MIRACLE MINDED MANAGER

O parabolă despre Revelație și Prezență în business John J. Murphy

Colecția: Transpersonal

MIRACLE MINDED MANAGER

Miracole și Business – o alăturare de cuvinte neobișnuită. Și totuși....Miracle Minded Manger este o parabolă fascinantă despre felul în care aplicarea principiilor spirituale la orice nivel al unei organizații aduc inspirație, armonie și pace interioară, eficiență și claritate. Aceste principii nu numai că nu sunt în contradicție cu lumea corporatistă, dar schimbă cultura organizațiilor, oamenii și lumea, atunci când sunt aplicate, eliminând frica, separarea, auto-limitarea și auto-sabotajul.

 

 

Preț: 94.00 Lei

Acest titlu este disponibil și în Librăria Cărțile Maestrului Interior

 

John J. Murphy, autorul acestei cărți, este CEO al unei companii de top, consultant pentru zeci de alte companii din Fortune 500, Life & Business Coach pentru manageri de vârf ai unora dintre cele mai mari companii din lume... Și în același timp este profesor al celebrului Curs de Miracole. Murphy transformă principiile spirituale în moduri de a lua decizii în leadership și în business, catalizatoare ale transformării interioare și a lumii în care trăim.

Este o carte care se citește pe nerăsuflate despre cum să aplicăm principiile spirituale și ale Legii Atracției în viața de fiecare zi, despre Revelație și Prezență, despre Meditație și Miracol, despre felul în care a schimba gândirea, schimbă experiența vieții.

Contactul cu Adevărul interior schimbă totul, în relații, în business, și fiecare dintre noi poate accesa acest Adevăr în moduri simple și profunde. Și atunci se petrece Miracolul. Spiritualitatea și afacerile sunt aspecte ale unei singure realități, care are o uriașă nevoie de schimbare în acest moment al umanității.

Miracolul nu este ceva ce trebuie să așteptăm să se întâmple, ci ceva ce trebuie creat. Cum să creăm miracole în viețile noastre, în business, în relații, cum să transformăm realitatea, acestea sunt întrebările la care răspunde această carte, și de aceea ea ocupă un loc meritat printre Cărțile Maestrului Interior. (HEFT)

 

Cuprins

Prefață: Pregătește-te

Partea întâi: Sistemul de gândire bazat pe ego

1. Un prost inteligent

2. Adevărata mea concurență

3. Metoda Celor Cinci De Ce

4. Cauza fundamentală a tuturor problemelor

Partea a doua: Sunt determinat să văd

5. Mutări

6. Curs de miracole? Pe bune?

7. Creaturi ale obișnuinței

Partea a treia: Mai există o cale

8. Ce cutie?

9. Percepția nu este realitate

Partea a patra: Nu este nimic de temut

10. Cină cu un mistic

11. Nefericirea atrage nefericire... iar fericirea, fericire

12. E timpul să medităm

Partea a cincea: Eu sunt lumina lumii

13. Leadershipul omului inteligent

14. Viziunea lui Hristos

Partea a șasea: Dragostea nu poartă pică

15. Gata cu criticile

16. Ușor de zis, greu de făcut

Partea a șaptea: Am dreptul la miracole

17. Profesori ascunși

18. Management bazat pe o mentalitate miraculoasă

Partea a opta: Eu sunt spirit

19. Ego-ul ripostează

20. Nu înțeleg

Partea a noua: Prin har trăiesc

21. Sincronicitate

22. Adevărul mă eliberează

Partea a zecea: Dragostea e calea

23. Nu ne duce pe noi în ispită

24. Și ne izbăvește de Ego

Partea a unsprezecea: Clipa mea sfântă

25. Înțelepciunea goliciunii

Partea a douăsprezecea: Lasă-mă să-mi amintesc

26. Transcendență, ispășire și mântuire

27. Fericire perfectă

Partea a treisprezecea: Nicio persoană care caută să atingă Adevărul nu poate eșua

28. Unul cu Dumnezeu

29. Ei nu știu ce fac

Partea a paisprezecea: Sunt așa cum m-a creat Dumnezeu

30. Oglinda cosmică

31. A conduce cu grație

Partea a cincisprezecea: Prin har sunt eliberat

32. Nu te mai încurca pe tine însuți

33. Împuternicire reală și flux

Partea a șaisprezecea: Lasă-mă să nu mă văd ca fiind limitat

34. Răspunde-ți la propria cerere

35. Al Treilea Răspuns Corect

Partea a șaptesprezecea: Nimic nu mă poate răni în afara de propriile mele gânduri

36. Frică sau credință?

37. Apariția

Partea a optsprezecea: Frica leagă lumea; Iertarea o eliberează

38. Karma

39. A doua venire

Epilog: Lasă lucrurile să curgă de la sine

 

 

Leadershipul omului inteligent

 

Omul inteligent se află întotdeauna de partea virtuții, astfel încât toată lumea din jurul său prosperă. El se află întotdeauna de partea adevărului, astfel încât toate cele din jurul său se împlinesc. Calea omului inteligent se numește Calea Iluminării.

—Lao Tzu

            Este luni dimineaţă şi stau la masa de conferinţe, pregătindu-mă pentru şedinţa noastră săptămânală de conducere. Este o întâlnire de rutină, implementată de predecesorul meu în urmă cu câţiva ani, pentru a revizui performanţele, a stabili priorităţile şi a coordona activitatea. Am aproape un an de când particip la aceste întâlniri şi am început să le pun serios la îndoială valoarea. Am impresia că se vorbeşte mult, dar se acţionează foarte puţin.

            O dată, căutând ceva de făcut în timpul unei lungi prezentări, am calculat cât costă aceste ședințe anual. Cifrele erau alarmante. Pornind de la venitul brut al celor douăsprezece persoane care participau, și calculând o anumită sumă pe oră pentru fiecare persoană, iar apoi înmulțind acea sumă cu numărul de ore pe care îl petrecem în aceste ședințe, am realizat că se cheltuie peste 150.000 de dolari anual, fără a schimba ceva. Ce diferență față de activităţile de tip kaizen, unde nu doar vorbim despre schimbare—chiar o punem în aplicare.

            Când am preluat inițial postul de președinte, nu am vrut să fac valuri prea mari, făcând schimbări bruște, imediat. Am vrut să-mi ascult echipa mai întâi, şi să învâţ cât mai mult despre această divizie. Acum, constatând cât timp se pierde arătând cu degetul unii la alţii, consider că este necesară o schimbare—cât mai repede!

.....................................................................................................................................................................................................................................

Nimic din ceea ce este real nu poate fi amenințat. Nimic ireal nu există.

În asta constă pacea lui Dumnezeu.

 

—Curs de Miracole

.......................................................................................................................................................................................

 

Un prost inteligent

Orice prost inteligent poate face lucrurile mai ample și mai complexe. Este nevoie de o sclipire de geniu și de mult curaj pentru a mișca lucrurile în direcția opusă.

—E. F. Schumacher

.....................................................................................................................................................................

 

 

"Miracle Minded Manager este mult mai mult decât o carte despre management. Este o carte despre viață. Ne străduim din greu să obținem rezultate bazate pe ego atât în ​​capacitățile noastre profesionale, cât și în cele personale. În acest proces, creăm o viață plină de stres pentru noi. Prin intermediul povestirii sale talentate, John Murphy descrie cum să obținem pacea și fericirea în afara biroului și, în același timp, el explică în mod artistic cum să luăm acele concepte la locul de muncă pentru a construi o cultură și o echipă mai puternică și mai colaborativă care obține rezultate deosebite cu stres redus. Sună prea bine pentru a fi adevărat și poate chiar miraculos. Însă, învățăturile din această carte minunată au un sens perfect.. " - Gary Garfield, președinte Keynote și președinte pensionar, președinte și CEO al Bridgestone Americas, Inc.

“John Murphy este liderul chintesențial pentru acest moment unic pe pământ, un moment în care vechile paradigme ale succesului sunt puse la îndoială și în care trebuie să vedem în afara tiparelor dacă dorim să avem succes.

 

"Societatea a ajuns într-un punct în care nu mai putem pretinde că fericirea se va realiza doar prin obținerea succesului exterior. Dacă lumea afacerilor nu încorporează spiritualitatea, atunci bolile legate de stres, depresia și chiar lipsa de speranță ne vor depăși viețile. Autorul John Murphy afirmă atât de bine în această carte monumentală, „Adesea este nevoie de o anumită cantitate de suferință înainte ca oamenii să fie pregătiți să conteste ego-ul și să se deschidă către Adevăr.” Înainte ca suferința dvs. personală să devină prea mare, vă îndemn să vă alăturați lui Jack , managerul minții miraculoase, „cu smerenie și minte deschisă”, în călătoria sa miraculoasă pentru a descoperi cum oricine poate trăi având succes, fericire și, mai ales, liniște sufletească și cum poți împărtăși ceea ce ai descoperit cu cei pe care îi iubești, astfel încât viețile lor să poată fi și miraculoase ".

Debra Poneman,

autor de succes și fondator al

Yes to Success Seminars, Inc.

 

Capacitatea de schimbare şi de adaptare la lumea de azi este esenţială pentru a avea succes. John Murphy, în cartea sa Agent of Change, detaliază în mod remarcabil modul în care putem conduce oamenii şi organizaţiile prin diferite faze ale schimbării. Recomand cu căldură această carte tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile personale de conducere.

Peter F. Secchia,

preşedinte al Universal Forest Products

şi fost ambasador al SUA în Italia

 

 

"Revelația este accesibilă oricui este dispus să renunțe pentru o clipă la identitate. Călătoria Inimii este un parcurs al Revelației despre natura umană și a întregii Creații."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter