Colecție autor: Ervin Laszlo - Inteligența Cosmică & Minte Nemuritoare

Știința Cosmosului - conceptul sanscrit Akasha Ervin Laszlo

Colecția: Promoții

Colecție autor: Ervin Laszlo - Inteligența Cosmică & Minte Nemuritoare

Preț: 138.00 Lei

Acest titlu este disponibil și în Librăria Cărțile Maestrului Interior

 

Inteligența Cosmosului 

Conștiința planetară este următorul pas în evoluția umanității. Doar această conștiință poate răspunde realităților unei societăți globale emergente; este o pre-condiție a păcii și a bunăstării în lume. Avem nevoie de o nouă conștiință, care să arunce o altă lumină asupra lumii și a noastră. Această concluzie se desprinde din filele acestei cărți și solicită atenția noastră nemijlocită. Gândirea îndrăzneață reprezintă catalizatorul acestui proces. Evoluția conștiinței umane presupune fructificarea spiritului creator implantat biologic în fiecare ființă umană. „Avem sădită în noi abilitatea de a ne ridica deasupra restricțiilor, a incapacităților și a limitărilor și, datorită acestui fapt, posedăm un spirit vital adaptativ pe care încă nu l-am fructificat din plin.

Minte Nemuritoare

În trecut, credința în nemurire a fost doar atât: o credință. Dar dacă ideea nemuririi ar fi sprijinită de fapte? Dacă ar avea credibilitatea adusă de știință? În această carte vei descoperi cum gândul este cel mai puternic lucru pe care îl poate avea cineva. El aparține lumii spiritului. Nu are greutate, este energie pură – aparține energiei întregii creații. Legăturile mentale pot exista la orice distanță fizică, chiar dincolo de limitele universului observabil. Orice minte evoluată poate comunica cu oamenii, înainte ca aceștia să se nască sau cu rudele, după moartea acestora. Nu există probleme de limbă în comunicarea mentală, deoarece creierul celui care primește mesajul descifrează gândul care stă în spatele cuvintelor exprimate de o anumită limbă.

 

Inteligența CosmosuluiInteligența Cosmosului

De ce suntem aici?

Cine suntem și de ce suntem aici sunt întrebări care preocupă omenirea de mii de ani. Este oare întreg universul, incluzând micuța noastră planetă, un rezultat al întâmplării oarbe? Suntem noi, oamenii, doar una din multiplele entități care au luat naștere printr-o lungă evoluție pe Planeta Pământ? Doar una din creaturile de carne și sânge, chiar dacă dotată cu un creier foarte avansat?  Sau mai avem și o altă latură – o dimensiune spirituală, o conștiință care există independent de trupul fizic și de creier, chiar dacă intim conectată cu acesta? Suntem noi oare singurele creaturi de pe Pământ care se întreabă cine sunt, de ce sunt aici și care este scopul vieții? Cartea este disponibilă și la  Colecție autor Ervin Laszlo   

 

Minte NemuritoareMinte Nemuritoare

Știința și Continuitatea Conștiinței dincolo de Creier

Oare conștiința noastră – mintea, sufletul sau spiritul – ia sfârșit odată cu moartea corpului? Sau continuă să existe undeva, poate pe alte tărâmuri sau în alte dimensiuni ale universului? Aceasta este „marea întrebare” pe care oamenii și-au pus-o de-a lungul timpului. Să intrăm direct în problemă. Suntem pe de-a-ntregul muritori? Sau există elemente sau aspecte ale existenței noastre care supraviețuiesc morții trupului? Este o întrebare de maximă importanță pentru viața și viitorul nostru. Cartea este disponibilă și  la  Colecție autor Ervin Laszlo    

 

"În fiecare om trăiește Maestrul, așteptând să fie trăit. Maestrul Interior este o stare de conștiință a Umanității care-și recunoaște propria Divinitate."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter