Învățăturile toltece, volumul IV:

Bura Rânduielii Dragonului Theun Mares

Colecția: Transpersonal

Învățăturile toltece, volumul IV:

Drept rezultat al feedbackului primit de la cititorii primelor două cărți (n. tr.: este vorba despre volumele I și II), este necesar să fie subliniat că nu toți toltecii sunt la fel, și nici fiecare persoană ucenică a Căii Luptătorului nu este neapărat un toltec. Având în vedere faptul că toltecii sunt păsări solitare de foarte mult timp, nu este deloc surprinzător faptul că lumea în general știe foarte puțin, spre deloc, despre noi și despre activitățile noastre. De fapt, o parte dintre cei puțini care au auzit de noi au ajuns să ne considere ca fiind nimic altceva decât un mit, în timp ce o altă parte, cei care au ajuns să cunoască despre noi prin cărțile scrise de alți scriitori, tind să ne privească ca pe niște vrăjitori. ... Adevăratul toltec nu este un bărbat sau o femeie care se interesează de vrăjitoria care astăzi generează atâta curiozitate.

Preț: 68.00 Lei

Acest titlu este disponibil și în Librăria Cărțile Maestrului Interior

 

Toltecii sunt bărbați și femei ai cunoașterii și, deși cunoașterea noastră nu ar fi completă dacă nu am avea-o și pe cea a vrăjitoriei, trebuie să subliniez că practicile de vrăjitorie formează doar un mic fragment din vastitatea cunoașterii noastre. Mai mult, adevărații tolteci știu că vrăjitoria nu duce oamenii la libertate, ci în schimb, duce la menținerea înrobirii lor. …

Este cu adevărat uimitor câte suflete greșit îndrumate persistă încă să adere la practici complet învechite și depășite, cum ar fi, de exemplu, apelarea la ajutorul ființelor anorganice, evocarea energiei prin folosirea ritualului sau utilizarea substanțelor halucinogene. Crezând că astfel de practici le vor spori puterea sau, mai exact, le vor spori puterea asupra semenilor, acești practicanți nu-și dau deloc seama că atât Primul cât și al Doilea Cerc al Puterii nu sunt obiective în sine, ci sunt doar trepte necesare, care conduc omul spre desfășurarea întregului său potențial, și anume, a Treia Atenție, o formă de conștiență care transcende cea de-a Doua Atenție, și care nu este accesibilă altora decât celor care cultivă Calea libertății. ... A Treia Atenție este acel punct în universul manifestat, acel nivel de conștiență, unde conștiența atât a celor nemanifestate, cât și a celor manifestate este asamblată într-un act de co-operare reciproc și deplin inteligent. Este paradoxul suprem, însă un paradox care oferă acces la planul de arhitectură al universului și, prin urmare, este numit al Treilea Cerc al Puterii ...

Omul adevărat, microcosmosul macrocosmosului, este într-adevăr o ființă solară, și prin urmare, când în cele din urmă ființa umană a ajuns la un punct în evoluția sa, în care propria sa natură interioară adevărată poate începe să se manifeste înlăuntrul vieții în planul fizic dens, atunci, la fel ca și progenitorul său, miezul interior al ființei umane începe să-și focalizeze intenția și începe să adune în jurul său ceea ce se numește Bura Rânduielii Dragonului. Acesta este începutul adevăratului om, acea creatură magică care are întreg potențialul și puterea unei adevărate stele.

 

Cuprins Volumul IV:

 

PARTEA ÎNTÂI: VISUL
Capitolul 1: Cele patru postulate pentru a face stalking
Capitolul 2: Controlarea nebuniei

 

PARTEA A DOUA: REGULA STALKERULUI
Capitolul 3: Trezirea în vis
Capitolul 4: Onoarea luptătorului
Capitolul 5: Pășirea în necunoscut
Capitolul 6: Mutarea focalizării
Capitolul 7: Pieptănarea umbrelor
Capitolul 8: Dincolo de vălul timpului
Capitolul 9: Nebunia indentității

 

PARTEA A TREIA: LUMEA VRĂJITORILOR
Capitolul 10: O scurtă privire asupra celei de-a patra dimensiuni
Capitolul 11: Cele douăzeci și unu de nestemate

Învățăturile toltece, volumul II: Învățăturile toltece, volumul II:

Chemarea Vulturului

  Toltecii au știut dintotdeauna despre învățăturile toltece că acestea nu sunt proprietatea unui singur om sau a unui anumit grup de oameni, ci sunt moștenirea comună a întregii omeniri. Prin urmare, întotdeauna în rândul toltecilor nu a fost nicio îndoială cu privire la faptul că odată ce omul s-a maturizat, va trebui informat că a venit momentul să-și ia în stăpânire minunata sa moștenire. Această zi a sosit …  

 

Învățăturile toltece, volumul I: Învățăturile toltece, volumul I:

Întoarcerea luptătorilor

Logoul de pe copertă semnifică faptul că această lucrare se referă la Calea toltecă a libertăţii, aşa cum este ea exprimată de Theun Mares şi serveşte pentru a diferenţia aceste învăţături de tradiţiile mezo-americane ale toltequităţii, nagualismului şi şamanismului. ... Învăţăturile toltece nu sunt proprietatea unui singur om sau a unui anumit grup de oameni, ci sunt moştenirea comună a întregii omeniri. 

 

Învățăturile toltece, volumul III:Învățăturile toltece, volumul III:

Această a naibii de alunecoasă fericire; În căutarea bărbăției; Descoperirea misterelor femeii

Ce este viaţa? Prefer să privesc viaţa ca pe o imensă pânză. În această pânză, acţiunile fiecărui individ sunt numeroasele fire sau aţe care se intersectează una cu alta, formând astfel pânza. Fiecare fir este interdependent de, şi interacţionează cu toate celelalte fire, astfel încât întreaga pânză a vieţii este strâns şi pe deplin interrelaţionată.

 

"Practica Prezenței este baza oricărei experiențe de expansiune a Conștienței și punctul de plecare al oricărei experiențe spirituale. Revelația nu este a pleca, ci a rămâne, în deschidere și percepție a tuturor dimensiunilor Realității."

HEFT

Programe și meditații online

Noutățile Călătoria Inimii
direct pe mail

Cărți, articole, workshopuri & evenimente

Arhiva Newsletter