dacă ai putea să înțelegi asta, toate temerile ar dispărea, iar atunci când toate temerile vor fi dispărut, vei avea un singur nume: Dumnezeu.

A visa este arta supremă a Zeilor. Omul obișnuit nu poate visa, ci poate doar să fie visat.

Cea mai mică schimbare din ființa ta mută munții în lumea evenimentelor.

Nu există alte legi în univers decât acelea pe care le creezi tu.

Tu ești Creatorul. Nimeni altcineva. Nu există legi obiective sau forțe superioare invizibile. Nu există nicio realitate care să poată fi percepută din afară, ci doar o aparență, o lume personală pe care tu însuți o proiectezi chiar în acest moment.

Această lume este de o importanță deosebită pentru tine deoarece, reușind să o transcenzi, poți să-ți dai seama de perfecțiunea ta.

Nu lumea este ceea ce trebuie să îmbunătățești, ci felul tău de a privi – atitudinea ta interioară.Şcoala ZeilorŞcoala Zeilor

Această carte este o hartă şi un plan de evadare. Scopul său este de a vă arăta parcursul urmat de un om oarecare pentru a evada din povestea hipnotică a lumii, din interpretarea jalnică a existenţei, pentru a evita traseul unui destin deja scris. Este povestea întâlnirii cu Visătorul, un alt nume al Maestrului Interior, a dobândirii clarității și a inițierii în cunoașterea ocultă a Adevărului care a însoțit dintotdeauna povestea umanității. Direcţia indicată de Visător este teribilă şi minunată, plină de suferinţă şi bucurie, absurdă şi necesară, precum călătoria somonului ce înoată în sens contrar curentului. Citește și cartea Tehnologia Visătorului, continuarea cărții Școala Zeilor!    

 

Tehnologia VisătoruluiTehnologia Visătorului

Am fost TU de mii de ori. Vei fi EU o dată pentru totdeauna.

Întoarce-te către tine însuți, uită-te la tine însuți, caută în tine, concentrează-ți întreaga atenție și dedică-ți tot efortul pentru a ridica limitele visului tău, îndrăznește să te scufunzi în inaccesibil, îndrăznește să atingi invizibilul și conștientizează că realitatea te va urma. Cartea o găsesști la PROMOȚIE la Colecția autor Elio D Anna 

 

"Credința este încrederea în ceva exterior. Încrederea se referă la profunzimea interioară a Ființei. Călătoria Inimii este transformarea care ne conduce de la Credință la Încredere."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter